Saint Gregory Brut Rose Potter Valley Graziano

kr. 449,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Smagskommentar:

Saint Gregory Brut Scandelous er en spændende og superb vin, som afspejler både det californiske terroir og den italienske arv af Greg Graziano. Den er en hyldest til kvalitet, tradition og innovation i vinproduktionen. Resultatet er lækker vin med fin og vedværende mousse og en kompleks smag.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 11 kr. 449,00
12 + kr. 399,00
Varenummer (SKU): GV1US034 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Graziano Saint Gregory Brut Rose maga banner top

 

Saint Gregory Brut Rose Potter Valley, Graziano

Mousserende vine laves med mere eller mindre succes, over alt på jorden. Og af mange årsager findes de bedste ”bobler” i det nordfranske vinområde Champagne. Men i ny og næ finder man “bobler” som kan tage kampen op imod selv de bedste. Og sådan en har vi her. Velkommen til Greg Grazianos Saint Gregory Brut Scandalous.

Men lad os starte fra begyndelsen. Greg Graziano og især hans kone Trudi er store nydere af mousserende vine, og især ægte fransk Champagne. Og derfor som det mest naturlige, fandt Greg hurtigt ud af at han ville lave sin egen. Før opskriften for alvor begyndte at tage form, havde Greg kiggede hele verden rundt, om hvordan de bedste bobler bliver til. For at gøre sin mousserende vin rig og unik, besluttede han at fadgære “basisvinen” præcis som man gør hos nogle af de største franske champagner som Krug og Bollinger.

 

Graziano Saint Gregory Brut Rose banner 1

 

Potter Valley, det “nye Champagne:

Denne Brut Scandalous er fra den serie som kaldes Saint Gregory. Druerne til denne vin kommer fra et helt enestående vinområde, nemlig den højt beliggende Potter Valley. Greg Graziano har sågar udtalt at han ser Potter Valley som det ”nye Champagne”. Med store dag-nat temperaturvariationer adskiller Potter Valley fra andre vækstområder i Mendocino. Midt på dagen i denne indre dal kan det være rigtig varmt, men nattetemperaturerne styrtdykker. Under sådanne forhold blomstrer sorter som Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling og Pinot Noir og udvikler en stærk, men raffineret karakter.

Saint Gregory Brut Scandelous er en vin, som afspejler både det californiske terroir og den italienske arv af Greg Graziano. Den er en hyldest til kvalitet, tradition og innovation i vinproduktionen. Vinen er det man kalder en Blanc de Blanc og er verdens først cuvée af druerne Arneis, Pinot Blanc og Pinot Gris, som alle er sjældne druer i Californien. Vinen er lavet efter den traditionelle metode, hvor andengæringen sker på flasken. Vinen fermenteres og lagres på gærrester ”Sur-lie” på neutral, uristet, franske Bourgogne fade i mindst 6 måneder og lagrer efterfølgende 8 år på flasken før vinen er klar til salg. Resultatet er lækker vin med fin og vedværende mousse og en kompleks smag.

Brut Scandelous er en spændende og superb vin, som viser fordelene ved den ekstra modenhed som grundes den to uger længere hængetid (end f.eks. ved Champagne) for druerne som lokalklimaet i Potter Valley tillader.

 

Graziano Saint Gregory Brut Rose banner 3

 

Hvordan smager Saint Gregory Brut Rose ?

Vinen har en lys gylden farve og en frisk, frugtig aroma. Smagen er sprød og ren, med noter af grønne æbler, citron, hvide blomster og brød. Eftersmagen er lang og tør, med en god balance medlem syre, mineralitet og en sprød finish.  

 

Nyd Saint Gregory Brut Rose  til:

Det er en lækker mousserende vin, perfekt til særlige lejligheder. Som aperitif sammen med lette retter. Fisk og skaldyr.

 

Graziano Saint Gregory Brut Rose banner 4

Mere info om Saint Gregory Brut Rose Potter Valley Graziano:

Varenummer: GV1US034

Årgang: NV (Non Vintage)

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Potter Valley (Mendocino)

Type: Moousserende / Sparkling

Druesort: Pinot Noir og Chardonnay

Alkohol Vol: 12 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Graziano Saint Gregory Brut Rose kort banner

Graziano Saint Gregory Brut Rose maga banner bund

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saint Gregory Brut Rose Potter Valley Graziano”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.