SPANSK CAVA L’AVI PAU BODEGAS MASET ØKOLOGISK

kr. 169,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

CAVA L’Avi Pau høster anerkendelse og fornemme internationale priser, og det kulminerede i 2017 med at L’AVI PAU blev kåret til verdens bedste i sin kategori.

Den er sammensat af fire druesorter: Macabeo, Xarel·lo, Parellada samt Chardonnay. Vinen gennemgår, det kan kaldes ”champagne-metoden” og lager i intet mindre end 36 måneder før den frigives til salg.

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 169,00
6 + kr. 149,00
Varenummer (SKU): GV1Sp017 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Maset Cava Lavi pau mega banner top 2

 

CAVA L’AVI PAU GRAN RESERVA BODEGAS MASET ØKOLOGISK

Har du brug for spansk Cava til fest og hygge?: 

Vi har her en cava på det absolut ypperste niveau. ”L’AVI PAU” er en spansk Cava som  høster anerkendelse og modtager priser ved alle top smagninger, og det kulminerede i 2017 med at CAVA ”L’AVI PAU” blev kåret til verdens bedste i sin kategori. Men, for at finde ud af hvor den i hele taget kommer fra, skal man en tur til vinområderne nær storbyen Barcelona. Fra hovedbanegården kan man tage toget sydover, og ca. en time senere står man med fødderne plantet i vinmarkerne i Penedés, som samtidig er et af Europas største vinområder.

CAVA ”L’AVI PAU” er lavet som en hyldest til familiefirmaet Bodegas Maset’s grundlægger. Pau Massana blev født d. 6. juni 1777, og som familiens første vinbonde lagde de første frø til en nu mere end to århundreder gammel drøm, der fortsat lever, og står mere levende i dag end nogensinde. 

 

Maset Cava Lavi Pau banner

 

Hvordan er CAVA “L’AVI PAU” GRAN RESERVA lavet:

CAVA ”L’AVI PAU” er kategoriseret som Gran Reserva, hvilket betyder at man benytter de bedste druer til vinen, samt lagrer den væsentligt længere tid, end de normale 9 måneder som reglerne påkræver. Hvilket giver en helt anden stil og klasse til vinens smag. Til at lave denne spanske Cava anvender man en bred vifte af druer til denne fantastiske vin. Mere specifikt 4 af slagsen. 3 meget klassisk spanske druer, Macabeo, Xarel·lo og Parellada. Samt den mere internationale druesort Chardonnay.

Høsten begynder i slutningen af september-måned. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt, druesort for druesort, og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen foregår. Efterfølgende sammenstykkes vinene og gennemgår det man kender som ”champagne-metoden” og lagrer i hele 36 måneder på flaske, for til sidst at ende op som denne vidunderlige vin.

 

Maset Cava Lavi Pau banner 2

 

Hvordan smager CAVA “L’AVI PAU” GRAN RESERVA:

CAVA ”L’AVI PAU” har en lysegul farve med gyldne nuancer og meget fine små velintegrerede bobler. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, med aromaer af moden frugt som tørret fersken, citrus samt noter af appelsinskal. Man finder også aroma efter den lange lagring som mandler og briochebrød. Vinens smag er imponerende. Tør, rig og særdeles cremet og en lang lækker finish.

 

Nyd CAVA “L’AVI PAU” GRAN RESERVA til:

CAVA ”L’AVI PAU” Et brag af en spansk Cava som fortjener at blive nydt i selskab med fisk, skaldyr eller blot som den er. Bør nydes ved ca. 8 -10 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

¨Maset DO CAVA MEGA BANNER

 

Mere info om CAVA “L’AVI PAU” GRAN RESERVA:

Årgang: 2018 

Økologisk: Ja

Varenummer: GV1Sp017

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Penedés

Type: Cava

Smagsstil: Tør

Druesort:  Macabeo, Xarel·lo, Parellada og Chardonnay

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Maset Cava Lavi Pau kort banner

Cava lau peu Bodegas Maset mega banner Økologisk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK CAVA L’AVI PAU BODEGAS MASET ØKOLOGISK”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.