Se udvalget af vinene fra Real Compañia de Vinos her:


Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Se udvalget af vinene fra Real Compañia de Vinos her:


Verdejo, Real Compañia de Vinos


Verdejo Real Compania de Vinos banner 3

Flere detaljer om Verdejo, Real Compañia de Vinos :

Varenummer: GV1Sp007
Årgang: 2022
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Castilla La Mancha
Type: Hvidvin
Druesort: Verdejo
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufittert

Lidt info om Verdejo, Real Compañia de Vinos


Druerne presses meget forsigtigt, så mosten er så jomfruelig som mulig, og most og drueskind (der indeholder store mængder aromastof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 12 dage, for at bevarer så meget af den charmerende frugt aroma man finder i vinen som muligt Efter at vinen er kommet på flaske, lagres den yderligere i flere måneder før den frigives til salg. Resultatet er en vin, der kalder på et glas mere.

Hvordan smager Verdejo, Real Compañia de Vinos ?


Real Compania de vinos verde x 6

Verdejo fra Real Compañía de Vinos er en ung og frisk vin. I glasset fremstår den med en flot lys farve, med et stille grønligt skær. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, med noter af eksotiske frugter, citrus, delikate hints af sommerlige krydderier og hvideblomster. Vinen smag er bare skøn. En mundfuld der bare er frisk, frugtkrydret, og læskende. En god frugtsyre, og et forsigtigt bittert snert til at bakke det hele op med. En smag som alt er mest, minder om en flot sommerdag.

Nyd Verdejo, Real Compañia de Vinos til:


Nyd Verdejo, Real Compañía de Vinos f.eks. dampede skaldyr, tapas, fisk på grill, lyst kød eller oste. Kan også bare nydes i stille slurke. Bør nydes ved ca. 6 – 8 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Verdejo Real Compania de Vinos front label

Tempranillo, Vendimia seleccionada


Tempranillo Real Companias de Vinos Banner 3

Flere detaljer om Tempranillo, Real Compañia de Vinos :

Varenummer: GV1Sp008
Årgang 2017
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Castilla La Mancha
Type: Rødvin
Druesort: Tempranillo
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufittert

Lidt info om Tempranillo, Vendimia seleccionada


Druerne til denne Tempranillo kommer fra vinmarker i den sydlige del af Spanien. Vinstokkene er i gennemsnit ca. 15 år gamle. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 10 dage, og gennemgår samtidigt en teknik, som man nemmest kan sammenligne med ”The-brevs teknikken”, for at få maksimalt farve ud af drueskindet. Efterfølgende lagres vinen i ca. 12 måneder på egetræsfade af 90 % amerikansk eg og 10 % fransk eg. 10 % af tønderne er helt nye, og de sidste 90 % er 3 til 4 år gamle. Resultatet er nærmest ubeskriveligt. En super charmerende vin.

Hvordan smager Tempranillo, Vendimia seleccionada ?


Tempranillo Real Compania de Vinos front etiket kvardrat

Vinens bouquet frigiver generøst intense og komplekse noter af røde og sorte bær. Ved at slynge vinen lidt i glasset fremtoner yderligere nuancer af toastede træ, peber, chokolade og lakrids. Frugtrig og elegangt. Til en start er smagen stor og meget blød. Med modne og bløde tanniner fremvises struktur og balance. Eftersmagen er fyldig og intens med sødmefulde noter af chokolade og blommer. En stor, lækker og fløjlesblød vin. Dette er en vin man med stor fornøjelse kan nyde nu, men kan sagtens lagre i mange år. 

