Pinot Noir, Kalpela Vineyards, Graziano, Mendocino, Californien, USA

kr. 149,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Er du til et mega godt køb, så hold fast her. Vi har her en super lækker Pinot Noir, hvor man for rigtig meget for pengene. En ægte perle.

 

 

  • Bestil en hel kolli, og få fragtfri levering. 
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US021 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Pinot Noir, Kalpela Vineyards, Graziano, Mendocino, Californien, USA

Er du til et mega godt køb, så hold fast her. Vi har her en super lækker Pinot Noir, hvor man for rigtig meget for pengene. En ægte perle.

Druerne til denne fantastiske Pinot Noir Kalpela produceres med druer fra deres ældste vinstokke, dyrket på marker beliggende forskellige steder i Mendocino County, Anderson Valley og Russian River. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra 10. september til 6. oktober 2017. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på neutrale egetræsfade på 250 liter, af fransk og amerikansk eg, i 36 måneder. Resultatet er intet mindre end en helt igennem fantastisk rødvin. Det er sjældent man finder vin af den kvalitet til den pris. En Californisk. Pinot Noir som man kan karakterisere som et rigtig ”Best Buy” Ja, en virkelig perle.

Hvordan smager Pinot Noir, Kalpela Vineyards:

Pinot Noir Kalpela fremstår med en smuk dybrød ruby rød farve. Vinens bouquet fremstår med frodige frugtrige aromaer af jordbær, blomme, sorte kirsebær og vanilje med strejf af ristet eg. Smagen er virkelig charmerende. En flot noter af modne vilde bær som røde kirsebær, violer og kombineret med jordbær får denne Pinot Noir en fløjlsagtig blød smag. En meget balanceret frugtsyre giver vinen en lang og charmerende finish. 

Nyd Pinot Noir, Kalpela Vineyards:

Nyd denne skønne Pinot Noir til f.eks Pasta, Risotto, svinekød, kylling og kalvekød. Prøv også at serverer den let afkølet til fisk.  Nyd den også blot som som et stille glas. Bør nydes ved ca. 14 – 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Kalpela Vineyards: Klik her

Pinot Noir Kalpela Vineyards banner

Mere info om Pinot Noir, Kalpela Vineyards:

Varenummer: GV1US021

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Kalpela Vineyards

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Druesort: Pinot Noir

Alkohol Vol: 14.5 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Skruelåg

Konserveringsmidler: Sufitter

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pinot Noir, Kalpela Vineyards, Graziano, Mendocino, Californien, USA”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.