Californisk rødvin Zinfandel Vi Støtter Holte Volley

kr. 139,00

14,5% fuldfed ACTIONPRÆGET Zinfandel. Særdeles velsmagende vin …

Smagskommentar:

Intens og dyb rød i glasset med elegante violette reflekser. Vinen har en indbydende bouquet af mørke bær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen på både amerikansk og fransk eg. 

  • Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,- 
  • Har du brug for hjælp eller vejledning? så ring 3131 1570
  • Levering i hele landet inden for 2 – 4 dage 
  • Sikker betaling
Varenummer (SKU): GV1US028 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

VI STØTTER HOLTE IF DAMER MED 30 kr. PR. SOLGT FLASKE

Holte skal skaffe 100.000 kroner

Kampene mod Hämeenlinna fra Finland i Challenge Cup byder på mange udgifter.

Succes er ikke gratis. Efter sidste rundes hæsblæsende kamp i Holtehallen, da Ligadamerne, i en fantastisk kulisse, sejrede over Sokol Post Wien, står den næste sportslige udfordring i to kampe mod Hämeenlinna fra Finland. I den forbindelse har Holte Volley behov for at skaffe 100.000 kroner, til at dække de mange udgifter som deltagelsen i Challenge Cup fordrer.

Har du lyst til at bidrage, er alt velkomment. På mobilepay på 797715 eller som sponsorat ved henvendelse til Karen Bonnesen (22813516).

Zinfandel, Holte Volley, Lodi, Californien, USA

Holte Volley Zin. er lige præcis det californisk Zinfandel står for. Med denne Zinfandel har vi med en slagkræftig vin at gøre. Den har en sødmefyldt charme, en vedholdende eftersmag præget af bløde tanniner, som man ellers kun finder hos langt dyrer vine. 

Zinfandel-druen har gjort den californiske vinindustri berømt og druen er derfor også efterhånden at regne for områdets nationaldrue. Lodi (udtalt Lohd-eye) er et californisk vinområde øst for San Fransisco ved floden Sacramento.

Med sin placering her i det californiske vindistrikt Central Valley nyder området godt af det nærmest middelhavsagtige klima med kølig morgentåge, varme dagtimer med masser af sol. Netop dette klima betyder at druernes modningsproces er langsom og således opnås en intens farve og en lækker frugtrig karakter.

Det kræver stor omhyggeligt og dygtighed for at få det bedste frem i Zinfandel druen. Druerne til Holte Volleys Zinfandel er eksklusivt udvalgt. De høstes ved optimal modenhed og vinificeres traditionelt.

Hvordan smager Holte Volley Zinfandel:

Denne Zinfandel har en intens og dybrød farve i glasset. Med en elegant violet refleks, vises et ungdommeligt snit over vinen. Vinen har en kompleks og indbydende bouquet af mørke bær, samt et krydret præg fra fadlagringen. I munden er virker vinen som en ordentlig bulderbasse. En rig og kompleks sag. På trods af den store mundfølelse, er denne californiske Zinfandel meget nem at går til. Smager fantastisk allerede i en ung alder, men vil fortsat udvikle sig i nogle få år frem.  

Nyd Holte Volley Zinfandel til:

Holte Volley er en meget klassisk Zinfandel, og kan benyttes til et væld af retter. Prøv den til en lækker gourmet burger. Til BBQ eller lammesteg, oksesteg, gerne på grill, eller langtidssimmerretter. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Var det ikke lige den rødvin du søgte? Se vores andre rødvine Så klik her

Klik på linket og se vores udvalg af rødvine. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Mere info om Holte Volley Zinfandel:

Varenummer: GV1US028

Stk. pr. kolli: 6

Producent: Holte Volley

Land: USA

Vinområde: LODI, Californien

Type: Rødvin

Årgang: 2018

Druesort: Zinfandel 

Alkohol Vol: 14.5 % 

Mål: 75 cl.

Lukning: Korkprop

Konserveringsmidler: Sufitter

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Californisk rødvin Zinfandel Vi Støtter Holte Volley”