Se vinen SCORSA ROSSO VENETO her:

Valpolicella, Veneto, Italien


FORMENTLIGT VERDENS BEDSTE DAGLIGVIN

Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Sikker betaling


Italiensk rødvin SCORSA Rosso Veronese Vini Provolo

Flere detaljer om SCORSA Vini Provolo
Årgang: 2020 
Varenummer: GV1IT013  
Stk. pr. kolli: 12
Producent: Vini Provolo 
Land: Italien
Vinområde: Veneto
Type: Rødvin
Druesort: Corvina, Merlot
Vol: 14,5 %.
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufitter

Scorsa Vini Provolo Veneto Banner 3

Italienerne har normalt en sjov måde at sige det på, når man snakker dagligvin. Den skal være rød, billig og vigtigst af alt, der skal være rigeligt af den.

Dette ordsprog har man dog valgt ikke at benytte hos Vini Provolo. Her laver man nemlig vin i små mængder og i TOP kvalitet. Så skal lede længe før man kan finde en vin hvor man får SÅ meget for pengene, som man gør med denne fantastiske rødvin.

Scorsa Vini Provolo Veneto Banner

Dette må være verdens bedste dagligvin … SCORSA er en vin som minder meget om Provolo’s helt store Amarone. Og smagen er stort set identisk, dog til en helt anden pris. Virkelig et fantastisk køb.

Scorsa Vini Provolo Veneto Banner 2

Hvordan smager Rosso Veronese “SCORSA” Vini Provolo, Veneto ?


Vinen fremstår med en intens uigennemsigtig granatrød farve. Flot og dyb koncentreret aroma af røde frugter som brombær, blåbær og kirsebær med et strejf af krydderi og fad. En stor, rig og meget saftig, og smukt afbalanceret vin.

Læs mere om Vini Provolo her:


Italienerne har normalt en sjov måde at sige det på, når man snakker dagligvin. Den skal være rød, billig og vigtigst af alt, der skal være rigeligt af den. Dette ordsprog har man dog valgt ikke at benytte hos Vini Provolo. Her laver man nemlig vin i små mængder og i TOP kvalitet. Så skal lede længe før man kan finde en vin hvor man får SÅ meget for pengene, som man gør med denne fantastiske rødvin.

Vini Provolo, er beliggende i den nordlige del af Italien, nærmere betegnet Veneto, nær Gardasøen. Firmaet, er et familieforetagen, som siden 1927 har været drevet af familien Provolo. Trods firmaets meget lange historie, fremstår firmaet topmoderne og invovativ.

Scorsa Rosso Verones er en ny vin som familien har lavet, og er det man kalder Rosso Veronese. Scorsa er primært lavet på den lokale drue Corvina, samt den internationale drue, Merlot.

Corvine er en af de primære druer man benytter til produktionen af Ripasso- og Amarone-vinene. Man benytter druer fra familiens ældste vinmarker, hvilket giver et meget lavet høstudbytte, og opnår derfor en meget koncentreret most. Så resultatet er en vin som minder meget om Provolo’s helt store Amarone. Og smagen er stort set identisk. Og man får bare utrolig meget for pengene.   

Merlot

Merlot er en af de mest populære druesorter i verden, kendt for sin blødhed og rundhed. Oprindeligt fra Bordeaux-regionen i Frankrig, er den nu dyrket globalt. Merlot-vine er typisk medium til fuld krop med noter af bær, blomme og sort kirsebær. De er kendt for deres bløde tanniner, hvilket gør dem tilgængelige og behagelige at drikke i en ung alder. Merlot er også en vigtig komponent i mange Bordeaux-blandinger.

Corvina

Corvina er en italiensk druesort, mest kendt for sin rolle i de rige, mørke vine fra Veneto-regionen, som Amarone og Valpolicella. Den producerer vine med medium krop, høj syre og noter af kirsebær, blomme og krydderier. Corvina er værdsat for sin evne til at tørre og koncentrere smagene, hvilket giver komplekse og alder-værdige vine.

Historien


Familie billede grundlægger PROVOLO
Guglielmo Provolo og hans kone.

Historien

Firmaets historie begynder i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, da Guglielmo Provolo, en stolt og beslutsom mand, besluttede at købe den lille grund, han havde arbejdet i nogle år. Han besluttede at foretage en vigtig investering og købe de to grunde, der nu udgør Vini Provolo’s jord.

Luigino Provolo og familien

Passion for vin

Stafetten gik videre til Luigino, den eneste af hans fem børn, der havde en medfødt passion for vin. En mand med en ekstraordinær karakter, over- dreven altruisme og ambitiøse projekter, formåede han at lede virksomheden på en prisværdig måde på trods af vanskelighederne under Anden Verdenskrig.

ITALIENSK RØDVIN ROSSO VERONESE SCOSA PROVOLO familien

Så kom turen til hans søn Marco, med en enestående gane og flair, som takket være sin fars lære har ledet virksomheden fra begyndelsen af ​​90’erne til i dag. Marco har udført en vigtig opgave med teknologisk modernisering og bevarelse af tradition.

Han er lidenskabeligt engageret i jagten på løbende forbedringer og har været i stand til at modstå fristelsen til at hengive sig til let mode og fortsætter med at producere denne harmoniske druenektar i henhold til den bedste tradition.

SCORSA ROSSO VENETO 6 flasker megabanner

Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.