Se vores vine fra Ribera del Duero her

Velkommen til en verden fuld af klassikere

Bodegas Valdecuriel, Ribera del Duero, Spanien

Bodegas-Valdecurriel-logo-billede

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Se udvalget af vinene fra Ribera del Duero her:


Bodegas Valdecuriel CRIANZA, Ribera del Duero


VALDECURIEL-CrianzaLabel-4-x-4
Bodegas Valdecuriel Crianza 6 flasker
VALDECURIEL-TOP
Flere detaljer om Bodegas Valdecuriel Crianza: Klik på +’e

Årgang: 2016 
Varenummer: GV1Sp025  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Valdecuriel
Land: Spanien
Vinområde: Ribera del Duero
Type: Rødvin
Druesort:  Tinto Fino (Tempranillo)
Vol: 14.5 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sulfitter

Lidt info om Bodegas Valdecuriel Crianza


Bodegas Valdecuriel producere vin på fire forskellige niveauer. Alle laves på samme druesort, nemlig Tinto Fino. Men den store forskel ligger i lagringsperioden, samt det kvalitetsniveau man finder i druerne. Netop denne Bodegas Valdecuriel vin er kategoriseret som en Crianza, hvilket betyder, at man benytter nøje udvalgte druer, samt man har valgt at vinen skal lagre i 14 måneder på egetræsfade (den spanske vinlovgivning kræver minimum 12 måneder), af en blanding af fransk og amerikansk eg. Man går også old school til værks når man skal filtrer vinen. For at være så skånsom som mulig filtreres vinen af æggehvider. Sidst lagres vinen 12 måneder på flaske før den frigives til salg. Resultatet er en super flot vin, med koncentration, fylde og elegance.

Hvordan smager Bodegas Valdecuriel Crianza ?


Bodegas Valdecuriel Crianza har en medium til dyb kirsebærrødfarve, med et strejf af en ungdommelig lilla kant. En kant som med tiden forsvinder. Vinens bouquet kan virke lidt reserveret til en start. Men med noget luft, enten fra en tur i en karaffel, eller bare slyng vinen rundt i glasset, så frigives, generøst, de charmerende aromatiske noter af frugtagtighed, blomster, krydret, balsamico og toastede træ. I munden fremstår vinen frugtagtig, elegant og med bløde tannier, med en kraftig, krydret og karakteristisk finish. Dette er en vin man med stor fornøjelse kan nyde nu, men kan sagtens lagre i mange år.

Nyd Bodegas Valdecuriel Crianza til:


Bodegas Valdecuriel Crianza er ikke lige den vin man bør drikke til ens yndlings quizprogram på tv’et. Det er en rigtig madvin. Nyd derfor denne dejlige Ribera del Duero til f.eks. iberisk kød. Enten som speget, eller i form af en lækker steg. I det hele taget er denne Crianza ideel at servere til enhver form for stegt og grillet kød, så som oksekød, lam og svinekød. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Vintage-report-Valdecuriel-Crianza-2016-scaled

Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero


VALDECURIEL-Reserva-Label-4-x-4
Valdecuriel Reserva 6 flasker
VALDECURIEL TOP
Flere detaljer om Bodegas Valdecuriel Reserva: Klik på +’et

Årgang: 2014 
Varenummer: GV1Sp026  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Valdecuriel
Land: Spanien
Vinområde: Ribera del Duero
Type: Rødvin
Druesort:  Tinto Fino (Tempranillo)
Vol: 15 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sulfitter

Lidt info om Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero


Ribera del Duero vine er meget sjældent billige. Og vinene hos Bodegas Valdecueriel er ingen undtagelse. Men man får også hvad man betaler for.  Og for at retfærdiggøre priserne går man all in, for at nå så højt et kvalitetsniveau som muligt. Valdercuriel Reserva, er bodegaens næst højeste niveau. 

Hvordan smager Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero ?


Nyd Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero til:


Bodegas Valdecuriel Reserva er en rigtig luksus madvin. Nyd derfor denne dejlige Ribera del Duero til f.eks. iberisk kød. Enten som speget, eller i form af en lækker steg. I det hele taget er denne Reserva ideel at servere til enhver form for stegt og grillet kød, så som oksekød, lam og svinekød. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Vintage-report-Valdecuriel-Reserva-scaled
Landkort-Spanien-Ribera-del-Duero
Bodegas-Valdecuriel-Reserva-banner

Bodegas Valdecuriel, Ribera del Duero


I hjertet af Ribera del Duero, nær landsbyerne Curiel og Pesquera de Duero, finder man Bodegas Valdecuriel. Vinmarkerne er opdyrket på tørre og meget magre ler-kalkholdige jorder og beplantet med gamle Tinto-Fino (Tempranillo) vinstokke. Tinto Fino, er den lokale betegnelse for den spanske nationaldruesort Tempranillo. Vinrækkerne står i den smukke natur, og snore sig op ad de forrevne skåninger. Fra toppen af to imponerende kalkstensklipper kan man nyde den spektakulære udsigt udover vinmarkerne og den nærliggende Duero-flod.

Når man som Bodegas Valdecuriel har valgt at lave vine på højeste niveau, så ved man også at kvaliteten ikke kommer af sig selv. Det kræver benhårdt arbejde. Høsten påbegyndes i starten af oktober-måned, og foretages ved håndkræft. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen forgår.

Prøv også :


PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET

Har man en sød tand, så er man bestemt ikke gået galt i byen med denne Pedro Ximenez.

En fed og rig vin, som absolut skal serveres helt kold. Når vinen er kommet i glasset, roder man sig lige i håret og tænker! Hmm er det sveske juice eller motor olie? Ja, ved ikke hvad der tiltrækker mest, men dejligt smager det sgu.  

 

Spansk Sød Sherry PEDRO XIMÈNEZ "PX", BODEGAS MASET, MONTILLA MORILES, SPANIEN 50 cl.
Flere detaljer om PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset: Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp010
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Maset
Land: Spanien
Vinområde: Rioja
Type: Rødvin
Druesort: Tempranillo
Alkohol Vol: 14 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset


I det sydlige Spanien, lidt syd for Sevilla laves de berømte hedvine, som kaldes Sherry. Vine som alle laves efter solera systemet. Det er ikke kun i Jerez man laver den slags vine. Men faktisk er det en helt klynge af mindre kendte vinområder, her iblandt Montilla-Moriles, hvor Pedro Ximenez især produceres. For at opnå den enormt koncentreret sødme, tørres druerne i den bagende sol, på sivmåtter (derfor ofte også kaldes ”strå-vin” så de bliver nærmes som små rosiner. Resultatet er denne ultra sød most, som efterfølgende lagres solera.

Hvordan smager PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset ? 


Når denne Pedro Ximenez hældes op, er det første man noterer sig, er naturligvis den fede og rige konsistens som denne vin har. En klæg, og nærmest sirup lignende vin. Duften er rig, intens og med fede noter af rosiner, kanel og groftskåret abrikos. Smagen er bestemt ikke til at overse. Den fede saft, er cremet, fyldig, og præsentere en finish med rig smag af rosiner tonsvis af krydderier.

Nyd PX Pedro Ximênez, Bodegas Maset til: 


Bør serveres iskold. Prøv eventuelt at hæld lidt ud over din vanilje is, eller hvis du har en fed gorgonzola på tallerkenen. 

Bodegas Valdecuriel, Ribera del Duero på et kort


Søger du andre vine ?


Valdecuriel Reserva Mega Banner

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.