Se vores vine fra Rioja her

Velkommen til en verden fuld af klassikere

Bodegas Maset, Rioja, Spanien

Se udvalget af vinene fra Rioja her:

Bodegas Maset, Spanien


I 2012 var kulminationen på en drøm om at skabe et vingårdsprojekt integreret i det naturlige miljø i La Rioja; en vingård, der respekterer naturen og traditionelle vinfremstillingsmetoder. Vinene produceres i Haro og satser på traditionelle procedurer uden at lukke dørene for nye teknikker, der tilbyder kvalitetsforbedring.

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 2 – 4 dage 

Sikker betaling

RIOJA TEMPRANILLO CRIANZA, BODEGAS MASET


Lidt info om Rioja Tempranillo Crianza, Bodegas Maset


Hos Bodegas Maset har man valgt at kategoriseret denne herlige Rioja-rødvin som en Crianza, hvilket betyder at man benytter nøje udvalgte druer samt at vinen lagre i minimum 12 måneder på egetræsfade af amerikansk eg, og efterfølgende 24 måneder på flaske, hvilket er væsentligt længere end de normale 12 måneder som minimum påkræves af reglerne for en Crianza vin. Dette blot for at forfine vinen, så den er helt drikke klar når den endelig frigives til salg. Resultatet er en vin med klasse. En lækker saftig, klassisk, medium fyldig Rioja-vin

Hvordan smager Rioja Tempranillo Crianza, Bodegas Maset ?


TEMPRANILLO CRIANZA, har en smuk dyb rubinrød farve. I næsen er vinen charmerende og dufter primært af kirsebær, tørret figner og sort peber. Men har også noter af balsamico, eukalyptus, dild, lakrids, vanilje og karamel. Vinens smag er som det første blød og charmerende. Den er Tør, medium fyldig og særdeles cremet. En lækker finish som hænger længe i munden.  

Nyd Rioja Tempranillo Crianza, Bodegas Maset til:


TEMPRANILLO CRIANZA er storslået at blive nydt sammen med mad. Prøv den f.eks. til lyst lød, lam, og kalve- og oksekød. Men det er også en stor fornøjelse at drikke den blot som den er.

Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

RIOJA TEMPRANILLO RESERVA, BODEGAS MASET


Rioja Tempranillo Reserva 4 x 4

Lidt info om Rioja Tempranillo Reserva, Bodegas Maset


Hos Bodegas Maset har man valgt at kategoriseret denne fantastiske Rioja-rødvin som en Reserva, hvilket betyder at man benytter nøje udvalgte druer samt at vinen lagre i minimum 12 måneder på egetræsfade af amerikansk eg, og efterfølgende 36 måneder på flaske, hvilket er væsentligt længere end de normale 24 måneder som minimum påkræves af reglerne for en Reserva vin. De mange små ekstra detaljer sikre en helt enestående vin når den er klar til salg.

Hvordan smager Rioja Tempranillo Reserva, Bodegas Maset ?


TEMPRANILLO RESERVA, har en smuk dyb granatrød farve, med et snert af orange, grundet den lange lagring. Dufter er virkelig charmerende. En bred vifte af noter af brombær, tørret figen, jordbæryoghurt, hvid peber, dild, tobaksblade som går over i delikat bund af røg og cedertræ.

Smagen er tør, medium fyldig med meget bløde tannier. En rigtig lækker mundfuld.

Nyd Rioja Tempranillo Reserva, Bodegas Maset til:


TEMPRANILLO RESERVA er storslået at blive nydt sammen med mad. Prøv den f.eks. til simreretter, kød, lam, og kalve- og oksekød. Men det er også en stor fornøjelse at drikke den blot som den er.

Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Bodegas Maset i Rioja


Rioja, har i mange år været kendetegnet for området hvor man finder de støvet rødvine som smagte af træspåner. Men sådan er det bestemt ikke mere. 

I det nordlige Spanien, tæt ved byen Logroño, små 2 timers kørsel fra Madrid, finder man Spaniens mest berømte vinområde RIoja. I den lille by Hero Og her finder man også Bodegas Maset’s Rioja top moderne vineri, som stod færdig i 2012.

Prøv også :


PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET

Har man en sød tand, så er man bestemt ikke gået galt i byen med denne Pedro Ximenez.

En fed og rig vin, som absolut skal serveres helt kold. Når vinen er kommet i glasset, roder man sig lige i håret og tænker! Hmm er det sveske juice eller motor olie? Ja, ved ikke hvad der tiltrækker mest, men dejligt smager det sgu.  

 

Lidt info om PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset


I det sydlige Spanien, lidt syd for Sevilla laves de berømte hedvine, som kaldes Sherry. Vine som alle laves efter solera systemet. Det er ikke kun i Jerez man laver den slags vine. Men faktisk er det en helt klynge af mindre kendte vinområder, her iblandt Montilla-Moriles, hvor Pedro Ximenez især produceres. For at opnå den enormt koncentreret sødme, tørres druerne i den bagende sol, på sivmåtter (derfor ofte også kaldes ”strå-vin” så de bliver nærmes som små rosiner. Resultatet er denne ultra sød most, som efterfølgende lagres solera.

Hvordan smager PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset ? 


Når denne Pedro Ximenez hældes op, er det første man noterer sig, er naturligvis den fede og rige konsistens som denne vin har. En klæg, og nærmest sirup lignende vin. Duften er rig, intens og med fede noter af rosiner, kanel og groftskåret abrikos. Smagen er bestemt ikke til at overse. Den fede saft, er cremet, fyldig, og præsentere en finish med rig smag af rosiner tonsvis af krydderier.

Nyd PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset til: 


Bør serveres iskold. Prøv eventuelt at hæld lidt ud over din vanilje is, eller hvis du har en fed gorgonzola på tallerkenen. 

Bodegas Maset i Rioja på et kort


Søger du andre vine ?


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 2 – 4 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.