Tilbud

SPANSK CAVA SEMISECO CRIANZA, BODEGAS MASET

kr. 99,00

Skal det være mousserende, men ikke for tørt ?? Så er Cava Semiseco den perfekte vin til dig. Frisk, led sødlig og bare dejlig at drikke.

  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 2 – 4 dage 
  • Sikker betaling
Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Spansk Cava Semisecco mega banner med braggrundsbilede

SPANSK CAVA SEMISECO CRIANZA, BODEGAS MASET

Står du og har behov for bobler? og den ikke skal være alt for tørt, så prøv denne spanske Cava Semiseco fra Bodegas Maset. Det er den sødeste version af Maset’s klassiske årgangs Cavaer.                            En super dejlig en af slagsen. Den er hverken for sød eller for tør. Men har nærmest det man vil kalde en knækket sødme. Den besidder en utrolig charme. Og et glas er sjældent nok.

Det er cavaeksperten Bodegas Maset som står bag denne charmetrold. Maset er beliggende i Penedes, nær Barcelona. Huset dateres helt tilbage til 1777. Der skulle går mere end 160 år før Maset’s første Cava blev lanceret. I dag anerkendes Bodegas Maset for at producere nogle af de skønneste ”bobler” i hele Spanien.  

Man benytter tre forskellige druesorter til denne fantastiske charmerende Cava. Xarel·lo, Macabeo og Parellada. Høsten påbegyndes i slutningen af september-måned. Og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene.

Hvordan smager CAVA SEMISECO:

Cava Semiseco har en smuk gylden citronagtigfarve. Cremet og lækker stil. Med meget vel integreret bobler. Aromaer af friske frugt som æbler og hvide kamilleblomster, samt noter af banan, anis og Camembert. I sker der en masse. Smagen er fyldig og charmerende. Den er sød men ikke al for sød. Super forfriskende. Og ender ud i en lækker lang sødmefuld finish.    

Nyd CAVA SEMISECO til:

Cava Semiseco er en skøn vin at drikke bare som den er. Frisk og dejlig og ikke alt for sød. Helt perfekt til arrangementer som en reception, velkomst til en fest, eller bare at nyde med vennerne. Men der er også dejlig at drikke til mad. Især hvis maden er en spicy eksotisk ret, som  kan tåle lidt sødme. Ellers er kage, frugt og desserter også en perfekt match til Cava Semiseco fra Bodegas Maset.

Bør nydes ved ca. 6 -10 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Bodegas Maset: Klik her

Mere info om CAVA “AURUM” RESERVA:

Årgang: 2020 

Varenummer: GV1S  

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Bodegas Maset

Land: Spanien

Vinområde: Penedés

Type: Cava

Druesort: Xarel·lo, macabeo og parellada

Vol: 11,5 %.

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPANSK CAVA SEMISECO CRIANZA, BODEGAS MASET”

Du kunne også være interesseret i...