Barbera, Enotria, Graziano, Mendozino, Californien

kr. 199,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Smagskommentar:

… Barbera fra Graziano er et moderne bud på den italienske klassiker Barbera d’Alba fra Piemonte i Italien. Top Modne druer plukkes ved håndkraft. Vinen lagres i 36 måneder på egetræsfade af en blanding af østeuropæiske / amerikanske egetræ samt filtrering med æggehvider. Resultatet er en spændende vin hvor Greg’s italienske rødder ikke fornægter sig

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 11 kr. 199,00
12 + kr. 179,00
Varenummer (SKU): GV1US004 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Barbera Enotria Graziano Mega Banner Top 2

 

Barbera, Enotria Graziano, Mendocino Valley

At Greg Graziano har italienske familierødder fornægter sig ikke, når man ser resultatet af hans måde at håndtere Barbera druesorten på. Barbera var engang kendt som den rene bonde-vin i Piemonte,    i det nordvestlige Italien. Men i dag er denne drue vokset til den mest plantede druesort i Piemonte-regionen.

I dag er Barbera en af ​​de mest ophøjede druer i denne barske bjergregion. Den ankom med italienske immigranter til Californien i det 19. århundrede og tilpassede sig godt til de kystnære vulkanske jorder. Når den produceres i lavt udbytte og behandles for fadlagring, kan den lave ekstremt spændende vine. Dette repræsenterer Grazianos 26. årgang af Barbera Enotria, og er en af ​​de ældste producenter, der fortsætter med at producere denne vidunderlige druesort.

 

Barbera Enotria Graziano Bannert

 

Denne Barbera Enotria, er en af vinene fra den serie som kaldes Enotria. En serie hvor man benytter de mere klassiske italienske druesorter. I dette tilfælde, er det den nye verdensstjerne Barbera druen, som tager rampelyset. Druerne til denne vin fra to forskellige vinmarker, nær Lake Mendocino og Ukiah De, begge har enestående forhold, med varme solrige dage, kølige nætter og fremragende eksponering, som producerer druer, der er fremragende afbalancerede og rige på frugtsmag.

Denne Barbera vin produceres på en helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses blidt og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyrede ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen i hårdt ristet bourgogne fade på 228 liter, lavet af en kombination af østeuropæiske og amerikanske egetræ i 36 måneder. Efterfølgende filtreres vinen af æggehvider. Resultatet er en super spændende vin, hvor det klassiske og helt moderne forenes i en super symbiose.

 

Barbera Enotria Graziano Bannert 2

 

Hvordan smager Barbera Enotria:

Denne Barbera Enotria har en dyb lilla granatrødfarve med komplekse aromaer og smag af saftige brombær og røde ribs med strejf af jord og ristet eg. Medium tanniner og en fantastisk naturlig syre fører til en finish, der er ren og læskende. Dette er en vin til øjeblikkelig nydelse eller en, der vil lagre i mange år.

 

Nyd Barbera Enotria til:

Denne dejlige Barbera er fremragende, når den serveres med braiseret lammeskank, vild svampelasagne, scaloppine, grillede Portobellosvampe og lagret oste.  Bør nydes ved ca. 14 – 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Barbera Enotria Graziano Bannert 3

Mere info om Barbera, Enotria:

Varenummer: GV1US004

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Druesort: Barbera

Alkohol Vol: 14.8 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Barbera Enotria Graziano Mega Banner kort

Barbera Enotria Graziano Mega Banner bund

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barbera, Enotria, Graziano, Mendozino, Californien”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.