Primitivo / Shiraz SETTRATE, Cantine Miali, Salento, Italien

kr. 189,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

SETTRATE en italiensk rødvin, lavet ud fra Ripasso-metoden, hvor du for alvor skal huske at spænde sikkerhedsselen. Denne vin er lavet som et blend, af Primitivo (70%) og Shiraz (30%).  Absolut en fantastisk italiensk rødvin.

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-   
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1IT012 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

PRIMITIVO / SHIRAZ SETTRATE, CANTINE MIALI, SALENTO, ITALIEN

SETTRATE en italiensk rødvin, lavet ud fra Ripasso-metoden, hvor du for alvor skal huske at spænde sikkerhedsselen. Denne vin er lavet som et blend, altså blandet af flere druetyper, og måske for Puglia et lidt anderledes blend, da vinen er sammensat af Primitivo (70%) og Shiraz (30%). Men absolut en vin der er lavet med kærlighed. Druerne håndplukkes når de er fuldmodne, hvorefter de sorteres og stilkene fjernes. De to druesorter presses og fermenteres (altså laves til vin) hver for sig, i to omgange i store temperaturstyret ståltanke. Først i ca. 12 dage hvor vinen fermenteres sammen med sit eget drueskind, hvilket giver en kraftig farve til vinen. Efterfølgende tilsættes det brugte drueskind fra Cantine Mialis anden TOP RØDVIN (Primitivo MATER), næsten som et ekstra krydderi, og vinen færdiggæres i yderligere ca. 14 dage. Vinen lagres uden filtrering i lang tid på store egetræsfade. Efterfølgende tappes vinen på flasker, og lagres igen i ca. 18 måneder før den frigives.  Hermed får man en vin som fremstår særdeles fyldig, rund og nærmest voluminøs. Absolut en fantastisk italiensk rødvin.

Hvordan smager PRIMITIVO / SHIRAZ SETTRATE:

Primitivo Shiraz SETTRATE har en særdeles mørk farve med et lille snert af violet ungdommeligt skær. Et skær som med tiden skifter farve og får en endnu dybere farve. Vinens næse præsenteres med noter af peber, kanel og svesker. Smagen fremstår med en rig struktur. Særdeles kraftig. Meget blød, kompleks med bred vifte af noter som Kakao, tobak, fuldfed frugt og med en spicy finish.

Nyd PRIMITIVO / SHIRAZ SETTRATE til:

Nyd denne skønne italienske rødvin til f.eks. Pastaretter med kraftigt smagende saucer, svampe risotto, til bøffer på grillen, en dejlig steg i ovnen eller modne oste. Bør nydes ved ca. 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse

Læs mere om Cantine Miali: Klik her

Mere info om Primitivo / SHIRAZ SETTRATE:

Årgang: 2016 

Varenummer: GV1IT012 

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Cantine Miali

Land: Italien

Vinområde: Puglia

Type: Rødvin

Druesort: Primitivo (70%) / Shiraz (30%)

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Primitivo / Shiraz SETTRATE, Cantine Miali, Salento, Italien”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.