Se udvalget fra Bodegas Maset her

Velkommen til en verden fuld af fantastiske vine

Bodegas Maset, Penedés, Spanien

Se udvalget af vinene fra Bodegas Maset her:

Bodegas Maset, Spanien


Bodegas Maset er beliggende i Penedès-regionen (50 km sydvest for Barcelona) har produceret et stort udvalg af kvalitetsvine og cavaer siden 1777.

Siden grundlæggelsen har Bodegas Maset udviklet sig til en af Spaniens fornemste vinproducenter. Fra egne vingårde i fra de vigtigste vinområder spanske (DO Penedès, DO Catalunya, DO Cava, DOQ Priorat, DOCa Rioja, DO Ribera del Duero og DO Rías Baixas), har Bodegas Maset etableret et betydeligt sortiment.

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Se udvalget af vinene fra Cava do her:

Bodegas Maset, Spanien


Bodegas Masets centrale hovedkvarter ligger i La Granada, en lille by beliggende i hjertet af Penedès, i det historiske vinområde syd for Barcelona. Det er på dette sted, hvor de fleste af dens fremragende vine og cavaer produceres, i en håndværksmetode efter en streng kvalitetsproces.

Cava-stort-billede

Se udvalget af vinene fra Rioja her:

Bodegas Maset, Spanien


I 2012 var kulminationen på en drøm om at skabe et vingårdsprojekt integreret i det naturlige miljø i La Rioja; en vingård, der respekterer naturen og traditionelle vinfremstillingsmetoder. Vinene produceres i Haro og satser på traditionelle procedurer uden at lukke dørene for nye teknikker, der tilbyder kvalitetsforbedring.

Rioja Tempranillo Reserva 4 x 4

.

Se udvalget af vinene fra Priorat her:

Bodegas Maset, Spanien


I 2000 blev vingården Costers del Priorat grundlagt i den lille by Bellmunt del Priorat. Bodegas Maset-projektet, i landet med llicorella og umulige skråninger. En unik ramme og fremtidig verdensarvssted, der giver os alt det nødvendige for at producere vores intense Mas Viló og Clos Viló rødvine.

Se vinen fra Montilla-Moriles her:

Bodegas Maset, Spanien


I det solrige andalusiske land Montilla-Moriles aftapper Bodegas Maset deres Pedro Ximenez, en udsøgt sød vin lavet ved hjælp af den unikke solingsteknik (Asoleo), hvor druerne tørres ud på halm måtter for at koncentrere mosten. En besværlig og tidskrævende proces, hvor resultatet er denne enestående vin.

PX-vinmark

PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET


Har man en sød tand, så er man bestemt ikke gået galt i byen med denne Pedro Ximenez.

En fed og rig vin, som absolut skal serveres helt kold. Når vinen er kommet i glasset, roder man sig lige i håret og tænker! Hmm er det sveske juice eller motor olie? Ja, ved ikke hvad der tiltrækker mest, men dejligt smager det sgu.  

Lidt info om PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset


I det sydlige Spanien, lidt syd for Sevilla laves de berømte hedvine, som kaldes Sherry. Vine som alle laves efter solera systemet. Det er ikke kun i Jerez man laver den slags vine. Men faktisk er det en helt klynge af mindre kendte vinområder, her iblandt Montilla-Moriles, hvor Pedro Ximenez især produceres. For at opnå den enormt koncentreret sødme, tørres druerne i den bagende sol, på sivmåtter (derfor ofte også kaldes ”strå-vin” så de bliver nærmes som små rosiner. Resultatet er denne ultra sød most, som efterfølgende lagres solera.

Hvordan smager PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset ? 


Når denne Pedro Ximenez hældes op, er det første man noterer sig, er naturligvis den fede og rige konsistens som denne vin har. En klæg, og nærmest sirup lignende vin. Duften er rig, intens og med fede noter af rosiner, kanel og groftskåret abrikos. Smagen er bestemt ikke til at overse. Den fede saft, er cremet, fyldig, og præsentere en finish med rig smag af rosiner tonsvis af krydderier.

Nyd PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset til: 


Bør serveres iskold. Prøv eventuelt at hæld lidt ud over din vanilje is, eller hvis du har en fed gorgonzola på tallerkenen. 

Spansk Sød Sherry PEDRO XIMÈNEZ "PX", BODEGAS MASET, MONTILLA MORILES, SPANIEN 50 cl.

Bodegas Maset i Penedés på et kort


Søger du andre vine ?


Historien om BODEGAS MASET


Vinfremstillingen af ​​Bodegas Maset går tilbage til 1777, hvor jorden var en del af Montserrat-klostrets fæstning, og dens nuværende ejere, Massana-familien, måtte hylde for at bearbejde dem. Siden da har ti generationer af Massana-familien været bundet til landbruget på Maset del Lleó-ejendommen.

I 1958 var Bodegas Maset allerede blevet konsolideret som en vin- og cavaproducent. Antoni Massana købte en gammel lastbil og begyndte at distribuere frugt, grøntsager, vine og cavaer direkte til Barcelona. På denne måde blev et af de karakteristiske træk ved Bodegas Maset.

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.