Se udvalget af vinene fra Kalpela Vineyards her :

Mendocino County, Californien, USA


Husk, når du handler hos Gribskov Vinimport

Ofte er der MÆNGDERABAT, ved køb af hel kolli

Så slipper miljøet for bruge af ekstra emballage  

Fragtfri levering ved køb for over dkr. 500,-  

Levering i hele landet inden for 1 – 2 dage 

Chardonnay Kalpela Vineyards


Kalpela Chardonnay 4 x 4 label
Kalpela Chardonnay Skruelåg TOP
Kalpela-Chardonnay-Skruelaag
Flere detaljer om Chardonnay, Kalpela Vineyards : Klik på +’e

Varenummer: GV1US022
Stk. pr. kolli: 12
Producent: Kalpela Vineyards
Land: USA
Vinområde: Mendocino County,
Type: Hvidvin
Druesort: Chardonnay
Alkohol Vol: 13.2 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om Chardonnay, Kalpela Vinyards


Vinmarken til denne vin er beliggende ved den berømte Russian River. Vinstokkene hvor druerne kommer fra, er det man kalder ”old vines” og er mere end 100 år gamle. Så man arbejder med ædelt råmateriale.  Druerne til denne fantastiske vin er 100 % Chardonnay, bliver plukket ved håndkraft, og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og mosten fermenteres (d.v.s. laves til vin) og lagres ”Sur-lie” (med drueskallerne) i neutrale bourgogne tønder i 8 måneder. Resultatet er en fantastisk lækker, cremet og frugtrig hvidvin.

Hvordan smager Chardonnay, Kalpela Vinyards


Chardonnay Kalpela har en flot let gylden farve med et lille hint af grønligt skær. En kant som med tiden skifter farve, og får en mere dybgylden farve. Vinens bouquet fremstår med friske noter af citron og estragon samt noter af tropiske frugter som ananas og mango. Smagen præsenteres som super klassisk, præcis som man kan forvente af en lækker Chardonnay. En flot cremet, velafbalanceret og medium fyldig smag. Smæk fyldt med noter som æbler og frisk citrus som er med til at give den lække smag, og en afsluttende lang finish. En rigtig fantastisk hvidvin.

Nyd Chardonnay, Kalpela Vinyards til:


Nyd denne skønne Chardonnay til f.eks fisk, pasta, risotto og grøntsagsanretninger. Prøv den også til lyst kød som der har været en tur på grillen. Eller med stor fornøjelse blot som et stille glas.  

Bør nydes ved ca. 8 – 10 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Pinot Noir Kalpela Vineyards


Zinfansel Kalpela 4 x 4 label
Kalpela Vineyards Pinot Noir 4 x 4
Zinfandel 4 x 4 top skrilåg
Flere detaljer om Pinot Noir, Kalpela Vineyards : Klik på +’e

Varenummer: GV1US021
Stk. pr. kolli: 12
Producent: Kalpela Vineyards
Land: USA
Vinområde: Mendocino County,
Type: Rødvin
Druesort: Pinot Noir
Alkohol Vol: 14.5 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om Pinot Noir, Kalpela Vinyards


Druerne til denne fantastiske Pinot Noir Kalpela produceres med druer fra deres ældste vinstokke, dyrket på marker beliggende forskellige steder i Mendocino County, Anderson Valley og Russian River. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra 10. september til 6. oktober 2017. Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene.

Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på neutrale egetræsfade på 250 liter, af fransk og amerikansk eg, i 36 måneder. Resultatet er intet mindre end en helt igennem fantastisk rødvin. Det er sjældent man finder vin af den kvalitet til den pris. En Californisk. Pinot Noir som man kan karakterisere som et rigtig ”Best Buy” Ja, en virkelig perle.

