Italiensk rødvin Ardente Primitivo IGT Puglia, Cantine D’Alessandro Italien

kr. 399,00

Den italienske smørtenor, med ”fede gardiner” … En fuldstændig fantastisk vin, hvor man nærmest kommer i tvivl om det er Portvin eller Amarone man drikker. Helt vildt.

  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 2 – 4 dage 
  • Sikker betaling

Beskrivelse

Denne italienske KÆMPE vin smager intet mindre end fremragende, for ikke at sige stjerne godt. Primitivo Adente bliver lavet af Cantine D’Alessandro og er husets absolutte TOPVIN. Druerne bliver dyrket på deres marker i hjertet af Puglia, hvor jorden er brændende varm, hvilket altid fører til super modne druer af en helt ekstraordinær kvalitet. Allerede ved første indtryk i munden bliver man næste forført af en charmør, som kun kan sammenlignes med den hedeste sommerflirt, mens en italiensk opera spiller i baggrunden. Druerne høstes fra Cantine D’Alessandros ældste vinstokke (ca. 45 år gamle) fra små vinstokke, som giver et ekstremt begrænset udbytte på kun ca. 1.5 kg. druer pr. vinstok. Vinen fermenteres og lagres følgende på egetræsfade af fransk eg, samt en yderligere lagring på flaske før frigivelse til salg.

Grundet den høje temperatur man finder i Puglia, samt det ekstremt lave udbytte fra vinstokkene og det høje indhold af frugtsukker i druerne kan man opnå en ekstrem høj alkoholprocent på hele 16.5 % hvilket resultere i en særdeles kraftig vin med en silkeblød smag. En fuldstændig fantastisk vin, hvor man nærmest kommer i tvivl om det er Portvin eller Amarone man drikker. Helt vildt.
Primitivo Ardentes har en smuk mørke ruby farve og er fuldstændig uigennemsigtig. Vinen er så koncentreret, at når man slynger glasset er man i tvivl om det udtryk man skal bruge er ”fede gardiner” eller ”pasienner”. Ligegyldigt hvad, så glider det ned af glasset sider. Duften er en intens oplevelse. Fantastisk og koncentreret af ekstreme moden frugt med noter af kirsebær, blåbær, spicy aromaer af sort peber og tobak. Smagen er kæmpe stor. Kombinationen af den høje alkoholprocent, intens sødme, tonsvis af fed frugt, og rå power frembringer en følelse af extase. Glæd dig.

Nyd denne helt igennem fantastiske italienske Primitivo til f.eks til bøffer på grillen, en dejlig steg i ovnen eller et bredt udvalg af fyldigt smagende oste og chokolader, men Ardente kan også nydes med stor fornøjelse blot som et stille ”glas”. Bør nydes ved ca. 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Primitivo Ardente indeholder 16.5 % vol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Italiensk rødvin Ardente Primitivo IGT Puglia, Cantine D’Alessandro Italien”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.