Portvin Martha’s Late Bottled Vintage Martha’s Porto

kr. 225,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Marthas Late Bottled Vintage er i en klasse for sig. Marthas Porto, som siden 1727 har været anerkendt for at  produceret portvine i på et meget højt niveau. Late Bottled Vintage portvin hører til i ”Ruby-familien” og kaldes for Vintage Portvines lillebror. En LBV er lavet af druer fra et høstår. Portvinen modner på egetræsfade i fire til seks år. Den lange modningstid gør portvinen ekstra blød og lækker at drikke. Vær klar til en mindeværdig oplevelse …

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 225,00
6 + kr. 195,00
Varenummer (SKU): GV1PO5 Kategorier: ,

Beskrivelse

Marthas LBV megga banner top 2

 

Late Bottled Vintage Martha’s Porto

Står du og skal have portvin, så er portvin fra Martha’s et godt valg, da de har meget høj klasse. Familien er bedst kendt for deres enestående tawny portvin. Men de har bestemt også andre typer portvin på repertoiret, som f.eks. denne Late Bottled Vintage. Alle deres portvine produceres i stærkt begrænset mængder, og har alle sjæl og karakteristika.

Marthas Porto er en anerkendt portvinsproducent som siden 1727 har produceret portvine i Douro dalen på et meget højt niveau. Firmaet er relativt småt og er ejet af familien Martha og håndterer hele cyklussen fra drue-avl, vinproduktion, aftapning.

 

 

Marthas portvin, Late Bottled Vintage, eller I daglig tale blot LBV, er en særlig type portvin, der er kendt for sin unikke smag og kvalitet. Denne portvin er lavet på seks forskellige druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Cão, Tinta Amarela og Tinta Roriz. Late Bottled Vintage portvin hører til i ”Ruby-familien”, og man kan med ro i sindet kalde LBV-porten for Vintage portvines lillebror.             

En LBV er lavet af druer fra et høstår, og flaskes efter at portvinen har modnet på egetræsfade i fire til seks år. Den lange modningstid gør portvinen ekstra blød og lækker at drikke. Og minder lidt om en vintage port. Men modsat Vintage portvinen er LBV klar til at blive drukket straks efter vinen er frigivet til salg.

 

Marthas LBV banner 2

 

Hvordan smager Marthas Late Bottled Vintage:

Martha’s Late Bottled Vintage præsenterer en dyb mørk farve. Som nærmest grænser til det sorte.  Duften er dyb og intens med noter af modne sorte bær i flot balance med friske blomme-/ balsamico-noter. Smagen er meget fyldig. En dyb koncentration af sorte modne frugter. De modne tanniner gør portvinen dejlig drikbar straks efter den er åbnet.

 

Nyd Marthas Late Bottled Vintage til:

Martha’s Late Bottled Vintage er skøn, bare at drikke for sig selv. Så tag et glas som aperitif, men den er også perfekt til et lækkert ostebord. Mørk chokolade eller desserter med chokolade er også et perfekt match med denne portvin. Med sine friske og fyldige noter af forskellige sorte bær egner vinen sig også som akkompagnement til fyldige hovedretter.   

Den serveres bedst når den er let afkølet. Rigtig god fornøjelse.

OBS: Når flasken er åben, kan den holde sig i flere uger.

Marthas LBV banner 3

 

Mere info om Martha’s Late Bottled Vintage:

Årgang: 2017 

Økologisk: nej

Varenummer: GV1PO5

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Martha’s Wine & Spirits

Land: Portugal

Vinområde: Douro

Type: Portvin – Late Bottled Vintage (LBV) 

Druesort:  Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Cão, Tinta Amarela og Tinta Roriz.

Vol: 20,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Marthas LBV kort

Marthas LBV megga banner bund

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Portvin Martha’s Late Bottled Vintage Martha’s Porto”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.