Bodegas Pandora, Rueda, Spanien

Vin, følelser og drømme

Se udvalget fra Bodegas Pandora her:

Bodegas Panodora Logo

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Bodegas Pandora, Spanien

Se udvalget af vinene fra Bodegas Pandora her:


I 2012 var kulminationen på en drøm om at skabe et vingårdsprojekt integreret i det naturlige miljø i La Rioja; en vingård, der respekterer naturen og traditionelle vinfremstillingsmetoder. Vinene produceres i Haro og satser på traditionelle procedurer uden at lukke dørene for nye teknikker, der tilbyder kvalitetsforbedring.

SAUVIGNON BLANC, RUEDA, BODEGAS PANDORA


Sauvignon Blanc Bodegas Pandpra Rueda 3 billeder
Sauvignon Blanc Bodegas Pandpra Rueda Spanien webbillede
Sauvignon Blanc Bodegas Pandora 6 x
Flere detaljer om Sauvignon Blanc, Bodegas Pandora: Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp033 
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Pandora
Land: Spanien
Vinområde: Rueda D.O.
Type: Hvidvin
Druesort: Sauvignon Blanc
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om Sauvignon Bodegas Pandora


Denne charmetrold af en hvidvin er lavet på den internationalt anerkendte druesort Sauvignon Blanc. Druer er fra egne marker i Rueda D.O. De ældste vinmarker er mere end 25 år gamle. Kun 10 % af Pandoras vinmarker er beplantet med Sauvignon Blanc. Den årlige produktion er meget begrænset. Nærmest som en delikatesse. Vinen laves økologisk, dog nævnes det ikke på etiketten.  Efter høsten presses druerne og hvor saften gennemgår en kort maceration før gæring. Herefter lagres vinen på bærmen i ca. 6 måneder inden aftapning. Resultatet er en Sauvignon Blanc med overraskende smagskoncentration, utrolig struktur, tydelig tekstur og en fantastisk balance mellem syre og alkohol.

Hvordan smager Sauvignon Blanc Bodegas Pandora ?


Lad os bare slå det fast med det samme, Pandora Sauvignon er en bemærkelsesværdige hvidvin. Når man har hivet proppen af og skænket vinen i glasset føles det næsten som om man er blevet hypnotiseret. Man får bare lyst til at dufte til vinen igen, igen og igen. Alene duften gør nemlig vinen alle pengene værd. Med en indsmigrende og elegant næse med noter af hyldeblomst, citrus, pærer, mango og litchifrugt. Når man så endelig kommer tilbage på sporet, og hæver glasset vil man opleve en flot hvidvinsfarve, strågule med grønlige nuancer.

Smagen er en oplevelse. Vinen har fedme, koncentration og friskhed med en dens tropisk smag. Pandoras Sauvignon Blanc har en frisk frugtsyre, som gør at et glas sjældent er nok.

 

Nyd Sauvignon Blanc Bodegas Pandora til:


Bodegas Pandora’s Sauvignon Blanc er en fantastisk vin til bare at drikke i hyggeligt lag. Den er tør, frisk og meget læskende. Et par afkølet flasker i en picnic kurv. Nyd denne forfriskende hvidvin til skaldyr eller en bred vifte af forskellige typer fisk. Er man mere til kød, så matcher denne Sauvignon Blanc perfekt til lystkød a’la fjerkræ og svinekød. Enestående til det asiatiske køkken. I det hele taget er denne Sauvignon Blanc ideel at servere til enhver lejlighed.

Bør nydes ved ca. 6 – 8 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

VERDEJO ØKOLOGISK, BODEGAS PANDORA


Verdejo økologisk panodra
verdejo økologisj Bodegas Pandpra Rueda webshop billede
Flere detaljer om Verdejo ØKOLOGISK, Bodegas Pandora : Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp019 
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Pandora
Land: Spanien
Vinområde: Rioja
Type: Hvidvin
Druesort: Tempranillo
Alkohol Vol: 14 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om Verdejo ØKOLOGISK, Bodegas Pandora


Hos Bodegas Maset har man valgt at kategoriseret denne fantastiske Rioja-rødvin som en Reserva, hvilket betyder at man benytter nøje udvalgte druer samt at vinen lagre i minimum 12 måneder på egetræsfade af amerikansk eg, og efterfølgende 36 måneder på flaske, hvilket er væsentligt længere end de normale 24 måneder som minimum påkræves af reglerne for en Reserva vin. De mange små ekstra detaljer sikre en helt enestående vin når den er klar til salg.

