Californisk hvidvin Chardonnay, Kalpela Vineyards

kr. 149,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Kalpela Chardonnay er en lækker fuldfed hvidvin. En klassisk californisk Chardonnay 

Smagskommentar:

En flot cremet, velafbalanceret og medium fyldig smag. Smæk fyldt med noter som æbler og frisk citrus som er med til at give den lække smag, og en afsluttende lang finish. En rigtig fantastisk hvidvin

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US022 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

CHARDONNAY KALPELA VINES MEGA BANNER TOP

 

Californisk Chardonnay, Kalpela Vineyards, Graziano, Menozino, USA

 

I det nordlige Californien, området vi i dag kender som Mendocino County, er det oprindelige folk POMO-stammen (indianere), hvor de havde deres bosted og jagtmarker. Nær den lille landsby Calpela ligger Kalpela Vineyards, og som en hyldest til den tidligere Pomo-indianerhøvding, er både vingården og landsbyen navngivet efter ham.

Det er denne levende legende, at Greg Graziano, også vinmageren bag Graziano Wine Cellars, har lanceret denne nye og spændende vin-serie. Hele grundtanken bag Kalpela-vinene skal ses som en kærlighedserklæring til den lokale historie og natur. Som en tak vil Greg give så meget retur som muligt, og derfor får man i denne vin-serie usædvanligt meget for pengene. Vinene er lavet af enestående drue materiale. Vinstokkene står på de bedste marker og er mere end 100 år gamle. Så udbyttet er begrænset, men kvaliteten er i top. Dette bliver også bekræftet af international TOP-anmelder Dan Berger, som roser vinene til skyerne.

 

Chardonnay Kalpela Banner

 

Vinmarken til denne vin er beliggende ved den berømte Russian River. Vinstokkene hvor druerne kommer fra, er det man kalder ”old vines” og er mere end 100 år gamle. Så man arbejder med ædelt materiale. Druerne til denne fantastiske vin er 100 % Chardonnay, bliver plukket ved håndkraft, og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og saften fermenteres (d.v.s. laves til vin) og lagres ”Sur-lie” (med drueskallerne) i neutrale bourgogne tønder i 8 måneder. Resultatet er en fantastisk lækker, cremet og frugtig hvidvin.

 

Chardonnay Kalpela Banner 2

 

Hvordan smager Chardonnay, Kalpela Vineyards:

Chardonnay Kalpela har en flot let gylden farve med et lille hint af grønligt skær. En kant som med tiden skifter farve, og får en mere dyb gylden farve. Vinens bouquet fremstår med friske noter af citron og estragon samt noter af tropiske frugter som ananas og mango. Smagen præsenteres som super klassisk, præcis som man kan forvente af en lækker Chardonnay. En flot cremet, velafbalanceret og medium fyldig smag. Smæk fyldt med noter som æbler og frisk citrus som er med til at give den lækre smag, og en afsluttende lang finish. En rigtig fantastisk hvidvin.

Nyd Chardonnay, Kalpela Vineyards til:

Nyd denne skønne Chardonnay til f.eks fisk, pasta, risotto og grøntsagsretter. Prøv den også til lyst kød, som der har været en tur på grillen. Eller med stor fornøjelse blot som et stille glas. Bør nydes ved ca. 8 – 10 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

Kalpela Chardonnay banner 3

Mere info om Chardonnay, Kalpela Vineyards:

Varenummer: GV1US022

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Kalpela Vineyards

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Hvidvin

Druesort: Chardonnay

Alkohol Vol: 13.2 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Skruelåg

Konserveringsmidler: Sufitter

 

Kalpela banner kort

Kalpela Chardonnay mega banne

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Californisk hvidvin Chardonnay, Kalpela Vineyards”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.