Mendozino Coro Blend, Graziano Californien

kr. 399,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Smagskommentar:

Denne Coro Mendocino Blend har en dyb granatrød farve. I duften findes komplekse aromaer af violer, krydderier og cedertræ. Smagen er stor og rig. En kompleks mundfølelse kulminerer i en rig harmonisk finish med stor syre samt flavour af hindbær, vanilje og ristede egetræsfade. Det er en vin som allerede i ung alder smager fantastisk, men vinen vil forsat udvikle sig ved yderligere flaskelagring.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling

Beskrivelse

CORO Zinfandel Mendocino mega top banner 2

 

Coro Mendocino Blend, Graziano, Mendocino, Californien, USA

Projektet Coro Mendocino startede op i 2001 som en drøm og blev hurtigt til et unikt samarbejde mellem otte vinproducenter i Mendocino, for at skabe en vin, som afspejler den rige arv og unikke egenskaber man finder i Mendocino County. Coro kommer fra Latin, der betyder ”fra mange til en”.

For første gang i den amerikanske historie blev der nedskrevet blandings- og lagring parametre for vine, der er karakteristiske for en region (præcis som man ser i appellationen kontrollerede vine i Europa). Hver af de otte vingårde laver deres egen individuelle blend baseret på protokollerne. Med krav som f.eks. at alle druerne skal høstes i Mendocino County, og at hver vin skal som minimum indeholde 40 % Zinfandel.

 

CORO Zinfandel Mendocino banner

 

Før vinen kan accepteres som en Coro Mendocino, gennemgår alle vinene 4 vinsmagninger, hvor de smages blind af et panel, som repræsenteres af de otte vingårde. Hver vingård benytter en fælles Coro Mendocino vinflaske og etiket.    

I Grazianos udgave af Coro Mendocino Blend indgår 4 forskellige druesorter Zinfandel (56 %) Petite Sirah (22 %) og to meget klassiske italienske sorter Carignane (11 %) og  Barbera (11 %). Alle druerne bliver høstet i hånden og sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses blidt. Drueskind (der indeholder store mængder farvestof) hviler sammen med mosten i store temperaturstyret ståltanke i 3 dage, før en 17 dage lang fermentering kan påbegyndes.  

Efter fermenteringen lagres vinen i hårdt ristet bourgogne fade på 228 liter (50 % af fadene er nye), lavet af en kombination af fransk, østeuropæisk og amerikansk egetræsfade i 36 måneder. Efterfølgende filtreres vinen af æggehvider, og påfyldes den ikoniske Coro Mendocino flaske. Resultatet er en lang levende og meget kompleks vin med silkebløde tanniner. En enestående vin.

 

CORO Zinfandel Mendocino banner 2

 

Hvordan smager Coro Mendocino Blend:

Denne Coro Mendocino Blend har en dyb granatrød farve. I duften findes komplekse aromaer af violer, krydderier og cedertræ. Smagen er stor og rig. En kompleks mundfølelse kulminerer i en rig harmonisk finish med stor syre samt smag af hindbær, vanilje og ristede egetræsfade. Det er en vin som allerede i ung alder smager fantastisk, men vinen vil fortsat udvikle sig ved yderligere flaskelagring.

 

Nyd Coro Mendocino Blend til:

Der er ingen tvivl om, at denne Coro Mendocino vin er en klasse vin, og derfor bør nydes i selskab med de lækreste retter. Prøv f.eks. med lammesteg, oksesteg, gerne på grill, eller langtids simreretter. Coro bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Coro Mendocino: Klik her

CORO Zinfandel Mendocino banner 3

Mere info om Coro Mendocino Blend:

Varenummer: GV1US026

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Årgang: 2018

Druesort: Zinfandel (56 %) Petite Sirah (22 %) Carignane (11 %) og  Barbera (11 %)

Alkohol Vol: 14.6 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

CORO Zinfandel Mendocino banner kort

CORO Zinfandel Mendocino mega bund banner

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mendozino Coro Blend, Graziano Californien”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.