ESCAPE FROM ALCATRAZ

Se vinen fra Escape from Alcatraz her:

LODI, Californien, USA


Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling

Zinfandel Escape from Alcatraz
Escape from Acatraz logo
Flere detaljer om Zinfandel, Escape from Alcatraz : Klik på +’e

Varenummer: GV1US001
Årgang: 2018
Stk. pr. kolli: 6
Land: USA
Producent:Escape from Alcatraz Wines
Vinområde: LODI California
Type: Røvin
Druesort: Zinfandel
Alkohol Vol: 14.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Den spændende historie …


60 år efter, at tre mænd flygtede fra Alcatraz-fængsel, er alt stadig én stor uløst gåde.
Alcatraz er et af de mest kendte og frygtede fængsler, der nogensinde har eksisteret. Det ligger på en klippeø 2,4 km ud for San Franciscos kyst, har huset en lang række kendte forbrydere og har fået tilnavnet “The Rock”.

Der har været 14 separate flugtforsøg fra den berygtede ø, og alle er blevet fanget eller dræbt, lige med undtagelse af Morris og Anglin-brødrene.

De tre mænd gravede et hul i væggen i hver sin celle, og det skete med en ske og en selvlavet boremaskine fra en støvsuger. Da hullet var stort nok, kravlede de ud i en smal gang og videre op på taget.

Herfra kunne de flygte videre ud til vandet, hvor de til lejligheden havde lavet en flåde af regnjakker, som de padlede væk fra øen på.

Men i årtier har mange amerikanere spurgt sig selv om, hvorvidt det lykkedes for brødrene John og Clarence Anglin samt Frank Morris at overleve flugten fra fængselsøen i 1962, eller de druknede på vej til fastlandet. Som årene er gået, er de fleste nok blevet overbevist om, at de tre bankrøvere omkom under flugtforsøget. Men nu indrømmer FBI, at man tilbage i 2013 modtog et håndskrevet brev fra en person, der påstod at være John Anglin, 83 år gammel.

I brevet hævder den tidligere bankrøver, at de alle tre med nød og næppe overlevede flugten. Nu har han kræft og vil gerne give sig offentligt til kende for at kunne modtage behandling – hvis han til gengæld slipper med ét år i fængsel. Brevet var sendt til San Francisco-politiets Richmond-station. Det fremgår desuden af brevet, at Frank Morris døde i 2008 og Clarence Anglin led samme skæbne tre år senere.      

FBI har ladet brevet undersøge for fingeraftryk og dna-spor. Men resultaterne har ikke givet endegyldigt svar på, hvem brevskriveren er. Og den officielle holdning er stadig, at de alle tre druknede under flugten. Men et faktum er det, at der aldrig er fundet spor efter de tre undvegne.

Legenden og myten lever i hvert fald videre mere end 60 år efter, den fandt sted.

Frank Lee Morris er stadig wanted by U.S. Marshals


(Se posteren: Klik her )

Hvis du skulle støde ind i Frank Lee Morris …. Så drik en flaske mere,

Alcatraz fængslet …


Alcatraz er beliggende på en ø i bugten ud for San Francisco. Grundlagt i 1934, og hovedformålet var at samle alle de ”Rådne æg” i en kurv, på dette, såkaldte, flugtsikre fængsel.

Alle de indsatte var de mest hårdkogte fanger man kunne finde i USA. Og med hovedformålet i tanke fik man hurtigt celebre navne som Al Capone, Machine Gun Kelly og naturligvis også trekløveren Frank Lee Moris samt de to brødre John og Clarence Anglin på listen.

Alcatraz blev nedlagt den 21. marts 1963.  

I dag er Alcatraz et museum, og besøgs af millioner af turister hvert år. Skal du på ferie til San Francisco, så er fængslet et besøg værd.

Og et lille stald tip her fra, husk at bestille billetter hjemme fra – gerne i RIGTIG GOD TID.

Køb dine biletter via dette link; KLIK HER

Frank Lee Morris


Frank Lee Morris er stadig Wanted by U.S. Marshals efter flugten fra Alcatraz tilbage i 1962. På trods af han i dag (skrevet i 2022) ville være fyldt 96 år gammel.

Morris var født den 1. september 1926 i Washinton (District of Columbia).

Han var en amerikansk  bankrøver, og afsonede en 14 år lang straf på Alcatraz fængslet, efter et bankrøveri i den lille by Slidell i Louisiana.

Morris var super intelligent, og regnes for at være blandt top 3 % mest intelligente personer i USA. Han menes, at være hjernen bag flugten som med brødrene John og Clarence Anglin natten til 11. juni 1962.

Fængselsdirektøren erklæret trekløveren for omkommet under den spektakulære flugt. Dog er alle tre stadig eftersøgt,

Den mest fængslende vin…


Escape from Alcatraz vinen kommer fra vinområdet LODI, som ligger øst for San Francisco, og er lavet på den amerikanske national drue Zinfandel.

LODI, er et kæmpe stort vinområde, og er særdels kendt for Zinfandel af meget høj kvalitet.

Escape from Alcatraz vinen er mørk fuldblodsbasse på 14.5 % alkohol. Tæt pakket med fed frugt. Ingen gavesyre, og glider lige ned. Perfekt til BBQ, Burger, Steaks (gerne på grill).

Nydes også gerne til Clint Eastwood klassikeren “Flugten fra Alcatraz”.

Rigtig god fornøjelse.

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.