Spansk hvidvin Sauvginon Blanc, Bodegas Pandora, Rueda

kr. 149,00

Denne Sauvignon Blanc fra Bodegas Pandora er en enestående hvidvin. Frisk, frugtrig og yderst charmerende.

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 149,00
6 + kr. 110,00
Varenummer (SKU): GV1Sp033 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Bodegas Pandora web banner med billede

Sauvignon Blanc, Bodegas Pandora, Rueda, Spanien

Det er ingen hemmelighed, at vi har måtte tage en gevaldig omvej for finde frem til denne lækkerbisken af en hvidvin. På ønskesedlen stor der en super lækker Sauvignon Blanc. Og det spanske landkort var ikke det første sted vi havde kig på, da vi skulle finde en sådan vin. Efter adskillige prøvesmagninger uden resultat fandt vi langt om længe, frem til hvidvinseksperten Bodegas Pandora og deres verdensklasse Sauvignon Blanc.

Castilla y León regionen er beliggende i det nordvestlige hjørne af Spanien. Her finder vi et af Spaniens absolut bedste hvidvinsområder, Rueda. Omkranset af den smukke natur og i hjertet af landsbyen Nueva Villa de La Torres er vingården Bodegas Pandora beliggende.

Bodegas Pandora er en relativ ny vingård. Grundlagt af tre venner, som med en fælles passion, er gået sammen for at opfylder deres drøm. Med respekt for naturen, passion og tradition producere Bodegas Pandora deres vine på allerhøjeste kvalitetsniveau.

Denne charmetrold af en hvidvin er lavet på den internationalt anerkendte druesort Sauvignon Blanc. Druer er fra egne marker i Rueda D.O. De ældste vinmarker er mere end 25 år gamle. Kun 10 % af Pandoras vinmarker er beplantet med Sauvignon Blanc. Den årlige produktion er meget begrænset. Nærmest som en delikatesse. Vinen laves økologisk, dog nævnes det ikke på etiketten.  Efter høsten presses druerne og hvor saften gennemgår en kort maceration før gæring. Herefter lagres vinen på bærmen i ca. 6 måneder inden aftapning. Resultatet er en Sauvignon Blanc med overraskende smagskoncentration, utrolig struktur, tydelig tekstur og en fantastisk balance mellem syre og alkohol.

Hvordan smager Sauvignon Blanc, Bodegas Pandora?:

Lad os bare slå det fast med det samme, Pandora Sauvignon er en bemærkelsesværdige hvidvin. Når man har hivet proppen af og skænket vinen i glasset føles det næsten som om man er blevet hypnotiseret. Man får bare lyst til at dufte til vinen igen, igen og igen. Alene duften gør nemlig vinen alle pengene værd. Med en indsmigrende og elegant næse med noter af hyldeblomst, citrus, pærer, mango og litchifrugt. Når man så endelig kommer tilbage på sporet, og hæver glasset vil man opleve en flot hvidvinsfarve, strågule med grønlige nuancer.

Smagen er en oplevelse. Vinen har fedme, koncentration og friskhed med en dens tropisk smag. Pandoras Sauvignon Blanc har en frisk frugtsyre, som gør at et glas sjældent er nok.

Nyd Sauvignon Blanc, Bodegas Pandora til:

Bodegas Pandora’s Sauvignon Blanc er en fantastisk vin til bare at drikke i hyggeligt lag. Den er tør, frisk og meget læskende. Et par afkølet flasker i en picnic kurv. Nyd denne forfriskende hvidvin til skaldyr eller en bred vifte af forskellige typer fisk. Er man mere til kød, så matcher denne Sauvignon Blanc perfekt til lystkød a’la fjerkræ og svinekød. Enestående til det asiatiske køkken. I det hele taget er denne Sauvignon Blanc ideel at servere til enhver lejlighed.

Bør nydes ved ca. 6 – 8 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Sauvignon Blanc Bodegas Pandpra Rueda banner med fugl

Mere info om Sauvignon Blanc, Bodegas Pandora:

Årgang: 2022 

Varenummer: GV1Sp033  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Pandora

Land: Spanien

Vinområde: Rueda D.O.

Type: Hvidvin

Druesort:  Sauvignon Blanc

Vol: 12.5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sulfitter

Sauvignon Blanc Bodegas Pandpra Rueda Landkort

 

 

Sauvignon Blanc Bodegas Pandpra Rueda megabanner bund

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spansk hvidvin Sauvginon Blanc, Bodegas Pandora, Rueda”