Bodegas Valdecuriel mega banner top
Bodegas-Valdecurriel-logo-billede

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Se udvalget af vinene fra Ribera del Duero her:


Bodegas Valdecuriel CRIANZA, Ribera del Duero


Flere detaljer om Bodegas Valdecuriel Crianza:

Årgang: 2016 
Varenummer: GV1Sp025  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Valdecuriel
Land: Spanien
Vinområde: Ribera del Duero
Type: Rødvin
Druesort:  Tinto Fino (Tempranillo)
Vol: 14.5 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sulfitter

Lidt info om Bodegas Valdecuriel Crianza


Bodegas Valdecuriel producere vin på fire forskellige niveauer. Alle laves på samme druesort, nemlig Tinto Fino. Men den store forskel ligger i lagringsperioden, samt det kvalitetsniveau man finder i druerne. Netop denne Bodegas Valdecuriel vin er kategoriseret som en Crianza, hvilket betyder, at man benytter nøje udvalgte druer, samt man har valgt at vinen skal lagre i 14 måneder på egetræsfade (den spanske vinlovgivning kræver minimum 12 måneder), af en blanding af fransk og amerikansk eg. Man går også old school til værks når man skal filtrere vinen. For at være så skånsom som mulig filtreres vinen af æggehvider. Sidst lagres vinen 12 måneder på flaske før den frigives til salg. Resultatet er en super flot vin, med koncentration, fylde og elegance.

Hvordan smager Bodegas Valdecuriel Crianza ?


Bodegas-Valdecuriel-Crianza-kvardrat

Bodegas Valdecuriel Crianza har en medium til dyb kirsebærrødfarve, med et strejf af en ungdommelig lilla kant. En kant som med tiden forsvinder. Vinens bouquet kan virke lidt reserveret til en start. Men med noget luft, enten fra en tur i en karaffel, eller bare slyng vinen rundt i glasset, så frigives, generøst, de charmerende aromatiske noter af frugtagtighed, blomster, krydret, balsamico og toastede træ. I munden fremstår vinen frugtagtig, elegant og med bløde tannier, med en kraftig, krydret og karakteristisk finish. Dette er en vin man med stor fornøjelse kan nyde nu, men kan sagtens lagre i mange år.

Nyd Bodegas Valdecuriel Crianza til:


Bodegas Valdecuriel Crianza er ikke lige den vin man bør drikke til ens yndlings quizprogram på tv’et. Det er en rigtig madvin. Nyd derfor denne dejlige Ribera del Duero til f.eks. iberisk kød. Enten som speget, eller i form af en lækker steg. I det hele taget er denne Crianza ideel til at servere til enhver form for stegt og grillet kød, såsom oksekød, lam og svinekød. Vinen bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero


Flere detaljer om Bodegas Valdecuriel Reserva:

Årgang: 2014 
Varenummer: GV1Sp026  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Bodegas Valdecuriel
Land: Spanien
Vinområde: Ribera del Duero
Type: Rødvin
Druesort:  Tinto Fino (Tempranillo)
Vol: 15 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sulfitter

Lidt info om Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero


Ribera del Duero vine er meget sjældent billige. Og vinene hos Bodegas Valdecueriel er ingen undtagelse. Men man får også hvad man betaler for. Og for at retfærdiggøre priserne går man all in, for at nå så højt et kvalitetsniveau som muligt. Valdercuriel Reserva, er bodegaens næsthøjeste niveau.

Hvordan smager Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero ?


Vinens bouquet frigiver generøst intense og komplekse noter af røde og sorte bær. Ved at slynge vinen lidt i glasset fremtoner yderligere nuancer af toastede træ, peber, chokolade og lakrids. Frugtrig og elegangt. Til en start er smagen stor og meget blød. Med modne og bløde tanniner fremvises struktur og balance. Eftersmagen er fyldig og intens med sødmefulde noter af chokolade og blommer. En stor, lækker og fløjlesblød vin. Dette er en vin man med stor fornøjelse kan nyde nu, men kan sagtens lagre i mange år. 

Nyd Bodegas Valdecuriel Reserva, Ribera del Duero til:


Bodegas Valdecuriel Reserva er en rigtig luksus madvin. Nyd derfor denne dejlige Ribera del Duero til f.eks. iberisk kød. Enten som speget, eller i form af et lækker stykke steg. I det hele taget er denne Reserva ideel til at servere til enhver form for stegt og grillet kød, såsom oksekød, lam og svinekød. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Bodegas Valdecuriel Reserva banne kortr

Bodegas Valdecuriel, Ribera del Duero


I hjertet af Ribera del Duero, nær landsbyerne Curiel og Pesquera de Duero, finder man Bodegas Valdecuriel. Vinmarkerne er opdyrket på tørre og meget magre ler-kalkholdige jorder og beplantet med gamle Tinto-Fino (Tempranillo) vinstokke. Tinto Fino, er den lokale betegnelse for den spanske nationaldruesort Tempranillo. Vinrækkerne står i den smukke natur, og snore sig op ad de forrevne skåninger. Fra toppen af to imponerende kalkstensklipper kan man nyde den spektakulære udsigt udover vinmarkerne og den nærliggende Duero-flod.

Bodegas Valcuriel

Når man som Bodegas Valdecuriel har valgt at lave vine på højeste niveau, så ved man også at kvaliteten ikke kommer af sig selv. Det kræver benhårdt arbejde. Høsten påbegyndes i starten af oktober-måned, og foretages ved håndkræft. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses meget forsigtigt og med respekt for den værdifulde druemost overføres mosten, fra pressen til store temperaturstyret ståltanke i ca. 15 dage hvor fermenteringen forgår.

Bodegas Valdecuriel Reserva mega banner bund

Søger du andre vine ?


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.