PRIORAT MAS VILO, BODEGAS MASET, PRIORAT, SPANIEN

kr. 229,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Smagskommentar:

Priorat Mas Vilo har rubinrød farve med ungdommelige violette reflekser. En nyance, som forvinder med tiden. Duften er skøn. Propfyldt af friske røde bær, som jordbær og hindbær. Noter af balsamico, eukalyptus og krydret muskatnød. Man finder også noter af middelhavskrydderier a’la Rosmarin / Timian samt tobaksblade og cedertræ. Smagen er frugtrig og blød i munden. Modne tanniner med en lang finish.

 

 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-   
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.
Mængde Pris pr, flaske DKR
1 - 5 kr. 229,00
6 + kr. 199,00
Varenummer (SKU): GV1Sp016 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

 

Priorat Mas Vilos Bodegas Maset Mega BannerPRIORAT MAS VILO, BODEGAS MASET, PRIORAT, SPANIEN

Små 170 km syd for Barcelona, og nær byen Tarragona, finder man det fantastiske vinområde Priorat. Vinmarkerne er placeret i ca. 1000 meters højde, omringet af Montsant Bjergene. Et helt enestående miljø, hvor nogle af Spaniens mest spændende vine stammer fra.

Druerne man anvender til Priorat Mas Vilo er 60 % Garnacha og 40 % Cariñena. Vinmarkerne er anlagt som det man kalder terrasser, og ikke som en traditionel flad vinmark. Det betyder også, at alt foregår ved hårdt håndarbejde. Man arbejder med muldyr, og ikke traktorer. Vinstokkene står med rødderne dybt nede i det skifterholdige jordbund. Og helt op på overfladen belagt med llicorella-skifer med tusind farver. Nærmest badet i skiferens mørke, strålende og skinnende toner med jernholdige, rødlige og rustne nuancer. Skiferen suger al solvarmen i dagtimerne, og afgiver den igen om natten, så modningsforløbet er optimalt.

Ved høsten plukkes druerne ved håndkraft, og sorteres så man kun benytter de mest modne druer. Efterfølgende presses druerne og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i temperaturstyret ståltanke. Vinen lagres derefter på egetræsfade og modnes på amfora-kolber, en slags glas karafler. Resultatet er en skøn rødvin. En flot fyldig vin, dog ikke helt så kraftig som Clos Vilo. Men fyldig nok til at matches perfekt med en lækker steak.

Hvordan smager PRIORAT MAS VILO:

Priorat Mas Vilo har en rubinrød farve med ungdommelige violette reflekser. En nuance, som forsvinder med tiden. Duften er skøn. Propfyldt af friske røde bær, som jordbær og hindbær. Noter af balsamico, eukalyptus og krydret muskatnød. Man finder også noter af middelhavskrydderier a’la Rosmarin / Timian samt tobaksblade og cedertræ. Smagen er frugtig og blød i munden. Modne tanniner med en lang finish.

Nyd PRIORAT MAS VILO til:

PRIORAT MAS VILO nydes bedst sammen med mad. Prøv den f.eks. til lyst kød ala svin på grill og fjerkræ. Men den er også skøn i selskab med kalve- oksekød. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Bodegas Maset: Klik her

Priorat-Essencia-indhold

Mere info om PRIORAT MAS VILO:

Årgang: 2019 

Varenummer: GV1Sp016

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Priorat

Type: Rødvin

Druesort: Garnacha 60 % og Cariñena 40 %  

Vol: 14.5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

Priorat Mas Vilo Landkort Bodegas Maset

Priorat Mas Vilo Mega Banner Bodegas Maset med flasker

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PRIORAT MAS VILO, BODEGAS MASET, PRIORAT, SPANIEN”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.