Hayman’s Gin Distillery:

Velkommen til Englands ældste Gin producent
Hayman’s Gin Distillery, London, England

Velkommen til Englands ældste Gin producent

Haymans Gin of London logo

Hayman’s London Dry Gin, Hayman’s Gin Distillery


Lad os slå det fast med det samme, en London Dry Gin behøves ikke nødvendigvis, at komme fra London. London Dry Gin, er blot navnet på en Gin-stilart. Men det gør det nu noget mere romantisk, når man blot ved at tage en tur med London’s undergrundsbane, kan finde frem til et mere end 150 år gammelt familieejet gindestilleri.  

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Søger du opskrifter med Hayman’s Gin?


Brug knapperne, så finder du nogle opskrifter på lækre og forfriskende drinks, hvor du kan benytte Haymans’s London Dry Gin.

Rigtig god fornøjelse

Hayman’s London Dry Gin, Hayman’s Gin Distillery


Flere detaljer om Haymans’s London Dry Gin : Klik på +

Mere info om Haymans London Dry Gin:
Varenummer: GBSPRIT05  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Hayman’s Gin Distillery 
Land: England
Område: London
Type: Gin
Botalicals:  10 forskellige botanicals: Enebær, koriander, Limeskalder, Appelsinskalder, Angelica Rod, Kanel, Casica Bark, Lakridsrod, Muscatnød og Orris Rod
Distilletion: Kobber pot stil 
Vol: 41,2 %.
Mål: 70 cl.
Lukning: Korkprop

Hayman london dry gin
Haymans London Dry Gin Awards 2
Haymann London Dry Gin hygge billede
Haymans London Dry Gin Awards
Hayman’s London Dry Gin modtager mange internationale awards og priser.

Se Hayman’s London Dry Gin, Haymans Gin of London video


Lidt info om Hayman’s London Dry Gin


   

Hvordan smager Hayman’s London Dry Gin ? 


Hayman’s London Dry Gin fremstår ren og klar i den gennemsigtige flaske. Efter man har hældt ginnen op, oser en frisk klassisk enebærpræget-bouquet op af glasset. Trods styrken kun er 41.2 % vol. Så er Hayman’s London Dry Gin en fyldigt smagende gin. Afslutningsvis står man med en frisk og frugtrig finish i munden.  

Nyd Hayman’s London Dry Gin til: 


Hayman’s London Dry Gin er den perfekte partner for en god Tonic. Nyd denne som en helt klassisk Gin N’Tonic. I en stort glas med massevis af is. For at opnå en perfekt velafbalanceret Gin og Tonic, anbefales en del Hayman’s London Dry Gin og to dele tonic. Afslutningsvis pyntes med en citronskive. Rigtig god fornøjelse.

Prøv også verdens bedste Gin, Silten Pool Gin…


Haymans landkort London

Produktionen af Hayman’s London Dry Gin:


Lidt nord for London centrum finder man Haymans Gin destilleri. Firmaet drives nu på 5 generation, og siden Hayman’s blev grundlagt i 1863, har man været dedikeret til at lave den bedst smagende gin. Al den passion og entusiasme der bliver lagt i firmaet, bemærkes også af internationale topanmeldere. Hayman’s London Dry Gin har ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser.

Hayman’s London Dry Gin er en håndlavet premium gin. I modsætning til andre London Dry Gins, der er findes på market i dag, laver Hayman’s stadig deres prisvindende gin over 2 dage, og forbliver helt tro mod families arv. Man følger familiens originale opskrifter til punkt og prikke.

Haymans London Dry Gin

Til denne London Dry Gin, benytter man 10, meget nøje, udvalgte botanicals. Enebær kombineret med krydderier som lime-/appelsinskald, muscatnød, koriander og andre mere eksotiske krydderier. Resultatet af denne håndværksmæssige metode er en frisk sprød elegant gin med forfriskende noter fra enebær, subtile eksotiske krydderier og en livlig citrusfinish.

