Californisk rødvin Zinfandel Kalpela Vineyards

kr. 149,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Produceres med druer fra de ældste vinstokke. Selv om   vinen beskrives som en Zinfandel, så er den faktisk sammensat af 2 forskellige druesorter. Nemlig 78 % Zinfandel og 22 % Carignane. Vinen lagres på neutrale egetræsfade på 225 liter, af europæisk og amerikansk eg, i 36 måneder. Resultatet er en fuldfed zinfandel med massevis af fed frugt.

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US024 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Zinfandel Kalpela Vines mega banner top

Zinfandel Kalpela Vineyards Mendocino, Californien, USA

 

I det nordlige Californien, som vi i dag kender som Mendocino County, at det oprindelige folk POMO-stammen (indianere) havde deres bosted og jagtmarker. Nær den lille landsby Calpela ligger Kalpela Vineyards, og som en hyldest, er både vingården og landsbyen navngivet efter den tidligere Pomo-indianerhøvding.

Det er den levende legende Greg Graziano (også manden bag Graziano Wine Cellars) som har lanceret denne nye og spændende vin-serie. Hele grundtanken bag Kalpela-vinene skal ses som en kærlighedserklæring til den lokale historie og natur. Og som en tak vil Greg give så meget retur som muligt. Og derfor får man usædvanligt meget for pengene. Og den tanke fornægter sig ikke. Vinene er lavet af enestående drue materiale. Vinstokkene står på de bedste marker og er mere end 100 år gamle. Så udbyttet er begrænset, men kvaliteten er i top. Dette bliver også bekræftet af international TOP-anmelder Dan Berger, som roser vinene til skyerne.

 

Zinfandel Kalpela banner

 

Zinfandel er nok indbegrebet af Californisk vin. Og denne Old Vines Zinfandel er et rigtig skole-eksempel på en klassisk Zinfandel. Druerne til denne fantastiske Zinfandel Kalpela produceres med druer fra de ældste vinstokke dyrket på marker beliggende 4 forskellige steder i Mendocino County. Og selv om vinen beskrives som en Zinfandel, så er den faktisk sammensat af 2 forskellige druesorter. Nemlig 78 % Zinfandel og 22 % Carignane. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra den 22. september til 22. oktober 2017. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyrede ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på neutrale egetræsfade på 225 liter, af europæisk og amerikansk eg, i 36 måneder. Resultatet er en fuldfed zinfandel med massevis af fed frugt.

 

Zinfandel Kalpela banner 2

Hvordan smager Zinfandel, Kalpela Vineyards:

Zinfandel Kalpela fremstår med en granat sort farve. Vinens bouquet fremstår med dybe aromaer af sort kirsebær, boysenbær og anis med strejf af ristet eg. Smagen er saftig. Super charmerende, og propfyldt med noter af friske blommer, sort kirsebær, cola og underliggende tone af egetræsfade, som tilsammen giver en generøs smag, efterfulgt af en fed finish.

Nyd Zinfandel, Kalpela Vineyards:

Nyd denne skønne zinfandel til f.eks BBQ, steaks, bøffer og gourmetburgere. Alt, hvad der gør sig godt på grillen. Prøv også at serverer den let afkølet til fisk. Nyd den også blot som et stille glas. Bør nydes ved ca. 16 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

Zinfandel Kalpela banner 3

 

Mere info om Zinfandel, Kalpela Vineyards:

Varenummer: GV1US021

Årgang: 2017

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Kalpela Vineyards

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Druesort: Zinfandel (78 %) og Carignane (22 %)

Alkohol Vol: 15 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Skruelåg 

Konserveringsmidler: Sufitter

Zinfandel Kalpela banner kort

 

Zinfandel Kalpela Vines mega banner bund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Californisk rødvin Zinfandel Kalpela Vineyards”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.