Om Gribskov Vinimport

Erfaring kommer ikke af sig selv

Gribskov Vinimport er ikke noget nyt firma. Vi har ca. 16 år på bagen, og så dagens lys i 2007, etableret af Vinhandler Jens Jørgen Hyldig Nielsen, der med sine mange års erfaring, har et bredt kendskab inden for import, køb og salg af vin.

Hvor kommer vinen fra ?                                                                     

Alle vinene kommer fra små og mellemstore vinproducenter, som alle ”håndbygger” deres vine. Ønskes der specifik information om vinproducenterne, så sendt spørgsmålet på mail info@gribskovvinimport.dk

Målsætning:                                                                                                  

Det er vores helt klare målsætning af give kunden en rigtig god oplevelse, fra vinen er bestilt til den hældes i glasset og skal nydes. Alle vine er af meget høj kvalitet. Det skal være nemt, sikkert, hurtigt og prisfornuftigt at handle hos Gribskov Vinimport.

Betjening og rådgivning vil altid være professionel – og med en personlig service garantere vi rettidig levering.

Har du specielle ønsker eller spørgsmål, er du velkommen til at ringe på telefon 31311570 eller sende en e-mail til info@gribskovvinimport.dk

Hvordan fungere online butikken?

Privatpersoner/ Online shopping                                                      

Som privatperson er det muligt at handle vin døgnets 24 timer. Er der spørgsmål til enten vin, producent eller til selve onlinehandlen er det altid muligt at få vejledning ved at ringe 31311570.

Erhvervssalg:                                                                                               

Gribskov Vinimport servicerer erhvervsvirksomheder med udvikling af gaveløsninger, opbygning af virksomhedsvinkældre og levering af vine til firmaernes kantiner. Vi har stor erfaring i at afholde vinsmagninger og foredrag for firmaer og personaleforeninger.

HoReCa                                                                                                        

Personalet bag Gribskov Vinimport har mange års erfaring i levering af vin til hotel og restaurationsbranchen. Vi kan tilbyde serviceydelser lige fra opbygning af vinkort, til personale træning, hvorledes mad/ vin matcher bedst sammen, til afholdelse af vinsmagninger.

Nyhedsmails/ tilbudsmails                                                                  

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet – så er du sikker på at være blandt de første, der hører om spændende nyheder i vores sortiment og andre gode nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. en gange om ugen. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Venlig hilsen

Gribskov Vinimport

Jens Jørgen Hyldig Nielsen

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.