Real Compañia de Vinos

Velkommen til Tierra de Castilla La Mancha, SPANIEN

Se udvalget af vinene fra Real Compañia de Vinos her:


Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Tempranillo, Vendimia seleccionada

Real Compañia de Vinos


Real-Comania-de-vinos-Tempranillo-Vendimia-Seleccionada-skraa-label
Real-Comania-de-vinos-Tempranillo-Vendimia-Seleccionada-x-6
Real-Comania-de-vinos-Tempranillo-Vendimia-Seleccionada-top
Flere detaljer om Tempranillo, Real Compañia de Vinos : Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp008
Årgang 2015 / 2017
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Castilla La Mancha
Type: Rødvin
Druesort: Tempranillo
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufittert

Real Compania de vinos tempranilo Banner

Lidt info om Tempranillo, Vendimia seleccionada :


Denne Tempranillo er absolut Real Compañía de Vinos seriens konge. Et super godt glas vin, med massevis af smag, blød gavesyrer og klassiske spanske krydret smag. Jeg ved ikke hvad det hedder på spansk, men den smager altså bare sindssygt godt. Denne Tempranillo vin, er en del af en serie der bliver solgt under navnet Real Compañía de Vinos. Vinen bliver lavet af Rioja ”kongen” Bodegas Muriel, der er kendt for vine fra absolut øverste hylde, og dette fornægter sig bestemt ikke. Når du trækker proppen op ad flasken, så vælter det op med charmerende vanilje- og fadkrydret noter. Det er lige før man tænker … skal man mon åbne en flaske til 🙂

Druerne til denne Tempranillo kommer fra vinmarker i den sydlige del af Spanien. Vinstokkene er i gennemsnit ca. 15 år gamle. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 10 dage, og gennemgår samtidigt en teknik, som man nemmest kan sammenligne med ”The-brevs teknikken”, for at få maksimalt farve ud af drueskindet. Efterfølgende lagres vinen i ca. 12 måneder på egetræsfade af 90 % amerikansk eg og 10 % fransk eg. 10 % af tønderne er helt nye, og de sidste 90 % er 3 til 4 år gamle. Resultatet er nærmest ubeskriveligt. En super charmerende vin.

Hvordan smager Tempranillo, Vendimia seleccionada ?


Denne Tempranillo fra Real Compañía de Vinos fremstår med en flot rubin/ kirsebær rød farve, Med et stille modent orange skær. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens med noter af røde modne bær samt delikate noter fra fadlagringen som kaffe, vanilje og kakao. Vinen smag er virkelig imponerende. Rig og powerfuld, silkeblød og massevis af charmerende frugt.

Nyd Tempranillo, Vendimia seleccionada til:


Nyd Tempranillo, Real Compañía de Vinos til f.eks. lam, rødt kød stegt på grill, flæskesteg, chorizopølser, gourmet burgere, og et bredt udvalg af oste. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Garnacha, Real Compañia de Vinos


Garnacha-Real-Compania-de-Vinos-x-6
Real Compania de vinos Garnacha label skrå
Garnacha-Real-Compania-de-Vinos-top
Flere detaljer om Garnacha, Real Compañia de Vinos : Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp006
Årgang
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Castilla La Mancha
Type: Rødvin
Druesort: Garnacha
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufittert

Garnacha-Real-Compania-de-Vinos-banner

Lidt info om Garnacha, Real Compañia de Vinos :


Hvis man er ude efter et godt køb, hvor man virkelig for meget for pengene, så er det spanske landkort typisk et godt sted at kigge på. Især hvis man leder efter relativ billig vin. Og dette hænger sammen med at på mange spanske vinmarker har meget gamle vinstokke. Og det er et stærkt tegn på kvalitet. For det er lige som med æbletræer. Jo, ældre et æbletræ man har ude i haven, jo bedre æbler gir det. Der kommer måske ikke så mange æbler, men kvaliteten er absolut i top. Og det er også gældende med vinstokke.

