Graziano-Head-Banner
Graziano-Logo

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Se udvalget fra Graziano her:


“Our wines reflect an artistic blend of our Italian heritage with a touch of California flair.

Velkommen til en verden af kvalitetsvine fra Graziano Family of Wines, en familieejet vingård beliggende i det naturskønne Mendocino County i det nordlige Californien. Men en passion for vin og et dedikeret håndværk, har Graziano specialiseret sig i klassiske italienske og unikke gamle vinsorter. Grazianos vine er anerkendt som nogle af de bedste i amerikansk vinproduktion.

Se vores bobler fra Graziano Family of Wines her:


Mousserende vine laves med mere eller mindre succes overalt på jorden. Og af mange årsager findes de bedste ”bobler” i det nordfranske vinområde Champagne. Men i ny og næ finder man mousserende vine som kan tage kampen op imod selv de bedste. Og sådan nogle laver Graziano.

Druerne til Grazianos sparkling wines kommer fra et helt enestående vinområde, nemlig den højt beliggende Potter Valley. Greg Graziano har sågar udtalt at han ser Potter Valley som det ”nye Champagne”. Velkommen til Greg Grazianos sparkling wines.  

Saint Gregory


Til Saint Gregory serien benytter man druer som vokser i Anderson, Redwood og Potter Valley. Disse køligere områder er ideelle til Pinot-familiens.

Pinot Noir er ikke bare Pinot Noir. Graziano benytter ”La Tache”-klonen.

En helt særlig arbejdsmetode ”Saignée” benyttes ved vinifikationen. En metode hvor de valgte blå druer ”bløder” juicen ud. Og med en meget beskeden mængde juice i forhold til drueskallerne – bliver resultatet en meget koncentreret vin. Traditionelle burgundiske metoder med gæring og lang lagring på franske egetræsfade. Saint Gregory vinene er langt mere Bourgogne end Californien.

Redwood Valley


Zinfandel Redwood Valley er lavet af druer som dyrkes på de rustfarvede skråninger i Redwood Valley.

Dette er forsøgt symboliseret ved at have en ekstrem rødfarvet etiket/top på flasken. Redwood Valley er beliggende i den sydlige del af Mendocino Valley og er kendt som ZIN-land, hvor nogle af de fedeste og rigeste Zinfandel-marker findes. Den fede lerede jordbund giver en rig og intens frugtsmag.

Enotria


Med Enotria-serien tegnes en direkte rød tråd til Graziano-familiens italienske rødder. I Enotria serien benytter man druesorter, som Greg Grazianos bedstefar dyrkede i Piemonte-regionen i Italien.
Vinstok-stiklingerne blev bragt med til Amerika i en kuffert. På særlig vis har druerne tilpasset sig det kølige klima i Mendocino County. Enotria-serien tilbyder store bredskuldrede rødvine.

CORO – Blend of Mendocino


Coro Mendocino projektet blev startet op i 2001 som en drøm og blev hurtigt til et unikt samarbejde mellem otte vinproducenter i Mendocino. Hver af de otte vingårde laver deres egen individuelle blend baseret på protokollerne. Med krav som f.eks. at alle druerne skal høstes i Mendocino County, og at hver vin skal som minimum indeholde 40 % Zinfandel.

I Grazianos udgave af Coro Mendocino Blend indgår 4 forskellige druesorter Zinfandel (56 %) Petite Sirah (22 %) og to meget klassiske italienske sorter Carignane (11 %) og Barbera (11 %). Coro Mendocino har høj klasse.

Om Graziano Family of Wines …


Graziano Family of Wines blev grundlagt i 1918, og er et 100 % familieejet vingård, der ligger i det nordligste vinområde i Californien i Mendocino County. Og i dag er det ældste sønnen Greg Graziano som står som firmaets frontfigur.

Gregory Grazianos bedstefar, Vincenzo Graziano og hans kone Angela, emigrerede til Amerika, fra Piemonte i Italien, og fandt til sidst vej til Mendocino County,
hvor de begyndte at dyrke druer og fremstille vin. Det var dog ikke helt lige til at plante druerne, da europæiske vinstokke havde karantæne grundet den tidlige vinpest.
Så Graziano familien “smuglede” vin stiklinger ind i USA i deres kuffert, gemt som julepynt.

I 1940’erne efter forbud og depression dannede Vincenzo sammen med andre lokale vindyrkere Mendocino Vineyards Winery, som til sidst blev solgt og fusioneret til den historisk betydningsfulde Cresta Blanca Winery i byen Ukiah. Gregs farfar, Joseph Graziano, fulgte senere i sin fars fodspor og arbejdede i familiens vingård.

Greg Graziano …


I 1976 blev Greg grundlægger og vinproducent for Milano Winery i Hopland, Californien. I 1986 blev han vinproducent for den ansete vingård La Crema i Sonoma County. På La Crema blev Greg hurtigt kendt for sin dristige og komplekse styling, der satte La Crema i front som en af ​​de bedste Chardonnay- og Pinot Noir-producenter i branchen. Disse vine blev vist på Det Hvide Hus og på topmødet i Moskva.

I 1988 startede Greg og hans kone Trudi deres egen vingård, Graziano Family of Wines. De to første mærker blev etableret; Saint Gregory (producerer burgundiske vine)
og Monte Volpe (specialiseret i italienske druesorter fra det centrale og sydlige Italien). I opstartsperioden fungerede Greg også som vinproducent for Hidden Cellars,
hvor han skabte den luksuriøse Sauvignon Blanc “Alchemy”.

I foråret 1997 tilføjede han Enotria-mærket til Graziano Family of Wines. Mærket Enotria har druesorter, der er hjemmehørende i den italienske Piemonte-region.
I efteråret 1998 flyttede Greg sin vingård og knusningsanlæg fra Ukiah til den maleriske historiske Fetzer Estate i Redwood Valley.

I efteråret 2001 producerede Greg de første vine produceret under Graziano-mærket.
Dette mærke er specialiseret i Zinfandel, Petite Sirah, Carignane, Sauvignon Blanc og Chenin Blanc fra gamle bjergskråninger, der ligger i hele Mendocino County.

Graziano Zinfandel
Graziano familien

Greg og Trudi bor i Ukiah med deres to døtre Alexandra og Isabella. 

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.