VELKOMMEN TIL VERDENS BEDSTE GIN

Silent Pool Gin Logo

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers, Surrey, England


Lad os bare slå det fast med det samme, Silent Pool Gin er en bemærkelsesværdige Gin. Propfylfdt med lækre detaljer. Allerede ved første møde når man står med den smukt designet flaske i hånden kan man næsten mærke, at der en noget helt specielt i opsejling.

Når man trækker glasproppen af, og løfter flasken op til næsen, så møder man en elegant og enestående parfume, som nærmest tryllebinder ên til at løfte flasken op til næsen, igen og igen. Og en gang til. .

Flere detaljer om Silent Pool Gin : 

Varenummer: GBSPRIT08
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Silent Pool Distillers
Land: England
Vinområde: Surrey Hills
Type: Gin
Distilletion: Kobber pot stil’en Arnold Holstein
Botanicals24 forskellige botanicals, Enebær, honninghyldeblomst, kamille, kafirlime blade, pærer (både friske og tørrede), honning, kvanrod, bitter appelsin, bergamotappelsin, lime, kardemomme, kassiabark, koriander, java peber, paradiskorn, lakridsrod, orris rod, lindblomst, rosenblade og lavendel.
Vol: 43 %.
Mål: 70 cl.
Lukning: Glasprop

Silent Pool Gin
Silent Pool Gin Glas Prop
Silent pool Gin UK

Med Silent Pool har du en verdensklasse gin i hånden. Ginnen blev kåret til Verdens Bedste Gin ved World Spirits Award 2016, og når du smager den, forstår man da også lynhurtigt, hvorfor den har vundet prisen som verdens bedste.

Silent Pool Gin blev kåret til Verdens Bedste Gin ved World Spirits Award 2016 med udmærkelsen gold. Det er derfor en fantastisk gin, du kigger nærmere på, men hvad er historien om denne prisvindende gin?

Silent Pool Gin roses til skyerne af internationale topanmeldere, og har også ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser, som f.eks. Guldmedalje ved The World Spirits Awards i 2021, Guldmedalje ved The Gin Masters i 2021 og ved Guldmedalje ved the World Spirits Competition i 2020.  
Silent Pool Gin roses til skyerne af internationale topanmeldere, og har også ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser, som f.eks. Guldmedalje ved The World Spirits Awards i 2021, Guldmedalje ved The Gin Masters i 2021 og ved Guldmedalje ved the World Spirits Competition i 2020.  

Lidt info om Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers


Denne bemærkelsesværdige Gin består af ikke mindre end 24 planteekstrakter udvalgt med den største omhu og destilleret i det ekstremt rene vand i Silent Pool søen. Silent Pool Gin roses til skyerne af internationale topanmeldere, og har også ved flere lejligheder modtaget de fornemste priser og anerkendelser, som f.eks. Guldmedalje ved The World Spirits Awards i 2021, Guldmedalje ved The Gin Masters i 2021 og ved Guldmedalje ved the World Spirits Competition i 2020.    

Hvordan smager Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers ? 


Silent Pool Gin er en håndlavet premium gin. For at producere denne klare og særdeles velsmagende gin, har man nøje udvalgt 24 forskellige botanicals. Enebær kombineret med f.eks. lime, kamille, lokal honning og lavendel. Resultatet er en enestående London Dry Gin, som på glimrende vis kombinerer nyskabelse og traditioner.

Silent Pool Gin fremstår frisk, klar og ren i glasset. En mild og delikat bouquet af citron og peber oser op af glasset. Smagen er super charmerende. Ingen skarpe kanter. En unik smag af anis og kamille. Afslutningsvis står man med en forfriskende myntesmag, og en generøs oplevelse i munden som vil glæde selv de mest kræsende Gin-elskere.

Nyd Silent Pool Gin, Silent Pool Distillers til: 


Nyd denne skønne Silent Pool Gin som første elskeren, når man kommer hjem fra arbejde, på en bar eller på en restaurant. Som en helt klassisk Gin N’Tonic. I en stort glas med massevis af is, og en skive citron.

Men prøv også at servere den til et vel assorteret ostebord med charcuteri, oliven og lækre cremet oste a’la de franske klassikere som Brie, Camembert. Og til den hårde kerne kan man vælge at garniseer bordet med kongen af blåskimmeloste, Roquefort, italieneren, Gorgonzola, Danablu og den engelske Stilton. Rigtig god fornøjelse.

Men prøv også at servere den til et vel assorteret ostebord med charcuteri, oliven og lækre cremet oste a’la de franske klassikere som Brie, Camembert. Og til den hårde kerne kan man vælge at garniseer bordet med kongen af blåskimmeloste, Roquefort, italieneren, Gorgonzola, Danablu og den engelske Stilton. Rigtig god fornøjelse.

Silent Pool Gin
Silent Pool Gin uk kort

Produktionen af Silent Pool Gin :

Destilleriet som også er beliggende ved søen, har en mission om at lave spiritus som afspejler områdets romantiske, men dramatiske sagn, med lokale smagsgivere. Derfor destilleres Silent Pool Gin med 24 forskellige botanicals i kobber pot stil’en Arnold Holstein.


En lille times tids kørsel væk fra Londons stresset dagligdag, finder man i det fredelige grevskab Surrey, destilleriet Silent Pool. Nærmere betegnet i i Albury Estate i Surrey Hills. Silent Pool Gin, er kulminationen på en passion, der deles af en trio af venner, som er James Shelbourne, Cory Mason og Tom Hutchings.

Botanicals som hyldeblomst, kamille, kafirlime blade, pærer (både friske og tørrede), honning, kvanrod, bitter appelsin, bergamotappelsin, lime, kardemomme, kassiabark, koriander, java peber, paradiskorn, enebær, lakridsrod, orris rod, lindblomst, rosenblade og lavendel er med i destilleringen af verdens bedste gin.

Opskrifter med Silent Pool Gin :


Naturligvis kan den enestående Silent Pool Gin drikkes alene, men ellers kan du måske finde inspiration i nogle af nedestående opskrifter … en klassisk, forfriskende og en meget spændende.

Rigtig god fornøjelse

Prøv en Silent Gin og Tonic :


Bland den perfekte G&T ved at kombinere 5 cl Silent Pool Gin med 15 cl Premium Indian Tonic i et copa-glas fyldt med is. Pynt med en skive appelsin

Prøv også en Silent Pool Gin Martini :


Bland 7 cl Silent Pool Gin og 1 skvæt appelsinbitter og is i et røreglas og rør, indtil det er ekstremt koldt. Server i et martiniglas og pynt med en citronskive

Eller en Silent Bee’s Knees :


Tilsæt 5 cl Silent Pool Gin, 2 cl frisk citronsaft og 2 cl honningvand i en shaker fyldt med is og ryst, indtil den er afkølet. Si den 2 gange i et coupetteglas og pynt med citron.

Silent pool Gin mega banner

Silent Pool Distillers på et kort


Silet Pool GandT

Søger du andre produkter?

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.