Nyd Tempranillo, Vendimia seleccionada til:


Nyd Tempranillo, Real Compañía de Vinos til f.eks. lam, rødt kød stegt på grill, flæskesteg, chorizopølser, gourmet burgere, og et bredt udvalg af oste. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Real-Comania-de-vinos-Tempranillo-Vendimia-Seleccionada-x-6

Garnacha, Real Compañia de Vinos


Garnacha Real Compania de Vinos banner 3

Flere detaljer om Garnacha, Real Compañia de Vinos :

Varenummer: GV1Sp006
Årgang: 2017
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Castilla La Mancha
Type: Rødvin
Druesort: Garnacha
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufittert

Lidt info om Garnacha, Real Compañia de Vinos


Denne Garnacha vin er en del af en serie, der bliver solgt under navnet Real Compañía de Vinos. Vinen bliver lavet af Rioja ”kongen” Bodegas Muriel, der er kendt for vine fra den absolut øverste hylde. Druerne til denne garnacha kommer fra vinmarker i den nordøstlige del af Spanien. Vinstokkene er i gennemsnit ca. 25 år gamle, og står og nyder udsigten ned til floden Ebro. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyrede ståltanke i ca. 12 dage. Kun for at bevare den charmerende frugtsmag, man finder i vinen. Efter at vinen er kommet på flaske, lagres den yderligere i 2 til 3 måneder, før den frigives til salg. Resultatet er en hamrende dejlig vin.

Hvordan smager Garnacha, Real Compañia de Vinos?


Garnacha Real Compania de Vinos x 6

Garnacha fra Real Compañía fremstår med en flot mørkerød farve, med et stille purpurrødt skær. Et skær, som fortager sig med tiden. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, med noter af moden frugt, svesker, delikate hints af ferskner. Vinen smag er imponerende. Et bredt spekter af frisk frugt. En god syre til at bakke det hele op med, og vinen er bare nem og dejlig at drikke. Skål, og ikke så meget dikkedarer.

Nyd Garnacha, Real Compañia de Vinos til:


Nyd Garnacha, Real Compañía f.eks. tapas, chorizo pølse, pizza, pasta, rødt kød på grill, lyst kød eller oste. Kan også bare nydes som et ”stille glas”. Vinen bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store, flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Garnacha Real Compania de Vinos top

Læs mere om Real Compañia de Vinos her:


I 2012 var kulminationen på en drøm om at skabe et vingårds projekt integreret i det naturlige miljø i La Rioja; en vingård, der respekterer naturen og traditionelle vin fremstillingsmetoder. Vinene produceres i Haro og satser på traditionelle procedurer uden at lukke dørene for nye teknikker, der tilbyder kvalitetsforbedring.

Tempranillo Real Compania

Somme tider møder man på gaden en lille bitte hund, der opfører sig som en kæmpe stor rottweiler. Det er lidt de tanker man får, når man smager vinene fra Real Compañia de Vinos. En lille vin, der fører sig frem. Men modsat den lille hund, så har vinene fra Real Compañia de Vinos virkelig noget at have det i. Det er simpelthen utroligt, hvor god vin man får for pengene her.

Real Compañia de Vinos er en fantastisk serie af vine, som bliver skabt af familien Murua, som også er kendt fra Bodegas Muriel i Rioja, hvis historie går tilbage til 1926. Serien så dagens lys i 2007. Og i grove træk snakker vi bare om et par hvide, og et par rødvine. Ja, simpelt skal det være. Men simpel er kvaliteten ikke. Folk skal virkelig have noget for pengene. Og det får man.

Som en særlig gave, modsat mange andre lande, er Spanien beriget med meget gamle vinstokke. Gamle vinstokke giver nemlig et lavt udbytte, men druer af meget høj kvalitet. I dette tilfælde er vinstokkene mellem 30 til 70 år gamle, og druerne plukkes i det sydlige Spanien, lidt vest fra det meget store vinområde, La Mancha. Typisk benyttes druer fra så gamle vinstokke til væsentligt mere kostbare vine end en vin til 70/100 kr. Dette gør vinene fra Real Compañia de Vinos til et enestående køb.

Real Comania de vinos Tempranillo Vendimia Seleccionada x 6 bund banner

Var det ikke vin fra Real Compañia de Vinos du søgte ?


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.