2019 Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano

kr. 449,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Saint Gregory Pinot Noir Reserve er en særlig udgave af Saint Gregory Pinot Noir. Må nærmest sammenlignes med en Grand Cru Bourgogne. Lavet på de bedste druer fra udvalgte marker i Anderson Valley. Håndplukkede druer og fadlagret på franske bourgogne fade i 32 måneder. Stilen er elegant og minder om den man finder i en Musigny Grand Cru Bourgogne. En meget holdbar vin, som kan tåle mange års lagring i kælderen.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US033 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano mega top 2

Saint Gregory Pinot Noir Reserve, Graziano

Saint Gregory Pinot Noir Reserve er en rødvin fra Graziano Family of Wines, et familieejet vinhus i Mendocino County, Californien. Vinen er lavet af Pinot Noir-druer, som er en af de ældste og mest elegante druesorter i verden. Pinot Noir er kendt for sin fine aroma, komplekse smag og silkebløde tanniner.

Saint Gregory Pinot Noir Reserve er en særlig udgave af Saint Gregory Pinot Noir, som er en af de mest populære vine fra Graziano Winery. Denne reservevin er lavet af de bedste druer fra udvalgte marker i Mendocino, som har et køligt og maritimt klima, der er ideelt for Pinot Noir. Vinen er lagret i franske egetræsfade, hvilket giver den en dyb farve, en rig bouquet og en lang eftersmag.

 

Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano banner

 

Druerne til Saint Gregory Pinot Noir Reserve kommer fra en helt unik vinmark der er beliggende i Anderson Valley. Det er Greg Grazinos gode ven Casey Hartlip der dyrker druerne men selve vinifiseringen er foretages af Greg Graziano.

For at opnå højest mulig kvalitet har Greg Graziano valgt at gå total old school til værks. Druerne høstes ved håndkraft den 24. september. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på franske bourgognefade på 228 liter (25 % af fadene er nye) i 32 måneder, hvorefter vinen filtreres med æggehvider præcis som man gør i Bourgogne. Resultatet er en kæmpestor Pinot Noir. Og stilen minder meget mere om fransk Bourgogne, end en klassisk Californisk Pinot Noir. 

 

Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano banner 3

 

Hvordan smager Saint Gregory Pinot Noir Reserve?

Saint Gregory Pinot Noir Reserve har en intens rubinrød farve med lilla nuancer. I næsen har den en forførende duft af modne kirsebær, hindbær, violer, krydderier og vanilje. I munden har den en fyldig og velafbalanceret smag af røde frugter, kanel, nelliker, lakrids og toast. Vinen har en flot struktur, en blød tekstur og en langvarig finish.

Nyd Saint Gregory Pinot Noir Reserve til:

Saint Gregory Pinot Noir Reserve er en elegant og sofistikeret vin, som passer perfekt til retter med oksekød, lam, vildt, and, svampe og ost. Vinen bør serveres ved 16-18°C og dekanteres en time før servering for at fremhæve dens aroma og smag. Vinen kan drikkes nu eller gemmes i op til 10 år. Saint Gregory Pinot Noir Reserve er en vin, som vil glæde enhver vinelsker. Rigtig god fornøjelse.

 

Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano banner 2

Mere info om Saint Gregory Pinot Noir Reserve:

Varenummer: GV1US033

Årgang: 2019

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Alexander Valley (Mendocino)

Type: Rødvin

Druesort: Pinot Noir (100 %)

Alkohol Vol: 14.6 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano banner kort

Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano mega bund

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2019 Saint Gregory Pinot Noir Reserve Graziano”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.