Spansk Rødvin RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA BODEGAS MASET

kr. 189,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Smagskommentar:

TEMPRANILLO CRIANZA, har en smuk dyb rubinrød farve. I næsen er vinen charmerende og dufter primært af kirsebær, tørret figner og sort peber. Men har også noter af balsamico, eukalyptus, dild, lakrids, vanilje og karamel. Vinens smag er som det første blød og charmerende. Den er Tør, medium fyldig og særdeles cremet. En lækker finish som hænger længe i munden.  

  • Bestil en hel kolli, og få fragtfri levering. 
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1Sp010 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Bodegas Maset Rioja Crianza mega top banner 2

 

RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA, BODEGAS MASET, RIOJA

I det nordlige Spanien, tæt ved byen Logroño, små 2 timers kørsel fra Madrid, finder man Spaniens mest berømte vinområde RIoja. I den lille by Hero: Og her finder man også Bodegas Maset’s Rioja topmoderne vineri, som stod færdig i 2012.

Druerne der anvendes er 100 & fuldmodne Tempranillo-druer, som også kendes som Rioja-druen. Og efter høsten, som foregår sidst i september, frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage.

 

Bodegas Maset Rioja Crianza banner

 

Hos Bodegas Maset har man valgt at kategoriseret denne herlige Rioja-rødvin som en Crianza, hvilket betyder at man benytter nøje udvalgte druer samt at vinen lagre i minimum 12 måneder på egetræsfade af amerikansk eg, og efterfølgende 24 måneder på flaske, hvilket er væsentligt længere end de normale 12 måneder som minimum kræves af reglerne for en Crianza vin. Dette blot for at forfine vinen, så den er helt klar, når den endelig frigives til salg. Resultatet er en vin med klasse. En lækker saftig, klassisk, medium fyldig Rioja-vin

 

Bodegas Maset Rioja Crianza banner 2

 

Hvordan smager RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA:

TEMPRANILLO CRIANZA, har en smuk dyb rubinrød farve. I næsen er vinen charmerende og dufter primært af kirsebær, tørret figner og sort peber, samt noter af balsamico, eukalyptus, dild, lakrids, vanilje og karamel. Vinens smag er som den første, blød og charmerende. Den er tør, medium fyldig og særdeles cremet. En lækker finish som hænger længe i munden.

 

Nyd RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA til:

TEMPRANILLO CRIANZA er storslået at blive nydt sammen med mad. Prøv den f.eks. til lyst kød, lam, og kalve- og oksekød. Men det er også en stor fornøjelse at drikke den blot som den er. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

 

Mere info om RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA:

Årgang: 2019 

Varenummer: GV1Sp010  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Rioja

Type: Rødvin

Druesort: Tempranillo

Vol: 14 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Bodegas Maset Rioja Crianza kort banner 2

 

Bodegas Maset Rioja Crianza mega bund banner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spansk Rødvin RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA BODEGAS MASET”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.