Sancerre Blanc ”Les Bouffants”, Domaine Denizot, Verdigny, Sancerre, Loire, Frankrig

kr. 325,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Sancerre Blanc ”Les Bouffants” er en enkeltmarksvin med en rig og robust karakter og en fantastisk aromatisk finish. 

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 2 – 4 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1FR26  Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Sancerre Blanc “LES BOUFFANTS”, Domaine Denizot, Verdigny, Frankrig

Man skal kører ca. en times tid fra Paris før man rammer den helt centrale del af Frankrig, nemlig Loireområdet, hvor denne fantastiske hvidvin kommer fra. Udover at være kendt for racerløbet Le Mans, også er kendt for hvidvinsklassikeren Sancerre. I hjertet af Loireområdet finder man landsbyen Verdigny, som nærmest er opstået ude i vinmarkerne. Og det er præcis her man finder de absolut bedste Sancerre-vine.

Og det er også her at vi støder på familien Denizot og Domaine Denizot, som nu i 6 generationer har tilhørt aristokratiet i Verdigny, og besiddet nogle af de fornemste marker i byen, og altid været garant for at producere nogle af den smukke dals bedste vine. Vinene fra Domaine Denizot har alle meget høj klasse. Familien er specialist i at producere Sancerre, og alle familiens vine har hver især sjæl og karakteristika, og lavers i stærkt begrænset mængder.

Udover den klassiske Sancerre, laver Domaine Denizot også det man populært kander enkeltmarksvine. Sancerre Blanc “Les Bouffants” er en af de to, som man laver. En ret ny vin. Første årgang blev lavet i 2018. Vinmarken er teknisk set beliggende i Verdigny, men i den sydlige yderkant af byen. Egentligt er “Les Bouffants” opdelt som to marker med hver sit Terroir (Terroir er et fransk begreb, som man benytter når jordbundsforholdene skal beskrives). Den ene del ” Haut de Bouffants”, 75 % af marken er placeret oppe, og er en stenet jordbund, men en flydende lag af jord. Den anden (Pente de Bouffants) er en stejl skåning af små kalksten, som man på fransk kalder Griottes. Resultatet er en fantastisk vin som laves i meget små mængder, men med en helt særlig karakter.

Hvordan smager Sancerre Blanc “LES BOUFFANTS”:

Sancerre Blanc “Les Bouffants”, har en robust og rig på karakter. Fra en jordbund, som viser sig selv frem på fineste vis, og præsentere en vin med flotteste mineralske noter, og en finish med en frisk og forførende smag af citrus og blomstrede aromaer.

Nyd Sancerre Blanc “LES BOUFFANTS” til:

Et brag af en hvidvin som fortjener at blive nydt i selskab med fisk, skaldyr eller skønne oste. Bør nydes ved ca. 8 -10 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Domaine Denizot: Klik her

Mere info om Sancerre Blanc “LES BOUFFANTS”:

Årgang: 2019 

Varenummer: GV1FR26  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Domaine Denizot

Land: Frankrig

Vinområde: Loire / Sancerre

Type: Hvidvin

Druesort:  Sauvignon Blanc

Vol: 12,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sancerre Blanc ”Les Bouffants”, Domaine Denizot, Verdigny, Sancerre, Loire, Frankrig”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.