SPANSK CAVA 1917 BODEGAS MASET

kr. 249,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

1917 er Bodegas Maset’s absolutte TOP-vin når det gælder Cava.

Smagskommentar:

CAVA ”1917” har en meget imponerende smag. Tør, rig og særdeles cremet og en lang lækker finish. 1917’s smag er intet mindre end imponerende. Den er tør, og flot fyldig og har en vedvarende finish med mineralske noter. Matcher mange top-Champagner.

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 249,00
6 + kr. 225,00
Varenummer (SKU): GV1Sp005 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Maset Cava 1917 banner TOP

 

SPANSK CAVA 1917 GRAN RESERVA, BODEGAS MASET, PENEDÈS

Har du brug for mousserende vin til fest og hygge ?: 

Når man skal hygge sig. Eller byde velkommen til en fantastisk fest a’la fødselsdag, konfirmation eller bryllup, så er den spanske mousserende vin, også bedre kendt som Cava, ofte et rigtig godt bud på den ideelle løsning. Og hos Bodegas Maset, et gammelt familiefirma, som er beliggende i vinområdet Penedés (nær Barcelona), har man netop specialiseret sig i denne specielle form for vin. Alle cavaer fra Bodegas Maset smager fantastisk og rigtig prisrimelige, og især denne spanske Cava 1917, der er Bodegas Master’s Top Cava, matcher de fineste champagner, som ofte koster meget mere.

 

Maset Cava 1917 banner

 

Sådan bliver CAVA 1917 GRAN RESERVA til:

1917 er en spansk Cava, der er kategoriseret som Gran Reserva, hvilket betyder, at man benytter nøje udvalgte druer, samt man har valgt at Cavaen skal lagre i flaskerne i 36 måneder, på niveau med mange af de fineste Champagner, og væsentligt længere end de normale 9 måneder som minimum påkræves af reglerne. Hvilket ender op i en Cava med en rig karakter, stil og finesse. Man benytter 4 druesorter til denne fantastiske Cava. De 3 lokale klassikere Macabeo, Xarel·lo og Parellada. For at give Cavaen en fyldig og rig smag tilsætter man en af de tre ædle ”Champagne-druer” nemlig Pinot Noir.

Høsten begynder i slutningen af september-måned. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt, druesort for druesort, og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen foregår. Efterfølgende sammenstykkes vinene og gennemgår det man kender som ”champagne-metoden” og lagrer i hele 36 måneder på flaske, for til sidst at ende op et brag af en Cava.

 

Maset Cava 1917 banner 2

 

Hvordan smager CAVA 1917 GRAN RESERVA:

CAVA 1917 har en smuk strågul farve med gyldne reflekser. Nærmest et smukt kunstværk med mange ekstra fine og velintegrerede bobler. Vinens bouquet fremstår som en flot bouquet af eksotiske frugter som ananas og abrikos, samt hvide appelsinblomster. Den lange lagringstid frembringer noter af brioche-brød, hvede og tørrede frugter. Vinens smag er imponerende. Tør, rig og særdeles cremet og en lang lækker finish. 1917’s smag er intet mindre end imponerende. Den er tør, og flot fyldig og har en vedvarende finish med mineralske noter. Cremet og lækker.

 

Nyd CAVA 1917 GRAN RESERVA til:

CAVA 1917 fortjener at blive nydt i selskab med fisk, skaldyr af fineste karakter. Kan sagtens også nydes til lyst kød samt lette simreretter. Bør nydes ved ca. 8 -10 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

Bodegas Maset Cava udvalgs banner

 

Mere info om CAVA 1917 GRAN RESERVA:

Årgang: 2017 

Økologisk: Nej

Varenummer: GV1Sp005  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Penedés

Type: Cava

Druesort:  Macabeo, Xarel·lo, Parellada og Pinot Noir

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Cava 1917 Landkort.png

Cava 1917 mega banner 2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK CAVA 1917 BODEGAS MASET”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.