Tilbud

SPANSK MOUSSERENDE VIN XAMPRADA PRADA ØKOLOGISK

kr. 110,00

Mængderabat, ved køb af hel kolli – 6 flasker.

Smagskommentar:

Xampradas smag, som de fleste nok vil mene er det vigtigste. Selv om den hedder Extra Brut, så er den tør, men ikke hvæsende tør. Fremstår både fyldig og elegant. Frisk og frugtrig, og har en charmerende finish af bitter toner.

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1Sp003-2 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

XAMPRADA EXTRA BRUT, DOC BIERZO, PALACIA DE CANEDO PRADA, ØKØLOGISK, SPANIEN

Har du brug for mousserende vin til fest og hygge ?: 

Når man snakker spanske mousserende vine, så er Bierzo, måske ikke den første vinregion man kommer til at tænke på. Men når man har en ildsjæl som Prada, så kan man forvente mest utrolige. Denne vine er ikke en CAVA, og dette hænger sammen med druesammensætningen og naturligvis og den vinregion, som Xamprada kommer fra. Men det skal man ikke lade sig snyde af alligevel. Xamprada, er lavet ud fra det man kalder champagnemetoden, og indgår også det man kalder ”andengæringen” som forgår på flaske. Alle druerne til denne vin, er håndplukket, drueklase for drueklase. Efterfølgende fermenteres vinen ved hjælp af naturlig gær, og anden gæringen på flaske efterfulgt af 18 måneders lagring på flaske før flaskerne iklædes den klassiske champagne prop.

Sådan bliver XAMPRADA EXTRA BRUT til:

Og navnet Xamprada, er en lille ordleg, som er sammensat af 2 ord Xam (for at give assosiationer til Champagne) og Prada, fortæller at den er lavet af Prada. Kækt måske, men når man har noget at have det i, så går det vel an. Xamprada Extra Brut er lavet af to druesorter. Den lokale Godello, og den internationale Chardonnay. Begge sorter plukkes i hånden. Og efter vinificering lagres mosten sammen med drueskindet i 15 måneder. Xamprada Extra Brut smager nemlig virkelig skønt … skål.

Hvordan smager XAMPRADA EXTRA BRUT:

Farven er smuk strågylden i glasset, i selskab med mange små elegante bobler som har deres eget kapløb om at nå toppen af glasset først. Et smukt billede. Duften er både frisk og kompleks. Og har samtidig noter af rugbrød, som fortæller den trænede nyder ved, at vi har med en moden og vellagret mousserende vin at gøre med. Smagen, som de fleste nok vil mene er det vigtigste. Selv om den hedder Extra Brut, så er den tør, men ikke hvæsende tør. Fremstår både fyldig og elegant. Frisk og frugtrig, og har en charmerende finish af bitter toner.

Nyd XAMPRADA EXTRA BRUT til:

Nyd denne dejlige Xamprada Extra Brut til f.eks. fisk og skaldyr. Prøv den endelig også hvis man bare skal have et ”glas”. Bør nydes ved ca. 8 – 10 grader og serveres gerne i store flotte nypudset champagneglas. Rigtig god fornøjelse.

Var det ikke lige den mousserende du søgte? Se vores andre “bobler” Så klik her

Klik på linket og se vores udvalg af mousserende vine. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Læs mere om PALACIA DE CANEDO PRADA: Klik her

Mere info om XAMPRADA EXTRA BRUT:

Årgang: 2017 

Varenummer: GV1Sp003  

Producent: Palacio de Canedo Prada

Land: Spanien

Vinområde: Bierzo

Type: Mousserende

Druesort: Godello og Chardonnay 

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sulfitter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK MOUSSERENDE VIN XAMPRADA PRADA ØKOLOGISK”

Du kunne også være interesseret i...

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.