Hvordan smager Pinot Noir, Kalpela Vinyards


Pinot Noir Kalpela fremstår med en smuk dybrød ruby rød farve. Vinens bouquet fremstår med frodige frugtrige aromaer af jordbær, blomme, sorte kirsebær og vanilje med strejf af ristet eg. Smagen er virkelig charmerende. En flot noter af modne vilde bær som røde kirsebær, violer og kombineret med jordbær får denne Pinot Noir en fløjlsagtig blød smag. En meget balanceret frugtsyre giver vinen en lang og charmerende finish. 

Nyd Pinot Noir, Kalpela Vinyards til:


Nyd denne skønne Pinot Noir til f.eks Pasta, Risotto, svinekød, kylling og kalvekød. Prøv også at serverer den let afkølet til fisk.  Nyd den også blot som som et stille glas.

Bør nydes ved ca. 14 – 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Zinfandel Kalpela Vineyards


Zinfansel Kalpela 4 x 4 label
Kalpela Vineyards Zindandel
Zinfandel 4 x 4 top skrilåg
Flere detaljer om Zinfandel, Kalpela Vineyards : Klik på +’e

Varenummer: GV1US021
Stk. pr. kolli: 12
Producent: Kalpela Vineyards
Land: USA
Vinområde: Mendocino County,
Type: Rødvin
Druesort: Zinfandel (78 %) og Carignane (22 %)
Alkohol Vol: 15 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Skruelåg 
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om Zinfandel, Kalpela Vinyards


Zinfandel er nok indbegrebet af Californisk vin. Og denne Old Vines Zinfandel, er rigtig skole-eksempel på en klassisk Zinfandel. Druerne til denne fantastiske Zinfandel Kalpela produceres med druer fra de ældste vinstokke, dyrket på marker beliggende 4 forskellige steder i Mendocino County. Og selv om vinen beskrives som en Zinfandel, så er den faktisk sammensat af 2 forskelllige druesorter. Nemlig 78 % Zindandel og 22 % Carignane. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra den 22. september til 22. oktober 2017.

Efter høstning frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og most og drueskind (der indeholder store mængder farvestof) fermenteres sammen i store temperaturstyret ståltanke i ca. 16 dage. Efterfølgende lagres vinen på neutrale egetræsfade på 225 liter, af europæisk og amerikansk eg, i 36 måneder. Resultatet er en fuldfed Zinfandel med massevin af fed frugt.

Hvordan smager Zinfandel, Kalpela Vinyards


Zinfandel Kalpela fremstår med en granat sort farve. Vinens bouquet fremstår med dybe aromaer af sort kirsebær, boysenbær og anis med strejf af ristet eg. Smagen er saftig. Super charmerende, og propfyldt med noter af friske blommer, sort kirsebær, cola og underliggende tone af egetræsfade, som tilsammen giver en generøs smag, efterfuldt af en fed finish.

Nyd Zinfandel, Kalpela Vinyards til:


Nyd denne skønne Zinfandel til f.eks BBQ, steaks, bøffer og gourmet burgere. Alt hvad der gør sig godt på grillen. Prøv også at serverer den let afkølet til fisk.  Nyd den også blot som et stille glas.

Bør nydes ved ca. 16 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om Kalpela Vineyards her:


Det er den levende legende og vin-troldmand, Greg Graziano (også manden bag Graziano Wine Cellars) som har lanceret denne nye og spændende vin-serie. som har lanceret denne nye og spændende vin-serie. Hele grundtanken bag Kalpela-vinene skal ses som en kærlighedserklæring til den lokale historie og natur. Og som en tak vil Greg give så meget retur som muligt. Og derfor får man usædvanligt meget vin for pengene. Og den tanke fornægter sig ikke.

Kalpela Chardonnay webbanner

Kalpela Vineyards

Er beliggende i den lille landsby Calpella, med ca. 679 indbyggere, og er opkaldt efter den lokale Pomo stammes høvding (indianere). Billede af malet af Grace Hudson (f. 1865 – d. 1937)

Gamle vinstokke …

Som noget helt unikt, høstes druerne til Kalpela vinene fra meget gamle vinstokke, hvilket resultere i en enestående kvalitet.

