SPANSK CAVA 1917, BODEGAS MASET ØKOLOGISK

kr. 299,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Skal du bruge “Bobler” fra den øverste hylde?, så prøv Cava 1917 fra Bodegas Maset. Nu økologisk og kåret blandt de absolut bedste i Decanter Wine Magasin. Køb den her

 … Er Husets fornemste Cava. Efter 36 måneders lagring ender denne Gran Reserva som en karakter rig Cava med massevis af stil og finesse. 1917 er et brag af en Cava.  

 

Awards Cava 1917 Bodegas Maset økplogisk

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 299,00
6 + kr. 279,00
Varenummer (SKU): GV1Sp030 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Maset Cava 1917 banner TOP

 

SPANSK CAVA 1917 GRAN RESERVA, BODEGAS MASET ØKOLOGISK

Hos Bodegas Maset har man svært ved at få armene ned. Udover man har omlagt produktionen af Cava 1917 Grand Reserva til økologi, så har det også regnet ned med de fornemste anmeldelser og priser over Bodegas Maset og deres fornemste Cava: 1917.

I juli 2022 offentliggjorde det prestigefyldte engelske vinmagasin Decanter den længe ventede liste over de 15 bedste Cavaer. En liste som første gang inkluderede en Cava fra Bodegas Maset: Cava 1917 Brut Nature Gran Reserva.

Den 7. juni 2022 blev selvsamme Cava tildelt sølvmedalje og opnåede 92 point ved den mest prestigefyldte internationale vinkonkurrence Decanter World Wine Awards. Konkurrencens dommere fremhævede dens finesse, antydningerne af æble, smør og toast på næsen, dens velintegrerede syre og dens delikate mellemsmag, afrundet med en lang og blomstret finish.

 

Har du brug for mousserende vin til fest og hygge ?: 

Når man skal hygge sig. Eller byde velkommen til en fantastisk fest a’la fødselsdag, konfirmation eller bryllup, så er den spanske mousserende vin, også bedre kendt som Cava, ofte et rigtig godt bud på den ideelle løsning. Og hos Bodegas Maset, et gammelt familiefirma, som er beliggende i vinområdet Penedés (nær Barcelona), har man netop specialiseret sig i denne specielle form for vin. Alle cavaer fra Bodegas Maset smager fantastisk og rigtig prisrimelige, og især denne spanske Cava 1917, der er Bodegas Master’s Top Cava, matcher de fineste champagner, som ofte koster meget mere.

 

Maset Cava 1917 banner

 

Sådan bliver CAVA 1917 GRAN RESERVA til:

1917 er en spansk Cava, der er kategoriseret som Gran Reserva, hvilket betyder, at man benytter nøje udvalgte druer, samt man har valgt at Cavaen skal lagre i flaskerne i 36 måneder, på niveau med mange af de fineste Champagner, og væsentligt længere end de normale 9 måneder som minimum kræves af reglerne. Hvilket ender op i en cava med en rig karakter, stil og finesse. Man benytter 4 druesorter til denne fantastiske Cava. De 3 lokale klassikere: Macabeo, Xarel·lo og Parellada. For at give Cavaen en fyldig og rig smag tilsætter man en af de tre ædle Champagne-druer, nemlig Pinot Noir.

Høsten begynder i slutningen af september-måned. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt, druesort for druesort, og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen foregår. Efterfølgende sammenstykkes vinene og gennemgår det man kender som ”champagne-metoden” og lagrer i hele 36 måneder på flaske, for til sidst at ende op et brag af en Cava.

 

Maset Cava 1917 banner 2

Hvordan smager CAVA 1917 GRAN RESERVA:

CAVA 1917 har en smuk strågul farve med gyldne reflekser. Nærmest et smukt kunstværk med mange ekstra fine og velintegrerede bobler. Vinens bouquet fremstår som en flot bouquet af eksotiske frugter som ananas og abrikos, samt hvide appelsinblomster. Den lange lagringstid frembringer noter af brioche-brød, hvede og ristede tørrede frugter. Vinens smag er imponerende. Tør, rig og særdeles cremet og en lang lækker finish. 1917’s smag er intet mindre end imponerende. Den er tør, og flot fyldig og har en vedvarende finish med mineralske noter. Cremet og lækker.

Nyd CAVA 1917 GRAN RESERVA til:

CAVA 1917 fortjener at blive nydt i selskab med fisk, skaldyr af fineste karakter. Kan sagtens også nydes til lyst kød samt lette simreretter. Bør nydes ved ca. 8 -10 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

 

Cava 1917 Bodegas Maset awards

Mere info om CAVA 1917 GRAN RESERVA:

Årgang: 2018 

Økologisk: Ja

Varenummer: GV1Sp030  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Penedés

Type: Cava

Druesort:  Macabeo, Xarel·lo, Parellada og Pinot Noir

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Cava 1917 Landkort.png

Cava 1917 mega banner

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK CAVA 1917, BODEGAS MASET ØKOLOGISK”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.