Haymans London Dry Gin, Hayman’s Gin Distillery

kr. 269,00

I modsætning til andre London Dry Gins, der er tilgængelige i dag, laver Hayman’s stadig deres prisvindende London Dry Gin over 2 dage, og forbliver helt tro mod families arv. Resultatet af denne håndværksmæssige metode er en frisk sprød elegant gin med forfriskende noter fra enebær, subtile eksotiske krydderier og en livlig citrusfinish.

Haymans London Dry Gin Awards

Mængderabat, allerede ved køb af mere end 2 flasker.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GBSPRIT05 Kategorier: ,

Beskrivelse

Haymann London Dry Gin mega banner med baggrundsbillede

Haymans London Dry Gin, Hayman’s Gin Distillery

Lad os slå det fast med det samme, en London Dry Gin behøves ikke nødvendigvis, at komme fra London. London Dry Gin, er blot navnet på en Gin-stilart. Men det gør det nu noget mere romantisk, når man blot ved at tage en tur med London’s undergrundsbane, kan finde frem til et mere end 150 år gammelt familieejet gindestilleri.  

Lidt nord for London centrum finder man Haymans Gin destilleri. Firmaet drives nu på 5 generation, og siden Hayman’s blev grundlagt i 1863, har man været dedikeret til at lave den bedst smagende gin. Al den passion og entusiasme der bliver lagt i firmaet, bemærkes også af internationale topanmeldere. Hayman’s London Dry Gin har ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser.

Hayman’s London Dry Gin er en håndlavet premium gin. I modsætning til andre London Dry Gins, der er findes på market i dag, laver Hayman’s stadig deres prisvindende gin over 2 dage, og forbliver helt tro mod families arv. Man følger familiens originale opskrifter til punkt og prikke. Til denne London Dry Gin, benytter man 10, meget nøje, udvalgte botanicals. Enebær kombineret med krydderier som lime-/appelsinskald, muscatnød, koriander og andre mere eksotiske krydderier. Resultatet af denne håndværksmæssige metode er en frisk sprød elegant gin med forfriskende noter fra enebær, subtile eksotiske krydderier og en livlig citrusfinish. 

Hvordan smager Haymans London Dry Gin ?:

Hayman’s London Dry Gin fremstår ren og klar i den gennemsigtige flaske. Efter man har hældt ginnen op, oser en frisk klassisk enebærpræget-bouquet op af glasset. Trods styrken kun er 41.2 % vol. Så er Hayman’s London Dry Gin en fyldigt smagende gin. Afslutningsvis står man med en frisk og frugtrig finish i munden.  

Nyd Haymans London Dry Gin til:

Hayman’s London Dry Gin er den perfekte partner for en god Tonic. Nyd denne som en helt klassisk Gin N’Tonic. I en stort glas med massevis af is. For at opnå en perfekt velafbalanceret Gin og Tonic, anbefales en del Hayman’s London Dry Gin og to dele tonic. Afslutningsvis pyntes med en citronskive. Rigtig god fornøjelse.

Haumann-london-Dry-Gin-profil-billede

Læs mere om Hayman’s Gin Distillery: Klik her

Mere info om Hayman’s Gin Distillery:

Varenummer: GBSPRIT05  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Hayman’s Gin Distillery  

Land: England

Område: London

Type: Gin

Botalicals:  10 forskellige botanicals: Enebær, koriander, Limeskalder, Appelsinskalder, Angelica Rod, Kanel, Casica Bark, Lakridsrod, Muscatnød og Orris Rod

Distilletion: Kobber pot stil 

Vol: 41,2 %.

Mål: 70 cl.

Lukning: Korkprop

Haymans landkort London

Haymans London dry gin mega banner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haymans London Dry Gin, Hayman’s Gin Distillery”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.