Se vin udvalget fra Real Compañia de Vinos her:

Vino de la Tierra de Castilla, Spanien


Læs mere om Real Compañia de Vinos her:


Somme tider møder man på gaden, en lille bitte hund, der opfører sig, som en kæmpestor Rottweiler. Det er lidt de tanker man får, når man smager vinene fra Real Compañia de Vinos. En lille vin, der fører sig frem. Men modsat den lille hund, så har vinene fra Real Compañia de Vinos virkelig noget at have det i. Det er simpelthen utroligt, hvor god vin man får for pengene her.

Real Compañia de Vinos er en fantastisk serie af vine, som bliver skabt af familien Murua, som også er kendt fra Bodegas Muriel i Rioja, hvis historie går tilbage til 1926. Serien så dagens lys i 2007. Og i grove træk snakker vi bare om et par hvide, og et par rødvine. Ja, simpelt skal det være. Men simpel er kvaliteten ikke. Folk skal virkelig have noget for pengene. Og det får man.

Som en særlig gave, modsat mange andre lande, er Spanien beriget med meget gamle vinstokke. Gamle vinstokke giver nemlig et lavt udbytte, men druer af meget høj kvalitet. I dette tilfælde er vinstokkene mellem 30 til 70 år gamle, og druerne plukkes i det sydlige Spanien, lidt vest fra det meget store vinområde, La Mancha. Typisk benyttes druer fra så gamle vinstokke til væsentligt mere kostbare vine, end en vin til 70/100 kr. Dette gør vinene fra Real Compañia de Vinos til et enestående køb.

Real Compañia de Vinos

Der er et sted, hvor solen lyser op i tusind forskellige landskaber. Hvor hver vingård er unik og hver ny dag er en fest.

Der er et land med en spændende måde at fejre livet og nyde vin på. Real Compañía de Vinos er et unikt udvalg af forskellige oprindelser, smage, stilarter og druesorter. En samling af vine med karakter for at nyde Spaniens ægthed.

En række meget tilgængelige, lystige og åbne vine. Det er porten til spansk vin.

Beliggenhed …

Selve vingården til hvor vinene til Real Compañia de Vinos produceres er beliggende i den nordlige del, af Spanien tæt på Zaragossa.

Vingården er beliggende i den centrale del

Placering på kort – Real Compañia de Vinos


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 2 – 4 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.