Chateau de Flandrey i Limoux

Velkommen til Limoux, Lanquedoc, Frankrig

Se udvalget af vinene fra Limoux her:

Limoux, Lanquedoc, Frankrig


Sieur DArques logo

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Chardonnay, Chateau de Flandrey


International anderkendelser Chardonnay, Chateau de Flandrey :

Flere informationer om Chardonnay, Chateau de Flandrey: Klik på +’et

Årgang: 2019 
Varenummer: GV1FR13
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Chateau de Flandrey – Sieur d’Arques 
Land: Frankrig
Vinområde: Limoux
Type: Hvidvin
Druesort: Chardonnay
Vol: 14 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Chateadu de Flandrey banner

Lidt info om Chardonnay, Chateau de Flandrey :


Denne franske hvidvin, der produceret på 100 % Chardonnay,er  fra vinslottet Chateau Flandrey. Chateau de Flandrey er beliggende i den franske vinregion Limoux, ca. 30 km. Syd for den sagnomspunden middelalderborg by Carcassonne. Limoux hører til som et underområde til Languedoc-Roussillon regionen.

Jordbunden er fuld af ler og grus. Til årets høst benyttes kun de absolut bedste druer, og derfor frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind fermenteres sammen i barriques af fransk egetræ, og efterfølgende lagres vinen yderligere i 10 måneder. Resultatet er en virkelig fantastisk hvidvin, som med stor sandsynlighed vil forfører dig med sin store charme, amour og harmoni.

Hvordan smager Chardonnay, Chateau de Flandrey ?


Ingen kan være i tvivl om at Chateau de Flandrey Chardonnay en stor vin. Farven fremstår med en smuk lysegul farve med grønne refleksioner. Vinens bouquet er virkelig imponerende. Aromaer af citrus og hvide frugter med blomsteragtige noter vælter op ad glasset. Vinens smag er særdeles fyldig, rund og understøttes af en smuk mineralitet.

Nyd Chardonnay, Chateau de Flandrey til:


Nyd denne skønne sydfranske hvidvin til f. eks til fisk på grillen, hummer eller lyst kød.

Bør nydes ved ca. 14 grader og serveres gerne i store flotte hvidvinsglas. Rigtig god fornøjelse.

Chardonnay “F” De Flandrey, Limoux


International anderkendelser “F” de Flandrey – Blanc:

Flere informationer om Chardonnay “F” de Flandrey, chateau de Flandrey: Klik på +’et

Årgang: 2017 
Varenummer: GV1FR31  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Chateau de Flandrey – Sieur d’Arques 
Land: Frankrig
Vinområde: Limoux
Type: Hvidvin
Druesort: Chardonnay
Vol: 13,5 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Fransk hvidvin Chardonnay F de Flandrey banner

Lidt info om “F” De Flandrey – Blanc :


Denne franske hvidvin, F de Flandrey – Blanc er ”lillebror” til den berømte Chateau de Flandrey.  Vinen er fra den sydfranske regionen Languedoc-Roussillon, nærmere betegnet Limoux, der ligger lidt syd for den gamle middelalderby Carcassonne. F de Flandrey – Blanc er lavet på 100 % Chardonnay druer dyrket i et område hvor jordbunden indeholder kalksten, ler og grus, der er med til at der frembringer friskhed og balance i denne vin. En vin som matcher perfekt til retter hvori der indgår Trøfler, en sjældent og særdeles dyrebar delikatesse. Naturens form for kunst. Vinen vinificeres og lagres på barriques af fransk eg igennem en 10 måneders periode. Resultatet er en super dejlig hvidvin.

Hvordan smager “F” De Flandrey – Blanc ?


Farven fremstår med en smuk lysegul farve med grønne refleksioner. Næsen afslører noter af hvid fersken, hvide frugter og citrus, understreget af vaniljetoner. I munden sker der i den grad også ting og sager. Stor fylde, charmerende fadsmag samt noter af vanilje og en spicy finish.

Nyd “F” De Flandrey – Blanc til:


Nyd denne skønne sydfranske hvidvin til f. eks til fisk på grillen, hummer, lyst kød og fjerkræ.                                    Matcher også perfekt til anretninger med foie gras og trøfler. 

Bør nydes ved ca. 8 – 12 grader og serveres gerne i store flotte hvidvinsglas. Rigtig god fornøjelse.

“F” De Flandrey, Cuvèe Rouge


International anderkendelser “F” de Flandrey – Rouge:

Flere informationer om “F” de Flandrey Cuvée Rouge, chateau de Flandrey: Klik på +’et

Årgang: 2017 
Varenummer: GV1FR30  
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Chateau de Flandrey – Sieur d’Arques 
Land: Frankrig
Vinområde: Limoux
Type: Rødvin
Druesort: Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache, Cabernet Franc og Malbec
Vol: 13,5 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

F de Flandrey Cuvee rouge banner

Lidt info om “F” De Flandrey – Cuvée Rouge :


Denne franske rødvin, F de Flandrey – Rouge er den røde ”lillebror” til den berømte Chateau de Flandrey.  Vinen er fra den sydfransk regionen Languedoc-Roussillon, nærmere betegnet Limoux, der ligger lidt syd for den gamle middelalderby Carcassonne. F de Flandrey – Rouge er lavet af 6 forskellige druesorter (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache, Cabernet Franc og Malbec) som alle er dyrket på en jordbund sammensat af ler og kalksten, hvor vinstokkenes rødder også suger næring fra trøffelsvampene i området. Vinen vinificeres og lagres på barriques af fransk eg igennem en 10 måneders periode. F de Flandrey – Rouge er et brag af en rødvin, elegant og smidig. En rigtig dejlig madvin.

