Californisk rødvin Zinfandel Escape from Alcatraz

kr. 139,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

14,5% fuldfed ACTIONPRÆGET Zinfandel. Særdeles velsmagende vin …

Smagskommentar:

Intens og dyb rød i glasset med elegante violette reflekser. Vinen har en indbydende bouquet af mørke bær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen på både amerikansk og fransk eg. 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,- 
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US001 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Zinfandel, Escape from Alcatraz, Lodi, Californien, USA

“Escape from Alcatraz” er lige præcis det californisk Zinfandel står for. Med denne Zinfandel har vi med en slagkræftig vin at gøre. Den har en sødmefyldt charme, en vedholdende eftersmag præget af bløde tanniner, som man ellers kun finder hos langt dyrer vine. 

Zinfandel-druen har gjort den californiske vinindustri berømt og druen er derfor også efterhånden at regne for områdets nationaldrue. Lodi (udtalt Lohd-eye) er et californisk vinområde øst for San Fransisco ved floden Sacramento.

Med sin placering her i det californiske vindistrikt Central Valley nyder området godt af det nærmest middelhavsagtige klima med kølig morgentåge, varme dagtimer med masser af sol. Netop dette klima betyder at druernes modningsproces er langsom og således opnås en intens farve og en lækker frugtrig karakter.

Det kræver stor omhyggeligt og dygtighed for at få det bedste frem i Zinfandel druen. Druerne til Escape from Alcatraz er eksklusivt udvalgt. De høstes ved optimal modenhed og vinificeres traditionelt.

Hvordan smager Alcatraz Zinfandel:

Denne Zinfandel Escape from Alcatraz har en intens og dybrød farve i glasset. Med en elegant violet refleks, vises et ungdommeligt snit over vinen. Vinen har en kompleks og indbydende bouquet af mørke bær, samt et krydret præg fra fadlagringen. I munden er virker vinen som en ordentlig bulderbasse. En rig og kompleks sag. På trods af den store mundfølelse, er denne californiske Zinfandel meget nem at går til. Smager fantastisk allerede i en ung alder, men vil fortsat udvikle sig i nogle få år frem.  

Nyd Alcatraz Zinfandel til:

Escape from Alcatra er en meget klassisk Zinfandel, og kan benyttes til et væld af retter. Prøv den til en lækker gourmet burger. Til BBQ eller lammesteg, oksesteg, gerne på grill, eller langtidssimmerretter. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Var det ikke lige den rødvin du søgte? Se vores andre rødvine Så klik her

Klik på linket og se vores udvalg af rødvine. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Mere info om Alcatraz Zinfandel:

Varenummer: GV1US001

Stk. pr. kolli: 6

Producent:Escape from Alcatraz Wines

Land: USA

Vinområde: LODI, Californien

Type: Rødvin

Årgang: 2018

Druesort: Zinfandel 

Alkohol Vol: 14.5 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Californisk rødvin Zinfandel Escape from Alcatraz”

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.