Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers, Surrey, England

kr. 395,00

Silent Pool Gin er en håndlavet gin fra Silent Pool Distillers på Albury Estate i Surrey Hills, England. Destilleriet er opkaldt efter den nærliggende sø Silent Pool og gin’en er baseret på en masse lokale botanicals, der giver gin’en en floral og citruagtig smag. 43% – 70 cl.

Silent Pool Gin international medaljer

Mængderabat, allerede ved køb af mere end 2 flasker.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, allerede ved køb af mere end 2 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 2 kr. 395,00
3 - 5 kr. 379,00
6 + kr. 350,00
Varenummer (SKU): GBSPRIT08   Kategorier: ,

Beskrivelse

Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers, Surrey, England

Lad os bare slå det fast med det samme, Silent Pool Gin er en bemærkelsesværdige Gin. Propfylfdt med lækre detaljer. Allerede ved første møde når man står med den smukt designet flaske i hånden kan man næsten mærke, at der en noget helt specielt i opsejling. Når man trækker glasproppen af, og løfter flasken op til næsen, så møder man en elegant og enestående parfume, som nærmest tryllebinder ên til at løfte flasken op til næsen, igen og igen. Og en gang til. En lille times tids kørsel væk fra Londons stresset dagligdag, finder man i det fredelige grevskab Surrey, destilleriet Silent Pool. Nærmere betegnet i i Albury Estate i Surrey Hills. Silent Pool Gin, er kulminationen på en passion, der deles af en trio af venner, som er James Shelbourne, Cory Mason og Tom Hutchings.

Denne bemærkelsesværdige Gin består af ikke mindre end 24 planteekstrakter udvalgt med den største omhu og destilleret i det ekstremt rene vand i Silent Pool søen. Silent Pool Gin roses til skyerne af internationale topanmeldere, og har også ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser, som f.eks. Guldmedalje ved The World Spirits Awards i 2021, Guldmedalje ved The Gin Masters i 2021 og ved Guldmedalje ved the World Spirits Competition i 2020.    

Hvordan smager Silent Pool Gin ?:

Silent Pool Gin er en håndlavet premium gin. For at producere denne klare og særdeles velsmagende gin, har man nøje udvalgt 24 forskellige botanicals. Enebær kombineret med f.eks. lime, kamille, lokal honning og lavendel. Resultatet er en enestående London Dry Gin, som på glimrende vis kombinerer nyskabelse og traditioner.

Silent Pool Gin fremstår frisk, klar og ren i glasset. En mild og delikat bouquet af citron og peber oser op af glasset. Smagen er super charmerende. Ingen skarpe kanter. En unik smag af anis og kamille. Afslutningsvis står man med en forfriskende myntesmag, og en generøs oplevelse i munden som vil glæde selv de mest kræsende Gin-elskere.

Nyd Silent Pool Gin til:

Nyd denne skønne Silent Pool Gin som første elskeren, når man kommer hjem fra arbejde, på en bar eller på en restaurant. Som en helt klassisk Gin N’Tonic. I en stort glas med massevis af is, og en skive citron. Men prøv også at servere den til et vel assorteret ostebord med charcuteri, oliven og lækre cremet oste a’la de franske klassikere som Brie, Camembert. Og til den hårde kerne kan man vælge at garniseer bordet med kongen af blåskimmeloste, Roquefort, italieneren, Gorgonzola, Danablu og den engelske Stilton. Rigtig god fornøjelse.

 

Silet Pool GandT

Læs mere om Silent Pool Gin: Klik her

Mere info om Silent Pool Gin:

Varenummer: GBSPRIT08  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Silent Pool Distillers  

Land: England

Område: Surrey Hills

Type: Gin

Botalicals:  24 forskellige botanicals, Enebær, honninghyldeblomst, kamille, kafirlime blade, pærer (både friske og tørrede), honning, kvanrod, bitter appelsin, bergamotappelsin, lime, kardemomme, kassiabark, koriander, java peber, paradiskorn, lakridsrod, orris rod, lindblomst, rosenblade og lavendel. 

Distilletion: Kobber pot stil’en Arnold Holstein

Vol: 43 %.

Mål: 70 cl.

Lukning: Glasprop

Silent Pool Gin uk kort

Silent pool Gin mega banner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers, Surrey, England”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.