Lavet med kærlighed

Alle vinene er lavet med kærlighed. Vinene lagre og gæres på egetræsfade af amerikansk og fransk eg. Hvilket er usædvanligt for vine man finder i dette prisniveau.

I det nordlige Californien, som vi i dag kender som Mendocino County, at det oprindelige folk POMO-stammen (indianere) havde deres bosted og jagtmarker. Nær den lille landsby Calpela ligger Kalpela Vineyards, og som en hyldest, er både vingården og landsbyen navngivet efter den tidligere Pomo-indianerhøvding.

Vinene er nemlig af fantastisk høj kvalitet. Ekstremt prisrimelige. Og kan på ingen måde sammenlignes med ikke simple almindelige négociant vine, som man normalt finder i denne priskategori. Men er frugtdrevne, komplekse og velafbalancerede vine, som er produceret, lagret og tappet på vingården i Redwood Valley.

Alle vinene er lavet med kærlighed. Vinene er lavet af enestående druemateriale. Vinstokkene står på de bedste marker, som er mere end 100 år gamle. Så udbyttet er begrænset, men kvaliteten er i top. Vinene lagre og gæres på egetræsfade af amerikansk og fransk eg. Hvilket er usædvanligt for vine man finder i dette prisniveau.

Dette bliver også bekræftet af international TOP-anmelder Dan Berger, som roser vinene til skyerne.

Kalpela Vinyards vinmarker


Kalpela Vineyards er en selvstændig gård, hvor vingården er beliggende i den lille landsby Calpella. Deres vinmarker er beliggende rundt omkring i Mendocino County på nogle af de fornemste placeringer.

Helt enestående er alle deres vinmarker det man kalder ”old vines” og er helt op til mere end 100 år gamle. Så man arbejder med ædelt råmateriale. Noget man sjældent ser ved relativt billige vine. Når man har meget gamle vinstokke, så er udbyttet med begrænset. Men kvaliteten er helt i top.

Kalpela Vineyards Chardonnay


Vinmarken til denne vin er beliggende ved den berømte Russian River. Vinstokkene hvor druerne kommer fra, er det man kalder ”old vines” og er mere end 100 år gamle. Så man arbejder med ædelt råmateriale.  Druerne til denne fantastiske vin er 100 % Chardonnay, bliver plukket ved håndkraft, og efter høsten frasorteres sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses og mosten fermenteres (d.v.s. laves til vin) og lagres ”Sur-lie” (med drueskallerne) i neutrale bourgogne tønder i 8 måneder. Resultatet er en fantastisk lækker, cremet og frugtrig hvidvin.

Kalpela Vineyards Pinot Noir


Druerne til denne fantastiske Pinot Noir Kalpela produceres med druer fra deres ældste vinstokke, dyrket på marker beliggende forskellige steder i Mendocino County, Anderson Valley og Russian River. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra 10. september til 6. oktober 2017.

Kalpela Vineyards Zinfandel


Zinfandel er nok indbegrebet af Californisk vin. Og denne Old Vines Zinfandel, er rigtig skole-eksempel på en klassisk Zinfandel. Druerne til denne fantastiske Zinfandel Kalpela produceres med druer fra de ældste vinstokke, dyrket på marker beliggende 4 forskellige steder i Mendocino County.

Og selv om vinen beskrives som en Zinfandel, så er den faktisk sammensat af 2 forskelllige druesorter. Nemlig 78 % Zindandel og 22 % Carignane. Vinen produceres på helt klassisk vis, og for at opnå højest mulig kvalitet bliver druerne plukket i hånden i perioden fra den 22. september til 22. oktober 2017.

Kalpela Vineyards Cabernet Sauvignon


Cabernet Sauvignon er den anden store klassiker når man tænker Californisk vin, er naturligvis den store internationale druesort Cabernet Sauvignon. Kalpela Vineyards besidder to ”Old Vines” vinmarker med murstenrød fed lerjord. Begge placeret i Mendocino County. Den fede lerjord, er en jordtype som behager Cabernet Sauvignon-druen rigtig godt, og giver en lækker fed frugtrig vin. 

