Saint Gregory Pinotage Graziano

kr. 249,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.

Opdag den fortryllende Saint Gregory Pinotage fra Graziano Winery! Denne unikke vin er fremstillet af den sjældne druesort Pinotage, der opstod som en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsault. Resultatet? En vin med en fascinerende karakter og dybe, komplekse aromaer og smag.

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 12 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 11 kr. 249,00
12 + kr. 225,00
Varenummer (SKU): GV1US011 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Saint Gregory Pinotage Graziano Wine banner top

 

Saint Gregory Pinotage Graziano

Denne Graziano Pinotage er en af vinene fra den serie som kaldes Saint Gregory. En serie, hvor man benytter druesorter som egner sig bedst i de lidt mere kølige egne, og som derfor fremviser en lidt mere elegant stil. Vi skal til den nordligste del af Californien, nærmere betegnet de lidt køligere egne af Mendocino County for at finde vinmarkerne, hvorfra druerne til denne skønne Pinotage stammer fra.

Graziano Family of Wines er dybt forankret i Californiens vinhistorie og er kendt for deres engagement i at producere vine af højeste kvalitet. Familien har dedikeret årtier til at dyrke vinmarker og mestre kunsten at skabe vine, der afspejler deres passion og stolthed for håndværket.

Pinotage – druen 

Saint Gregory Pinotage er produceret i det maleriske Mendocino County i Californien, hvor det kølige klima og de frugtbare jordbundsforhold giver optimale betingelser for druedyrkning. De kølige nætter og varme dage i dette område bidrager til druernes langsomme modning, hvilket resulterer i komplekse og velsmagende vine.

Saint Gregory Pinotage er en unik vin fremstillet af den sjældne druesort Pinotage, en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsault. Pinotage-druen, en stolt repræsentant for Sydafrikas vinproduktion, bringer en unik karakter til Saint Gregory Pinotage. Denne druesort er kendt for sin dybe farve, rige smag af modne bær og karakteristiske noter af røg og krydderier. Pinotage bidrager til vinen med sin fyldige krop og bløde tanniner, hvilket resulterer i en vin med både kompleksitet og drikkevenlighed.

 

Saint Gregory Pinot Noir Graziano banner

 

Denne årgang, den 17. i rækken, er produceret fra to nøje udvalgte vinmarker: Gerhardt Vineyard (33%) beliggende i McNab Valley og Tom Barrett’s Vineyard (67%) i den østlige foden af Talmage-distriktet, med udsigt over Ukiah-dalen.

Vinfremstilling: Druerne til Saint Gregory Pinotage blev håndhøstet fra den 24. til den 26. september med en gennemsnitlig sukkerkoncentration på 25 grader brix. Efter knusning blev druerne koldblødt i 3 dage i små åbne rustfri ståltanke før gæring. Gæringen skete over 11 dage med to daglige nedslag for at udtrække farve, smag og tanniner. Efter gæring blev vinen presset blidt og lagret på små franske Bourgogne fade i 36 måneder for at modne.

 

Saint Gregory Pinot Noir Graziano banner 2

 

Hvordan smager Saint Gregory Pinotage?

Saint Gregory Pinot Noir har en super smuk dybrød farve. Grundet sin endnu unge alder, har vinen også et snert af purpur lilla kant. Vinens bouquet fremstår med en klassisk Bourgogne-agtig stil, men dybe frugt noter som modne sorte kirsebær, blomme, ristede egetræsfade og hints  af jord. Smagen er helt fantastisk. Med bløde tanniner, afbalanceret syre og en rig, fløjlsagtig mundfornemmelse fremstår Saint Gregory Pinot Noir som en virkelig lækker vin, der er behagelig nu og vil udvikle mere kompleksitet med yderligere lagring i flasken.

 

Nyd Saint Gregory Pinotage:

Den rige og saftige karakter af Saint Gregory Pinotage gør den til en perfekt ledsager til en bred vifte af retter. Prøv den til grillede kødretter, saftige bøffer eller krydrede barbecue-favoritter. Denne vin er også en fortryllende ledsager til kraftige oste eller som en nydelse i sig selv. Bør nydes ved ca. 14 – 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Saint Gregory Pinotage Graziano Wine banner 3

Mere info om Saint Gregory Pinotage:

Varenummer: GV1US011

Årgang: 2017

Stk. pr. kolli: 12

Producent: Graziano Wine Family

Land: USA

Vinområde: Mendocino County,

Type: Rødvin

Druesort: Pinotage

Alkohol Vol: 13,5 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Saint Gregory Pinot Noir Graziano banner kort

Saint Gregory Pinotage Graziano Wine banner bund

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saint Gregory Pinotage Graziano”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.