Denne Garnacha vin, er en del af en serie der bliver solgt under navnet Real Compañía de vinos. Vinen bliver lavet af Rioja ”kongen” Bodegas Muriel, der er kendt for vine fra absolut øverste hylde. Druerne til denne Garnacha kommer fra vinmarker i det nordøstlige del af Spanien. Vinstokkene er i gennemsnit ca. 25 år gamle, og står og nyder udsigten ned til floden Ebro. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 12 dage. Kun for at bevarer den charmerende frugtsmag man finder i vinen. Efter at vinen er kommet på flaske, lagres den yderligere i 2 til 3 måneder før den frigives til salg. Resultatet, er en hamrende dejlig vin.

Hvordan smager Garnacha, Real Compañia de Vinos ?


Garnacha fra Real Compañía fremstår med en flot mørk rød farve, med et stille purpurrødt skær. Et skær, som fortager sig med tiden. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, med noter af moden frugt, svesker, delikate hints af ferskner. Vinen smag er imponerende. Et bredt spekter af frisk frugt. En god syre til at bakke det hele op med, og vinen er bare nem og dejlig at drikke. Skål, og Ikke så meget dikkedarer.

Nyd Garnacha, Real Compañia de Vinos til:


Nyd Garnacha, Real Compañía f.eks. tapas, chorizopølser, pizza, pasta, rødt kød på grill, lyst kød eller oste. Kan også bare nydes som et ”stille glas”. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Verdejo, Real Compañia de Vinos


Real-Compania-de-vinos-verde-x-6
Real-Compania-de-vinos-verde-label
Real Compania de vinos verdejo top
Flere detaljer om Verdejo, Real Compañia de Vinos : Klik på +’e

Varenummer: GV1Sp007
Årgang
Stk. pr. kolli: 6
Producent: Real Compania de Vinos
Land: Spanien
Vinområde: Castilla La Mancha
Type: Hvidvin
Druesort: Verdejo
Alkohol Vol: 12.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufittert

Real-Compania-de-vinos-verde-banner

Lidt info om Verdejo, Real Compañia de Vinos :


Denne fantastiske Verdejo fra Real Compañía de Vinos er endnu et tegn på at man fra Spanien for utrolig meget vin for pengene. Især hvis man leder efter relativ billig vin. Denne Verdejo vin, er en del af en serie der bliver solgt under navnet Real Compañía de Vinos. Vinen bliver lavet af Rioja ”kongen” Bodegas Muriel, der er kendt for vine fra absolut øverste hylde. Druerne til denne Verdejo kommer fra vinmarker omkring det ”spanske plateau” der er beliggende nord for Madrid. Vinstokkene er i gennemsnit ca. 20 år gamle.

Druerne presses meget forsigtigt, så mosten er så jomfruelig som mulig, og most og drueskind (der indeholder store mængder aromastof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 12 dage, for at bevarer så meget af den charmerende frugt aroma man finder i vinen som muligt Efter at vinen er kommet på flaske, lagres den yderligere i flere måneder før den frigives til salg. Resultatet er en vin, der kalder på et glas mere.

Hvordan smager Verdejo, Real Compañia de Vinos ?


Verdejo fra Real Compañía de Vinos er en ung og frisk vin. I glasset fremstår den med en flot lys farve, med et stille grønligt skær. Vinens bouquet, eller på godt gammelt dansk, vinens duft, er særdeles intens, med noter af eksotiske frugter, citrus, delikate hints af sommerlige krydderier og hvideblomster. Vinen smag er bare skøn. En mundfuld der bare er frisk, frugtkrydret, og læskende. En god frugtsyre, og et forsigtigt bittert snert til at bakke det hele op med. En smag som alt er mest, minder om en flot sommerdag.