Prøv en Hayman’s London Dry Gin og Tonic:


Haymans Gin and Tonic

Bland den perfekte G&T ved at kombinere 5 cl Hayman’s London Dry Gin med 15 cl Premium Indian Tonic i et copa-glas fyldt med is. Pynt med en skive citron

Prøv også en Hayman’s Maldini:


Lav den perfekte Maldini. 5 cl. Bland Hayman’s London Dry Gin, 5 cl. tør Vermouth med en 7.5 cl. Maldon saltopløsning (bestående af 10 cl. vand og 4 gram opløst Maldon Salt.

Benyt en cornichon, spiddet på en cocktailpind, som pynt.

Tilsæt is til et røreglas efterfulgt af alle ingredienserne, rør godt og hæld i et afkølet martini-glas. Server med en cornichon på en cocktailpind for at forstærke smagen.

Eller den forfriskende Hayman’s Floradora:


Haymanns Floradora med London Dry Gin

Vi præsenterer Floradora – en forfriskende frugtig cocktail med et strejf af krydret ingefær

Hæld 5.0 cl Hayman’s London Dry i et highball-glas med 2.5 cl limesaft over is. Tilsæt 2.5 cl hindbærsirup og fyld op med en førsteklasses ingefærøl. Pynt med friske hindbær.

Hayman’s Gin Distillery på et kort


Haymans London dry gin mega banner

Prøv også verdens bedste Gin, Silten Pool Gin…


Med Silent Pool har du en verdensklasse gin i hånden. Ginnen blev kåret til Verdens Bedste Gin ved World Spirits Award 2016, og når du smager den, forstår man da også lynhurtigt, hvorfor den har vundet prisen som verdens bedste.

Silent Pool Gin international medaljer
Maengderabat-Silent-pool-Gin
Flere detaljer om Silent Pool Gin : Klik på +’et

Varenummer: GBSPRIT08
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Silent Pool Distillers
Land: England
Vinområde: Surrey Hills
Type: Gin
Distilletion: Kobber pot stil’en Arnold Holstein
Botanicals: 24 forskellige botanicals, Enebær, honninghyldeblomst, kamille, kafirlime blade, pærer (både friske og tørrede), honning, kvanrod, bitter appelsin, bergamotappelsin, lime, kardemomme, kassiabark, koriander, java peber, paradiskorn, lakridsrod, orris rod, lindblomst, rosenblade og lavendel.
Vol: 43 %.
Mål: 70 cl.
Lukning: Glasprop

Silent Pool Gin
Silent Pool Gin Glas Prop
Silent pool Gin UK

Lidt info om Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers


Denne bemærkelsesværdige Gin består af ikke mindre end 24 planteekstrakter udvalgt med den største omhu og destilleret i det ekstremt rene vand i Silent Pool søen. Silent Pool Gin roses til skyerne af internationale topanmeldere, og har også ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser, som f.eks. Guldmedalje ved The World Spirits Awards i 2021, Guldmedalje ved The Gin Masters i 2021 og ved Guldmedalje ved the World Spirits Competition i 2020.    

Hvordan smager Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers ? 


Silent Pool Gin er en håndlavet premium gin. For at producere denne klare og særdeles velsmagende gin, har man nøje udvalgt 24 forskellige botanicals. Enebær kombineret med f.eks. lime, kamille, lokal honning og lavendel. Resultatet er en enestående London Dry Gin, som på glimrende vis kombinerer nyskabelse og traditioner.

Silent Pool Gin fremstår frisk, klar og ren i glasset. En mild og delikat bouquet af citron og peber oser op af glasset. Smagen er super charmerende. Ingen skarpe kanter. En unik smag af anis og kamille. Afslutningsvis står man med en forfriskende myntesmag, og en generøs oplevelse i munden som vil glæde selv de mest kræsende Gin-elskere.

Nyd Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers til: 


Nyd denne skønne Silent Pool Gin som første elskeren, når man kommer hjem fra arbejde, på en bar eller på en restaurant. Som en helt klassisk Gin N’Tonic. I en stort glas med massevis af is, og glas med massevis af is, og en skive citron.

Søger du andre produkter ?

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.