SPANSK CAVA VINTAGE GRAN RESERVA BODEGAS MASET

kr. 169,00

Vi har her en Cava af absolut ypperste niveau. CAVA ”L’AVI PAU” høster anerkendelse og modtager priser ved alle topsmagninger,

  • Bestil en hel kolli, og få fragtfri levering. 
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 169,00
6 + kr. 149,00
Varenummer (SKU): GV1Sp024 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Maset Cava Vintage Gran Reserva Mega Top Banner 2

 

2018 CAVA VINTAGE GRAN RESERVA BODEGAS MASET

Men, for at finde ud af hvor den i hele taget kommer fra, skal man en tur til vinområderne nær storbyen Barcelona. Fra hovedbanegården kan man tage toget sydover, og ca. en time senere står man med fødderne plantet i vinmarkerne i Penedés, som samtidig er et af Europas største vinområder. Det er også her man finder Bodegas Maset. Et gammelt familiefirma, som blev grundlagt tilbage i 1777.

CAVA Vintage er kategoriseret som Gran Reserva, hvilket betyder, at man benytter nøje udvalgte druer, samt man har valgt at Cavaen skal lagre i flaskerne i 36 måneder, på niveau med mange Champagner, og væsentligt længere end de normale 9 måneder som minimum kræves af reglerne. Hvilket ender op i en cava med en rig karakter, stil og finesse.

 

Maset Cava Vintage Gran Reserva Banner

 

Man benytter 3 druesorter til denne fantastiske Cava. De tre lokale klassikere var Xarel·lo, Macabeo og Parellada. Høsten begynder i slutningen af september-måned. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt, druesort for druesort, og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen foregår. Efterfølgende sammenstykkes vinene og gennemgår det man kender som ”champagne-metoden” og lagre i hele 36 måneder på flaske, for til sidst at ende op et brag af en Cava, som under hele produktionen forkæles med kærlighed og tålmodighed.

 

Maset Cava Vintage Gran Reserva Banner 2

 

Hvordan smager CAVA VINTAGE GRAN RESERVA:

CAVA Vintage har en smuk strågul farve med gyldne reflekser. Nærmest et smukt kunstværk med mange ekstra fine og velintegrerede elegante bobler. Vinens bouquet fremstår moden som en flot bouquet af eksotiske frugter som fersken, ananas og abrikos, samt hvide appelsinblomster. Den lange lagringstid frembringer noter af brioche-brød, hvede og ristede tørrede frugter. Vinens smag er imponerende. Tør, rig og særdeles cremet og en lang lækker finish. CAVA Vintage smag er intet mindre end imponerende. Den er tør og cremet. Har en flot fyldig lang forfriskende, saltholdig finish med mineralske noter.

 

Nyd CAVA VINTAGE GRAN RESERVA til:

CAVA Vintage fortjener at blive nydt i selskab med fisk, skaldyr af fineste karakter. Kan sagtens også nydes til lyst kød samt lette simreretter. Bør nydes ved ca. 8 -10 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Maset Cava Vintage Gran Reserva Banner 3

 

Mere info om CAVA VINTAGE GRAN RESERVA:

Årgang: 2018 

Varenummer: GV1Sp024  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Penedés

Type: Cava

Druesort: Xarel·lo Macabeo, Parellada

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Maset Cava Vintage Gran Reserva Banner kort

Maset Cava Vintage Gran Reserva Mega bund Banner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK CAVA VINTAGE GRAN RESERVA BODEGAS MASET”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.