Nyd Verdejo, Real Compañia de Vinos til:


Nyd Verdejo, Real Compañía de Vinos f.eks. dampede skaldyr, tapas, fisk på grill, lyst kød eller oste. Kan også bare nydes i stille slurke. Bør nydes ved ca. 6 – 8 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Tempranillo Real Compania de Vinos kort
Real Comania de vinos Tempranillo Vendimia Seleccionada x 6 bund banner

Læs mere om Real Compañia de Vinos her:


I 2012 var kulminationen på en drøm om at skabe et vingårdsprojekt integreret i det naturlige miljø i La Rioja; en vingård, der respekterer naturen og traditionelle vinfremstillingsmetoder. Vinene produceres i Haro og satser på traditionelle procedurer uden at lukke dørene for nye teknikker, der tilbyder kvalitetsforbedring.

Somme tider møder man på gaden, en lille bitte hund, der opfører sig, som en kæmpestor Rottweiler. Det er lidt de tanker man får, når man smager vinene fra Real Compañia de Vinos. En lille vin, der fører sig frem. Men modsat den lille hund, så har vinene fra Real Compañia de Vinos virkelig noget at have det i. Det er simpelthen utroligt, hvor god vin man får for pengene her.

Real Compañia de Vinos er en fantastisk serie af vine, som bliver skabt af familien Murua, som også er kendt fra Bodegas Muriel i Rioja, hvis historie går tilbage til 1926. Serien så dagens lys i 2007. Og i grove træk snakker vi bare om et par hvide, og et par rødvine. Ja, simpelt skal det være. Men simpel er kvaliteten ikke. Folk skal virkelig have noget for pengene. Og det får man.

Som en særlig gave, modsat mange andre lande, er Spanien beriget med meget gamle vinstokke. Gamle vinstokke giver nemlig et lavt udbytte, men druer af meget høj kvalitet. I dette tilfælde er vinstokkene mellem 30 til 70 år gamle, og druerne plukkes i det sydlige Spanien, lidt vest fra det meget store vinområde, La Mancha. Typisk benyttes druer fra så gamle vinstokke til væsentligt mere kostbare vine, end en vin til 70/100 kr. Dette gør vinene fra Real Compañia de Vinos til et enestående køb.

 

Velkommen-billede-Real-Compania-de-Vinos

Real Compañia de Vinos på kort


Prøv også :

PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET


Har man en sød tand, så er man bestemt ikke gået galt i byen med denne Pedro Ximenez.

En fed og rig vin, som absolut skal serveres helt kold. Når vinen er kommet i glasset, roder man sig lige i håret og tænker! Hmm er det sveske juice eller motor olie? Ja, ved ikke hvad der tiltrækker mest, men dejligt smager det sgu.  

 

Spansk Sød Sherry PEDRO XIMÈNEZ "PX", BODEGAS MASET, MONTILLA MORILES, SPANIEN 50 cl.

Lidt info om PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET


I det sydlige Spanien, lidt syd for Sevilla laves de berømte hedvine, som kaldes Sherry. Vine som alle laves efter solera systemet. Det er ikke kun i Jerez man laver den slags vine. Men faktisk er det en helt klynge af mindre kendte vinområder, her iblandt Montilla-Moriles, hvor Pedro Ximenez især produceres. For at opnå den enormt koncentreret sødme, tørres druerne i den bagende sol, på sivmåtter (derfor ofte også kaldes ”strå-vin” så de bliver nærmes som små rosiner. Resultatet er denne ultra sød most, som efterfølgende lagres solera.

Hvordan smager PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET ? 


Når denne Pedro Ximenez hældes op, er det første man noterer sig, er naturligvis den fede og rige konsistens som denne vin har. En klæg, og nærmest sirup lignende vin. Duften er rig, intens og med fede noter af rosiner, kanel og groftskåret abrikos. Smagen er bestemt ikke til at overse. Den fede saft, er cremet, fyldig, og præsentere en finish med rig smag af rosiner tonsvis af krydderier.

Nyd PX PEDRO XIMËNEZ, BODEGAS MASET til: 


Bør serveres iskold. Prøv eventuelt at hæld lidt ud over din vanilje is, eller hvis du har en fed gorgonzola på tallerkenen. 

Var det ikke vin fra Real Compañia de Vinos du søgte ?


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.