Hvordan smager “F” De Flandrey – Cuvée Rouge ?


I farven er det paletten med de dybe toner der bliver præsenteret. Farven fremstår med en flot dybrød farve med sorte refleksioner. Duften afslører behagelige noter af mørke bær, kirsebær, krydderier samt aroma af trøfler. F de Flandrey – Rouge har en kraftig og kompleks smag som afslører silkebløde tanniner. En finish af moden frugt og en langvarig note af kakao.

Nyd “F” De Flandrey – Cuvée Rouge til:


Nyd denne fantastiske sydfranske rødvin til f. eks til oksekød på grillen, lam og ost. Maden og vinen vil fremhæve aromaerne af trøfler hvis der indgår trøffel i maden. Prøv det.   

Bør nydes ved ca. 16 – 17 grader og serveres gerne i store flotte rødvinsglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Limoux og Chateau de Flandrey her:


Velkommen til Limoux og Chateau de Flandrey. Et smukt slot, som er beliggende i den franske vinregion Limoux, ca. 30 km. Syd for den sagnomspunden middelalderborg by Carcassonne. Limoux hører til som et underområde til Languedoc-Roussillon regionen.

Limoux er en forholdsvis ny appellation (oprettet i 2003) hvor der både produceres rød og hvidvine. Historisk set er denne region bedst kendt for sine mousserende vine, som produceres og sælges under appellationerne Blanquette de Limoux og Crémant de Limoux.

Vinmarkerne i Limoux er højere beliggende end nogen anden appellationer man finder i Languedoc-Roussillon. Da Limoux, samtidigt er længere væk fra Middelhavets temperaturpåvirkninger, er temperaturen også lavere end andre appellationer man finder i naboregionerne. Dette får Limoux og dens omgivelser til at producere en vinstil, der er noget anderledes end andre Languedoc-Roussillon appellationer.

Chardonnay er den primære druesort ved fremstillingen af hvidvinene fra Limoux. Kvalitetet er i top, og kan matche mange af de store hvide Bourgognevine. Helt så enkelt er det ikke ved de røde AOC Limoux-vine. Her kan benytte sig af en lang række røde franske druesorter. Man skal som minimum benytte 3 forskellige sorter. Dog skal enhver cuvée indeholde minimum 50 % Merlot. Af de resterende druesorter, må den næst primære druesort maximalt fylde 40 % – så den og Merlot-druen ikke tegner sig for mere end 90 % af det totale. Hos Chateau de Flandrey er resultatet en voluminøse vin, med en dejlig høj alkoholprocent, med masser af intens smag. Ideelt i selskab med gourmet mad.    

Chateau de Flandrey Kort

Arbejdet i vinmarken hos Chateau de Flandrey:


Hos Chateau de Flandrey og SIEUR D’ARQUES har man et bredt udvalg af forskellige druesorter at arbejde med. Men især Chardonnay druen spiller en meget stor rolle. Man er så privilegeret at besidde 4 forskellige ”single vineyards”. De 4 parceller hedder Océanique, Haute-Vallée, Autan og Mediterranéen og har hvert deres forskellige jordbundsforhold ” terroirer” og er alle klassificeret som AOP Limoux Blanc.

Druer fra alle 4 parceller indgår i den ”STORE KANON” Chardonnay Chateau de Flandrey. En helt fantastisk hvidvin- På trods af den er produceret for foden af ​​Pyrenæerne mellem Atlanterhavet og Middelhavet, så viser den et burgundisk udtryk, nærmest som man har en kæmpe Meursault i glasset.

Det er også ved foden af Pyrenæerne at markerne til de røde vine står.  Her er jordbunden sammensat af ler, kalksten og grus. Til den røde Cuvée ”F” de Flandrey benytter man er bredt udvalg af druesorter. Mere præcist Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache, Cabernet Franc og Malbec. Med et lavt høstudbytte på 40 hektoliter fremmer man de enkelte druers kvalitet, hvilket ender op i en vin med intens farve og koncentreret smag. En stor mad vin.  

Prøv også :

Cremant de Limoux, Extra Brut – Vintage Toques & Cloches


Lidt info om Cremant de Limoux, Extra Brut – Vintage


Hvordan smager Cremant de Limoux, Extra Brut – Vintage ? 


Nyd Cremant de Limoux, Extra Brut – Vintage til: 


Chateau De Flandrey på kort


Var det ikke vin fra Chateau De Flandrey du søgte ?


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.