Californisk rødvin Zinfandel, Kalpela Vineyards

kr. 149,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

En svulstig sag på 15 % alkohol, hva’ behar …. en vaskeægte super Zinfandel

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 11 kr. 149,00
12 + kr. 109,00
Varenummer (SKU): GV1US024 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Zinfandel, Kalpela Vineyards, Graziano, Mendocino, Californien, USA

I det nordlige Californien, som vi i dag kender som Mendocino County, at det oprindelige folk POMO-stammen (indianere) havde deres bosted og jagtmarker. Nær den lille landsby Calpela ligger Kalpela Vineyards, og som en hyldest, er både vingården og landsbyen navngivet efter den tidligere Pomo-indianerhøvding.

Det er den levende legende Greg Graziano (også manden bag Graziano Wine Cellars) som har lanceret denne nye og spændende vin-serie. Hele grundtanken bag Kalpela-vinene skal ses som en kærlighedserklæring til den lokale historie og natur. Og som en tak vil Greg give så meget retur som muligt. Og derfor får man skal have usædvanligt meget for pengene. Og den tanke fornægter sig ikke. Vinene er lavet af enestående druemateriale. Vinstokkene står på den bedste marker, og er mere end 100 år gamle. Så udbyttet er begrænset, men kvaliteten er i top. Dette bliver også bekræftet af international TOP-anmelder Dan Berger, som roser vinene til skyerne.

Zinfandel er nok indbegrebet af Californisk vin. Og denne Old Vines Zinfandel, er rigtig skole-eksempel på en klassisk Zinfandel. Druerne til denne fantastiske Zinfandel Kalpela produceres med druer fra de ældste vinstokke, dyrket på marker beliggende 4 forskellige steder i Mendocino County. Og selv om vinen beskrives som en Zinfandel, så er den faktisk sammensat af 2 forskelllige druesorter. Nemlig 78 % Zindandel og 22 % Carignane. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra den 22. september til 22. oktober 2017. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på neutrale egetræsfade på 225 liter, af europæisk og amerikansk eg, i 36 måneder. Resultatet er en fuldfed Zinfandel med massevin af fed frugt.

Hvordan smager Zinfandel, Kalpela Vineyards:

Zinfandel Kalpela fremstår med en granat sort farve. Vinens bouquet fremstår med dybe aromaer af sort kirsebær, boysenbær og anis med strejf af ristet eg. Smagen er saftig. Super charmerende, og propfyldt med noter af friske blommer, sort kirsebær, cola og underliggende tone af egetræsfade, som tilsammen giver en generøs smag, efterfuldt af en fed finish.

Nyd Zinfandel, Kalpela Vineyards:

Nyd denne skønne Zinfandel til f.eks BBQ, steaks, bøffer og gourmet burgere. Alt hvad der gør sig godt på grillen. Prøv også at serverer den let afkølet til fisk.  Nyd den også blot som et stille glas. Bør nydes ved ca. 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Kalpela Vineyards: Klik her

Kalpela Vineyards Zinfandel Banner

Mere info om Zinfandel, Kalpela Vineyards:

Varenummer: GV1US021

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Kalpela Vineyards

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Druesort: Zinfandel (78 %) og Carignane (22 %)

Alkohol Vol: 15 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Skruelåg 

Konserveringsmidler: Sufitter

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Californisk rødvin Zinfandel, Kalpela Vineyards”