Prøv også den ULTIMATIVE ZINFANDEL VIN

Coro Mendocino Graziano Blend


Flere detaljer om Coro Mendocino Graziano Blend: Klik på +’e

Varenummer: GV1US026
Stk. pr. kolli: 12
Producent: Graziano Wine Family
Land: USA
Vinområde: Mendocino County,
Type: Rødvin
Årgang: 2018
Druesort: Zinfandel (56 %) Petite Sirah (22 %) Carignane (11 %) og  Barbera (11 %)
Alkohol Vol: 14.6 % 
Mål: 75 cl.
Lukning: Korkprop
Konserveringsmidler: Sufitter

Lidt info om Coro Mendocino Graziano Blend


Projektet Coro Mendocino startede op i 2001 som en drøm og blev hurtigt til et unikt samarbejde mellem otte vinproducenter i Mendocino, for at skabe en vin, som afspejler den rige arv og unikke egenskaber man finder i Mendocino County. Coro kommer fra Latin, der betyder ”fra mange til en”.

For første gang i den amerikanske historie blev der nedskrevet blandings- og lagringsparametre for vine der er karakteristiske for en region (præcis som man ser i appellationen kontrollerede vine i Europa). Hver af de otte vingårde laver deres egen individuelle blend baseret ud på protokollerne. Med krav som f.eks. at alle druerne skal høstes i Mendocino County, og at hver vin skal som minimum indeholde 40 % Zinfandel.

Før vinen kan accepteres som en Coro Mendocino, gennemgår alle vinene 4 vinsmagninger, hvor de smages blind af et panel, som repræsenteres af de otte vingårde. Hver vingård benytter den fælles Coro Mendocino vinflaske og etiket.    

I Grazianos udgave af Coro Mendocino Blend indgår 4 forskellige druesorter Zinfandel (56 %) Petite Sirah (22 %) og to meget klassiske italienske sorter Carignane (11 %) og  Barbera (11 %). Alle druerne bliver høstet i hånden og sekundære drueklaser og druerne separeres fra stilkene. Druerne presses blidt. Drueskind (der indeholder store mængder farvestof) hviler sammen med mosten i store temperaturstyret ståltanke i 3 dage, før en 17 dage lang fermentering kan påbegyndes.  

Efter fermenteringen lagres vinen i hårdt ristet bourgognefade på 228 liter (50 % af fadene er nye), lavet af en kombination af fransk, østeuropæiske og amerikanske eg i 36 måneder. Efterfølgende filtreres vinen af æggehvider, og påfyldes den ikoniske Coro Mendocino flaske. Resultatet er en længelevende og meget kompleks vin med silkebløde tannier. En enestående vin.

Hvordan smager Coro Mendocino Graziano Blend:


Denne Coro Mendocino Blend har en dyb granatrød farve. I duften findes komplekse aromaer af violer, krydderier og cedertræ. Smagen er stor og rig. En kompleks mundfølelse kulminerer i en rig harmonisk finish med stor syre samt flavour af hindbær, vanilje og ristede egetræsfade. Det er en vin som allerede i ung alder smager fantastisk, men vinen vil forsat udvikle sig ved yderligere flaskelagring.

Nyd Coro Mendocino Graziano Blend til:


Der er ingen tvivl om, at denne Coro Mendocino vin er en klasse vin, og derfor bør nydes i selskab med de lækreste retter. Prøv f.eks. med lammesteg, oksesteg, gerne på grill, eller langtidssimmerretter. Bør nydes ved ca. 16 – 18 grader og serveres gerne i store flotte nypudset vinglas. Rigtig god fornøjelse..


Har du spørgsmål ? Ring 3131 1570.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe dig.

Din bestilling leveres inden for 1 – 2 dage.

Søg efter vin, vintyper, årgange, lande, druesorter mm.


Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe vin og alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.

Eller

Ja, jeg er fyldt 18 år.