Barbera, Enotria, Graziano, Mendozino, Californien, USA

kr. 199,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Smagskommentar:

Denne Barbera Enotria har en dyb lilla granatfarve med komplekse aromaer og smag af saftige brombær og røde ribs med strejf af jord og ristet eg. Medium tanniner og en fantastisk naturlig syre fører til en finish, der er ren og læskende. Dette er en vin til øjeblikkelig nydelse eller en, der vil lagre i mange år.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 11 kr. 199,00
12 + kr. 179,00
Varenummer (SKU): GV1US004 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Barbera, Enotria Graziano, Menozino, Californien, USA

At Greg Graziano har italienske familierødder fornægter sig ikke, når man ser resultatet af hans måde at håndtere Barbera druesorten på. Barbera var engang kendt som den rene bondevin i Piemonte, i det nordvestlige Italien. Men i dag, er denne drue vokset til den mest plantede druesort i Piemonte-regionen.

I dag er Barbera en af ​​de mest ophøjede druer i denne barske bjergregion. Den ankom med italienske immigranter til Californien i det 19. århundrede og tilpassede sig godt til de kystnære vulkanske jorder. Når den produceres i lavt udbytte og behandles til fadlagring, kan den lave ekstremt spændende vine. Dette repræsenterer Grazianos 26. årgang af Barbera Enotria, og er en af ​​de ældste producenter, der fortsætter med at producere denne vidunderlige druesort. 

Denne Barera Enotria, er en af vinene fra den serie som kaldes Enotria. En serie hvor man benytter de mere klassiske italienske drue sorter. I dette tilfælde, er det den nye verdensstjerne Barbera druen, som tager rampelyset. Druerne til denne vin fra to forskellige vinmarker, nær Lake Mendocino og Ukiah Daen, begge har enestående forhold, med varme solrige dage, kølige nætter og fremragende eksponering, som producerer druer, der er fremragende afbalancerede og rige på frugtsmag. 

Denne Barbera vin produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses blidt og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen i hårdt ristet bourgognefade på 228 liter, lavet af en kombination af østeuropæiske og amerikanske eg i 36 måneder. Efterfølgende filtreres vinen af æggehvider. Resultatet er en super spændende vin, hvor det klassiske, og helt modernet forenes i en super symbiose.

Hvordan smager Barbera Enotria:

Denne Barbera Enotria har en dyb lilla granatfarve med komplekse aromaer og smag af saftige brombær og røde ribs med strejf af jord og ristet eg. Medium tanniner og en fantastisk naturlig syre fører til en finish, der er ren og læskende. Dette er en vin til øjeblikkelig nydelse eller en, der vil lagre i mange år.

Nyd Barbera Enotria til:

Nyd denne dejlige Barbera er fremragende, når den serveres med braiseret lammeskank, vildsvampelasagne, vildtscaloppini, grillede Portobello-svampe og hårdlagret ost. Nyd den også blot som et stille glas.  Bør nydes ved ca. 14 – 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Graziano Wine Family: Klik her

Mere info om Barbera, Enotria:

Varenummer: GV1US004

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Druesort: Barbera

Alkohol Vol: 14.8 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barbera, Enotria, Graziano, Mendozino, Californien, USA”