SPANSK CAVA VINTAGE GRAN RESERVA BODEGAS MASET

kr. 169,00

Vi har her en Cava af absolut ypperste niveau. CAVA ”L’AVI PAU” høster anerkendelse og modtager priser ved alle topsmagninger,

  • Bestil en hel kolli, og få fragtfri levering. 
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1Sp024 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Cava Vintage Gran Reserva Bodegas Maset Mega Banner med baggrundsbillede

SPANSK CAVA VINTAGE GRAN RESERVA BODEGAS MASET

Står du og har behov for bobler? Så prøv denne Brut Vintage Cava fra Bodegas Maset. Denne spanske Gran Reserva Cava er en særlig Cava, nemlig er årgangs Cava, og hører til bland de fornemste cavaer hos Bodegas Maset.  

Men, for at finde ud af hvor den i hele taget kommer fra, skal man en tur til vinområderne nær storbyen Barcelona. Fra hovedbanegården kan man tage toget sydover, og ca. en time senere står man med fødderne plantet i vinmarkerne i Penedés, som samtidig er en af Europas største vinområder. Det er også her man finder Bodegas Maset. Et gammelt familiefirma, som blev grundlagt tilbage i 1777.

CAVA Vintage Brut Gran Reserva” er kategoriseret som Gran Reserva, hvilket betyder, at man benytter nøje udvalgte druer, samt man har valgt at Cavaen skal lagre i flaskerne i 36 måneder, på niveau med mange Champagner, og væsentligt længere end de normale 9 måneder som minimum påkræves af reglerne. Hvilket ender op i en Cava med en rig karakter, stil og finesse.

Man benytter 3 druesorter til denne fantastiske Cava. De tre lokale klassikere Xarel·lo, Macabeo og Parellada. Høsten påbegyndes i slutningen af september-måned. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt, druesort for druesort, og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen forgår. Efterfølgende sammenstikkes vinene og gennemgår det man kender som ”champagne-metoden” og lagre i hele 36 måneder på flaske, for til sidst at ende op et brag af en Cava, som under hele produktionen forkæles med kærlighed og tålmodighed.

Hvordan smager CAVA VINTAGE GRAN RESERVA:

CAVA Vintage Gran Reserva har en smuk strå-gul farve med gyldne reflekser. Nærmest et smukt kunstværk med mange ekstra fine og velintegrerede elegante bobler. Vinens bouquet fremstår moden. om en flot bouquet af eksotiske frugter som fersken, ananas og abrikos, samt hvide appelsinblomster. Den lange lagringstid frembringer noter af Briochbrød, kvede og ristede tørrede frugter. Vinens smag er imponerende. Tør, rig og særdeles cremet og en lang lækker finish. CAVA Vintage Gran Reserva s smag er intet mindre end imponerende. Den er tør og cremet. Har en flot fyldig lang forfriskende, saltholdig finish med mineralske noter.  

Nyd CAVA VINTAGE GRAN RESERVA til:

CAVA Vintage Gran Reserva fortjener at blive nydt i selskab med lækreste madretter. Prøv at servere den til fisk, skaldyr af fineste karakter. Kan sagtens også nydes til lyst kød samt lette simreretter. Bør nydes ved ca. 6 -8 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Cava Vintage Gran Reserva Bodegas Maset Mega Banner 2

Læs mere om Bodegas Maset: Klik her

 

Mere info om CAVA VINTAGE GRAN RESERVA:

Årgang: 2018 

Varenummer: GV1Sp024  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Penedés

Type: Cava

Druesort: Xarel·lo Macabeo, Parellada

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Cava Vintage Gran Reserva Bodegas Maset landkort

Cava Vintage Gran Reserva Bodegas Maset Mega Banner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK CAVA VINTAGE GRAN RESERVA BODEGAS MASET”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.