Se udvalget af vores hvidvine her:


Se udvalget af vores franske hvidvine her:


Se mere om producenterne her:

Se udvalget af vores spanske hvidvine her:


Se mere om producenterne her:

Se udvalget af vores italiensk hvidvine her:


Chardonnay single vineyard MIALI banner

Se mere om producenterne her:

Se udvalget af vores californisk hvidvine her:


Kalpela Chardonnay webbanner

Se mere om producenterne her:

Et stærkt felt af kvalitets hvidvine:

Hos Gribskov Vinimport har vi et bredt udvalgt af super lækre hvidvine. Vi har hvidvine fra stort set hele verden, og fældes for dem alle samme er, at de kommer alle sammen fra små til mellem store producenter. Altså er virkelig vinbønder, og ikke bare en fabrik som vælter tonsvis af konsumvin ud på marked. Men vinbønder, som står tidligt op, og fra morgen til langt op ad dagen arbejder med deres vindruer og vine. En passion til faget og kærlighed til deres vine. Så uanset hvilken vin du søger på Gribskovvinimport.dk, så kan vi forsikre dig om, at kvaliteten er i top, ligegyldigt i hvilket prisniveau du søger. 

Hos Gribskov Vinimport finder du hvidvine fra stort set hele verden. Men på Gribskovvinimport.dk finder man fra de mest berømte vinlande, såsom Frankrig, Italien, Spanien, USA. Og vores mest populære vine bliver lavet på druesorter som f.eks Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdecho, mm. Du kan også købe og fra spændende vin fra områder som f. eks. Salento, Mendocino County, Limoux, La Mancha, Bierzo. 

Bliv klogere på hvidvin her:


Hvidvin

Hvidvin er en type vin, der fremstilles af grønne eller gule druer. Hvidvin har en lys farve, der kan variere fra næsten klar til gylden eller strågul. Hvidvin har typisk en frisk og frugtig smag, der kan være tør, halvtør, sød eller mousserende. Hvidvin er en populær drik, der kan nydes alene eller sammen med mad. Hvidvin kan bruges til mange forskellige formål, blandt andet:

·         Som aperitif: Hvidvin kan være en god måde at starte et måltid på, da den kan stimulere appetitten og rense ganen. En let og tør hvidvin som for eksempel Sauvignon Blanc eller Verdejo kan være et godt valg til denne lejlighed.

·         Som ledsager til fisk og skaldyr: Hvidvin kan komplementere smagen af fisk og skaldyr, da den kan tilføje syre og friskhed til retten. En syrlig og frugtig hvidvin som for eksempel Sauvignon Blanc og Chardonnay kan være et godt match til denne type mad.

·         Som ingrediens i madlavning: Hvidvin kan bruges til at tilføje smag og fugt til forskellige retter, som fx saucer, supper, risotto eller marinader. En billig og tør hvidvin kan være et godt valg til dette formål.

·         Som dessertvin: Hvidvin kan også være en lækker afslutning på et måltid, især hvis den er sød eller mousserende. En sød og aromatisk hvidvin, som fx Sauternes eller Moscato d’Asti, kan være et godt match til frugt, kage eller ost.

Hvidvin er altså en alsidig og dejlig drik, der kan bruges til mange forskellige anledninger. Hvidvin kan også have forskellige sundhedsmæssige fordele, som fx at indeholde antioxidanter, forbedre blodcirkulationen og reducere stress. Dog bør man altid drikke hvidvin med måde, da for meget alkohol kan have negative konsekvenser for helbredet.

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.