Hvordan smager Verdejo ØKOLOGISK, Bodegas Pandora ?


TEMPRANILLO RESERVA, har en smuk dyb granatrød farve, med et snert af orange, grundet den lange lagring. Dufter er virkelig charmerende. En bred vifte af noter af brombær, tørret figen, jordbæryoghurt, hvid peber, dild, tobaksblade som går over i delikat bund af røg og cedertræ.

Smagen er tør, medium fyldig med meget bløde tannier. En rigtig lækker mundfuld.

Nyd Verdejo ØKOLOGISK, Bodegas Pandora til:


TEMPRANILLO RESERVA er storslået at blive nydt sammen med mad. Prøv den f.eks. til simreretter, kød, lam, og kalve- og oksekød. Men det er også en stor fornøjelse at drikke den blot som den er.

Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Om Rueda D.O.


I det nordvestlige hjørne af Spanien finder man Rueda D.O. som er et vinområde i Castilla Y Leön -regionen. Rueda fik sin anerkendelse tilbage i 1980 og dermed blev det første DO-område i Castilla Y Leön. Rueda er ligger i ca. 800 meter over havoverfladen, nordvest for Madrid og er kendt for at producere hvidvin af meget høj kvalitet. Klimaet er fastlandsklima med lange varme somre og kolde vintre. Næsten alle druer høstes om natten pga. den høje dagtemperatur.

Hvad er et DO-område?


Et DO-område er en officiel betegnelse, der gives til en bestemt type mad eller vin, som produceres i et bestemt geografisk område i Spanien. På spansk hedder “Denominación de Origen” og betyder “oprindelsesbetegnelse”.

I Spanien er der 69 områder som er D.O. klassificeret, hvoraf Rueda er et af dem. Fælles for dem alle, at der er underlagt strenge regler og standarter for produktion og kvalitet. som skal overholdes for at fremme og beskytte lokale produkter i særlige områder.

Prøv også :

Verdejo Real Compania de Vinos


Real-Compania-de-vinos-verde-label
Real Compania de vinos verde x 6
Real Compania de vinos verdejo top
Flere detaljer om Verdejo Real Compania de Vinos : Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp007
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Vino de la Tierra de Castilla
Type: Hvidvin
Druesort: Verdejo
Alkohol Vol: 12,5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufitter

Verdejo Real Compania de Vinos


Denne fantastiske Verdejo fra Real Compañía de Vinos er endnu et tegn på at man fra Spanien for utrolig meget vin for pengene. Især hvis man leder efter relativ billig vin. Denne Verdejo vin, er en del af en serie der bliver solgt under navnet Real Compañía de Vinos. Vinen bliver lavet af Rioja ”kongen” Bodegas Muriel, der er kendt for vine fra absolut øverste hylde. Druerne til denne Verdejo kommer fra vinmarker omkring det ”spanske plateau” der er beliggende nord for Madrid. Vinstokkene er i gennemsnit ca. 20 år gamle.

Druerne presses meget forsigtigt, så mosten er så jomfruelig som mulig, og most og drueskind (der indeholder store mængder aromastof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 12 dage, for at bevarer så meget af den charmerende frugt aroma man finder i vinen som muligt Efter at vinen er kommet på flaske, lagres den yderligere i flere måneder før den frigives til salg. Resultatet er en vin, der kalder på et glas mere.

Hvordan smager Verdejo Real Compania de Vinos?


Verdejo fra Real Compañía de Vinos er en ung og frisk vin. I glasset fremstår den med en flot lys farve, med et stille grønligt skær. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, med noter af eksotiske frugter, citrus, delikate hints af sommerlige krydderier og hvideblomster. Vinen smag er bare skøn. En mundfuld der bare er frisk, frugtkrydret, og læskende. En god frugtsyre, og et forsigtigt bittert snert til at bakke det hele op med. En smag som alt er mest, minder om en flot sommerdag.

Nyd Verdejo Real Compania de Vinos:


Nyd Verdejo, Real Compañía de Vinos f.eks. dampede skaldyr, tapas, fisk på grill, lyst kød eller oste. Kan også bare nydes i stille slurke. Bør nydes ved ca. 6 – 8 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Bodegas Pandora i Rueda på et kort


Søger du andre vine ?


Bodegas Pandora web banner 2

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.