Primitivo MATER, Cantine Miali, Salento, Italien

kr. 189,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Primitivo MATER produceres af Cantine Miali, med druer fra deres ældste vinstokke. En syditaliensk rødvin når det skal smage bedst. En virkelig perle.

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1IT011 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

Primitivo MATER, Cantine Miali, Salento, Italien

Primitivo MATER produceres af Cantine Miali, med druer fra deres ældste vinstokke, dyrket på deres marker i hjertet af Salento halvøen. Druerne der anvendes til denne fantastiske vin er 100 % fuldmodne Primitivo-druer. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage. Efterfølgende lagres vinen på store egetræsfade på 3000 liter, af slovakisk eg, i 24 måneder. Vinen tappes dernæst på flasker, og lagres yderligere i minimum 12 måneder, før denne italiensk rødvin er klar til at blive solgt. Resultatet er intet mindre end en helt igennem fantastisk rødvin. En syditaliensk rødvin når det skal smage bedst. En virkelig perle.

Hvordan smager Primitivo MATER:

Primitivo MATERs har en meget mørk ruby farve med et lille hint af violet skær. En kant som med tiden skifter farve og får en mere dybrød farve. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, resolut dog stadig delikat med noter af moden frugt, svesker, sorte kirsebær med delikate hints af vanilje samt ristede mandler. Vinen smag er imponerende. En rigtig klassisk syditaliensk bulderbasse som fremkalder noter af fed frugt, lakrids, hasselnødder og en super charmerende finish, hvor power og gavesyrer er pakket ind i fed frugt. Virkelig en charmetrold.

Nyd Primitivo MATER til:

Nyd denne skønne italienske Primitivo til f.eks til bøffer på grillen, en dejlig steg i ovnen eller et bredt udvalg af fyldigt smagende oste. Men MATER nydes også med stor fornøjelse blot som et stille “glas”. Bør nydes ved ca. 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Cantine Miali: Klik her

Primitivo MATER BORDER

Mere info om Primitivo MATER:

Årgang: 2013 

Varenummer: GV1IT011 

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Cantine Miali

Land: Italien

Vinområde: Puglia

Type: Rødvin

Druesort: Primitivo

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Cantie Miali Primitivo MATER Kort

Primitivo Mater Cantine Miali Maga Banner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Primitivo MATER, Cantine Miali, Salento, Italien”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.