Zinfandel Redwood Valley Graziano, Menocino

kr. 199,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Smagskommentar:

Er du til store fede og kraftige Zinfandel-vine så behøver du ikke lede meget længere. Med Zinfandel Redwood Valley fra Graziano har du fat i noget af det helt rigtige. En fed basse med massevis af saft og kraft. Præcis som du forventer det … og meget mere. Smager helt fantastisk. Kan drikke ung og kan gemmes i mange år, hvad mere kan man forlange?

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US002 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Redwood Valley Zinfandel Graziano banner top 2

Zinfandel Redwood Valley Graziano

Er du til store fede og kraftige Zinfandel-vine så behøver du ikke lede meget længere. Med Zinfandel Redwood Valley fra Graziano har du fat i noget af det helt rigtige. En fed basse med massevis af saft og kraft. Præcis som du forventer det … og meget mere. Smager helt fantastisk. Kan drikke ung og kan gemmes i mange år, hvad mere kan man forlange?

Zinfandel Redwood Valley er en rødvin fra Graziano Family of Wines, et familieejet vineri i Mendocino County i det nordlige Californien. Graziano-familien har produceret vin i mere end hundrede år og har specialiseret sig i klassiske italiensk og unikke gamle verdens druesorter. Zinfandel er en af de mest populære og alsidige druesorter i Californien og har rødder tilbage i Kroatien og Italien. 

 

Redwood Valley Zinfandel Graziano banner

 

Zinfandel Redwood Valley er lavet af druer som dyrkes på de rustfarvede skråninger i Redwood Valley. Dette er forsøgt symboliseret ved at have en ekstrem rødfarvet etiket/top på flasken. Redwood Valley er beliggende i den sydlige del af Mendocino Valley og er kendt som ZIN-land, hvor nogle af de fedeste og rigeste Zinfandel-marker findes. Den fede lerede jordbund giver en rig og intens frugtsmag.

Druerne til Grazianos Zinfandel kommer fra fem helt unikke beliggende og meget gamle vinmarker. For at opnå højst mulig kvalitet håndplukkes druerne den i perioden fra den 15. september til 15. oktober. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på en kombination af franske, østeuropæiske og amerikanske egetræsfade i 36 måneder, Sidst filtreres vinen med æggehvider, total old school, inden den tappes over på flasken hvorefter den meget karakteristiske røde etiket og top sættes på.

 

Redwood Valley Zinfandel Graziano banner 2

 

Hvordan smager Zinfandel Redwood Valley Graziano?

Zinfandel Redwood Valley har en dybrød, grænser til det total uigennemsigtige, farve. I sin unge alder har vinen et snert af en purpur lilla kant. Vinens bouguet fremviser noter af vanilje, karamel og krydderier. Aromaen er præget af modne bær, blommer, figner og peberfrugter. Smagen er kraftig. Rig, koncentreret og fløjlsagtig. En superlækker og meget kompleks Zinfandel, som holder til mange års lagring.

Nyd Zinfandel Redwood Valley, Graziano til:

Denne Zinfandel-basse er enormt alsidig. Passer til mange forskellige retter. Lige fra lammesteg med rosmarin/ hvidløgsstegte kartofter til store svinekoteletter og grill kylling. En lækker hjemmelavet burger – gerne med en fed skive Gorgonzola ost på. Den er også helt perfekt, når man bare lige har lyst til et godt glas.  Bør nydes ved ca. 14 – 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

Redwood Valley Zinfandel Graziano banner 3

Mere info om Zinfandel Redwood Valley Graziano:

Varenummer: GV1US002

Årgang: 2019

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Redwood Valley (Mendocino County)

Type: Rødvin

Druesort: Zinfandel (100 %)

Alkohol Vol: 15 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Redwood Valley Zinfandel Graziano banner kort

Redwood Valley Zinfandel Graziano banner bund

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zinfandel Redwood Valley Graziano, Menocino”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.