NEGROAMARO ICLASSICI, CANTINE MIALI, SALENTO

kr. 139,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Negroamaro Iclassici fra Cantine Miali, er en rigtig klassisk syditaliener med fylde, charme og kant. 

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1IT009 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

Negroamaro ICLASSICI, Cantine Miali, Salento, Italien

Denne fantastiske italienske rødvin Negroamaro ICLASSICI, kommer fra familievingården Cantine Miali. Druerne håndplukkes fra nogle af deres absolut ældste vinstammer, der dyrkes på marker i den nordlige del af Salento halvøen. Druerne høstes sidst i september før de bliver overmodne. Negroamaro-druesorten er den anden store rødvins sort man finder i Puglia. Modsat Primitivodruen som er relativ sødmefyldt, så har Negroamaro-druen en smule mere kant. På trods af at Miali familien kalder denne serie af deres vine for ICLASSICI, så er der bestemt intet helt almindeligt over denne italienske rødvin. Den er lavet med sjæl og kærlighed. Familien har siden 1886, og nu på 4. generation, fremstillet vine af absolut højeste kvalitet. Druerne presses og fermenteres (altså laves til vin) i store temperaturstyret ståltanke i 12 dage. Drueskindet, hvori der er en masse farvestof, beholdes i ståltanken under hele processen, hvilke vil frembringe en vin med en meget mørk farve, og en smag med massevis af saft og kraft.

Hvordan smager Negroamaro ICLASSICI:

Negroamaro ICLASSICI har en flot mørk ruby farve med et lille hint af violet skær. En kant som med tiden skifter farve og får en mere dybrød farve. Vinens bouquet er stærk og markant ned intense kryddernoter og fuldfede modne frugter. Negroamaro ICLASSICI præsentere en super klassisk smag, præcis som man skal forvente at finde i en syditaliensk rødvin. En flot og fyldig smag, dog stadig meget velafbalanceret. Kraftig, ekstrem blød og de intense krydrede smagsnoter er tæt pakket ind i fuldfed frugt. Virkelig en flot vin.

Nyd Negroamaro ICLASSICI til:

Nyd denne skønne italienske rødvin til f.eks til Barbeque, bøffer på grillen, en dejlig steg i ovnen, pasta med kødsauce, et bredt udvalg af modne oste, eller nyd Negroamaro ICLASSICI som blot et stille “glas”. Bør nydes ved ca. 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Cantine Miali: Klik her

Mere info om Negroamaro ICLASSICI:

Årgang: 2016 

Varenummer: GV1IT009  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Cantine Miali

Land: Italien

Vinområde: Puglia

Type: Rødvin

Druesort: Negroamaro

Vol: 13,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NEGROAMARO ICLASSICI, CANTINE MIALI, SALENTO”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.